tiistai 12. helmikuuta 2019

Helmikuun Bette box

Helmikuun Bette box on täällä, suurin osa on varmasti saanut jo oman boksinsa tai on nähnyt sisällön blogeissa ja somessa. Tämä unboxaus on kuitenkin jo traditio mun blogissa, joten tälläkin kertaa tulen kertomaan teille mun mielipiteet boksista kokonaisuutena ja tuotteista yksitellen. Bette box koki pienen kasvojenkohotuksen tammikuussa uuden vuoden kunniaksi, ja vihdoin tässä helmikuun boksissa minäkin sain tuon uuden laatikon. 

Logo on hieman erinäköinen kuin ennen, kannesta löytyy myös uusi slogan; it's the little things. Muutoin boksin sisältö ja ulkoasu on pysynyt aika samanlaisena. Boksin mukana tulevassa kortissa on nykyään jonkinlainen mietelause, tällä kertaa se oli teemaan sopiva "messy hair, don't care".

*Postaus sisältää affiliate linkkejä.


Jos sulle ei vielä tule Bette box, pääset tilaamaan oman boksin tästä linkistä*, jos innostut sisällöstä ja haluat itsekin yllättyä joka kuukausi. Mä suosittelen Betteä ehkä eniten heille, jotka vasta aloittelevat kosmetiikkaharrastusta tai joiden kokoelma ei muuten vaan ole kovin suuri, mutta kosmetiikka kuitenkin ilahduttaa. "Konkareille" boksin mukana tulee aika paljon sellaista, mitä on saattanut jo kokeilla.

Helmikuun boksin teemana oli tosiaan hiustenhoito ja suurin osa tuotteista oli hiuksille tarkoitettuja.


Ensimmäisenä boksista kuitenkin paljastui ei-hiustenhoitoa, nimittäin Lumenen silmänympärysvoide. Klassikko sarjan elvyttävä silmänympärysvoide lupaa heleyttää ihoa ja se on suunniteltu ikääntymisen merkkejä vastaan. Testaan tämän mielelläni, hyviä silmänympärysvoiteita tarvitaan aina. Kuitenkin vähän mietityttää, että miksi "hiusboksiin" on pitänyt laittaa jotain muuta kuin hiusjuttuja?


Boksista paljastui matkakokoinen hiuskiinne XZ merkiltä. Tän pakkaus on jotenkin tosi söpö ja pieni pullo mahtuu hyvin käsilaukkuun tai reissukassiin. Tuote lupaa voimakasta pitkäkestoista pitoa. Mä käytän tosi harvoin hiuslakkoja, mutta eiköhän tämä joskus tule korkattua. Ehkä. 


Yksi helmikuun mielenkiintoisimmista tuotteista mulle oli Bio2You Natural hair mask eli hiusnaamio. Naamio sisältää silkkiproteiineja ja aminohappoja ja se ravitsee hiuksia ja lisää niiden elastisuutta. Hiusnaamiot on yksi mun heikko kohta mitä tulee hiustenhoitotuotteisiin, etenkin tälläiset lyhyen vaikutusajan naamiot.


Kuukauden tylsin kaksikko oli tällä kertaa tämä shampoo ja tehohoito duo. Ensinnäkin, minikokoisina nämä ei vaan jaksa innostaa, vaikka pääsevätkin reissulaatikkoon odottelemaan tulevia matkoja. Mä en myöskään tykkää siitä, että näitä ei ole mitenkään kohdennettu. Blondi-shampoo ei ehkä olisi mun ykkösvalinta, näin värjäämättömän tumman hiuspehkon omistajana. 

Merkki on kyllä kiinnostava ja jos värjäisin hiuksiani tai olisin luonnostaan blondi, niin olisin varmaan tykännyt näistä enemmän. Nyt eivät vaan vastaa mun tarpeita.


Extrana boksista löytyi Magnesium juoma, joka tulee varmasti jossain vaiheessa hörpättyä. Salus ravintolisiä on tullut boksissa aika usein extrana ja vaikka ne tuleekin aina käytettyä, koen ne jokseenkin turhina. Ei tästä yhdestä 10ml pullosta ole mitään oikeaa hyötyä. 

Kaikenkaikkiaan boksi jätti vähän vaisuksi. Kiinnostavin tuote oli Lumenen silmänympärysvoide tai Bio2You hiusnaamio, kaikki muut on mulle vähän turhaa. En koe, että olisin itse saanut tästä rahoilleni vastinetta. Ei tämä kuitenkaan ihan surkea boksi ollut, sellainen keskiverto.

Mitä te piditte helmikuun boksista?

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Mä en ennakkoon tuosta hiusteemasta oikein innostunut, joten yllätyin lopulta sisällöstä positiivisesti :D

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/02/bette-box-helmikuu-arvonta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiusteema ei kanssa oo mun juttu, mutta kiva varmasti niille jotka hiustuotteista enemmän innostuu :)

   Poista
 2. Mun mielestä boksi oli todella huono ja arvoltaan pienehkö pettymys, edes yksi iso täysikokoinen hiusjuttu ois voinut pelastaa boksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jäin kanssa kaipaamaan jotain vielä lisää, pienet näytekoot harvemmin kauheasti lämmittää.

   Poista
 3. Aavistuksen tylsä boxi oli, LF oli kanssa, mutta ehkä ensi kuussa paremmin. :)

  VastaaPoista
 4. Tän kuukauden boksi oli kyllä aikamoinen pettymys ihan loistavan tammikuun jälkeen. Ensitutkailun jälkeen olin todella pettynyt sisältöön eikä se tosiaan oo ehkä se tunne, mitä bokseja tilaillessa kaipaa. Vaikka välillä tietysti niitäkin bokseja sattuu kohdalle, se kuuluu toki pelin henkiin kun näitä tilailee :D Mielenkiinnolla en testaa muuta kuin tuota Bio2you:n naamiota. Varsinkin kun tällä paksulla tukalla noista pienistä blond me tuotteista ei ole iloa kuin vain pariksi kerraksi eikä sen perusteella kauheasti voi sanoa, miten hyvin ne omiin hiuksiin oikeasti toimii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä samaa mieltä, boksilta odottaa aina paljon ja haluaa sellaisen jännä fiiliksen, eikä pettymystä kerta toisensa jälkeen. Bio2You oli mulle kanssa mieluisin, mutta sitäkään en ihan heti ota käyttöön kun on muita naamioita auki.

   Poista
 5. Nyt kun huomannut näitä postauksia näistä boxeista, niin voisi olla hyvä hetki harkita niitä myös itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boksit on kivoja, kannattaa kyllä kokeilla jos kosmetiikka kiinnostaa :). Vaihtoehtoja on nykyään paljon!

   Poista
 6. En ole tätä koskaan tilannut, enkä tämän perusteella tilaa nytkään. Ilmeisesti taso vaihtelee jonkun verran kuukausittain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti Betten taso on tosiaan aika vaihteleva. Joulukuu oli surkea, tammikuu kiva, helmikuu kehno, maaliskuu..? :)

   Poista
 7. Ei olisi ollut minulle mieleinen boksi. Koska myös olen tummahiuksinen ja muutenkin jäi vähän vaisu fiilis tuotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti seuraavasta boksista löytyy jotain vähän jännempää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...