torstai 21. helmikuuta 2019

ColourPop It's my pleasure

ColourPop on julkaissut uusia luomiväripaletteja tiuhaan tahtiin. Tänään esittelyyn pääsee jälleen yksi uutuus, it's my pleasure -luomiväripaletti. Nämä neliön malliset paletit on ColourPopilla aika uusi juttu, viime kesän tienoilla taisi tulla ensimmäiset. Nyt näitä löytyy jo muutamia erilaisia ja uusimpana tottakai tämä itäs my pleasure eli täydellinen lilapaletti!

Kaikki neliöpaletit noudattavat tiettyä väriteemaa, tämä kyseinen paletti pitää sisällään lilan sävyjä, yhdestä löytyy pinkkejä jne. Odotan innolla, koska vihreä paletti tulee, se olisi niin mun juttu!


Neliöpaletit poikkeavat pakkaukseltaan muista CP paleteista, nämä kun ovat muovisia ja kannen alta löytyy myös peili. Paletti on pienikokoinen, se mahtuu hyvin meikkipussiin ja kulkee vaivatta mukana missä vaan. 

Paletin sisältä löytyy yhdeksän luomiväriä, sekoitus mattaa, shimmeriä ja glitterisiä sävyjä. Violetti sävymaailma kolahti muhun heti ensi vilkaisulla ja tämä oli pakko saada osaksi mun kokoelmaani. Tää on sitä, mitä monet jäi kaipaamaan Anastasian Norvina paletilta. 


Vaikka mä olenkin vannoutunut ColourPop fani ja rakastan heidän luomivärejään, mun täytyy sanoa, että tämä ei ihan vastannut odotuksia. Paletti on toki hyvä, mutta ei niin hyvä kuin aikaisemmat. Violetti on haastava väri tehdä ja se näkyy tässä, etenkin mattasävyissä. 

Sävyjä täytyy työstää huomattavasti enemmän kuin muita CP luomivärejä jos haluaa ne luomelle tasaisena ja pigmenttisenä. Se kyllä onnistuu, mutta vaatii kärsivällisyyttä ja paljon blendaamista. Eilisestä meikki-keskiviikkopostauksesta voitte käydä kurkkaamassa tällä paletilla tehdyn meikin. Siinä nähdään, että kyllä tällä tosiaan saa kauniin lopputuloksen.

Jos tämä olisi ollut mun eka ColourPop paletti en varmaan olisi huomannut edes mitään ongelmaa, mutta kun niitä on kertynyt useampia, on ero helppo huomata.


Tän paletin sävymaailma on ihan mielettömän upea ja nuo shimmer sävyt toimivat kauniisti, etenkin kostealla siveltimellä tai sormella levitettynä. Hintaansa nähden tämä on ihan huippuhyvä! 12 dollarilla saat yhdeksän kaunista sävyä ja laadukkaan pikkupaletin, ei voi mennä vikaan. Jos kiinnostut paletista, löydät sen täältä.

Mitä pidät paletista? :)

Love, Mari

16 kommenttia:

 1. Colourpop on kyllä mulle aivan uusi tuttavuus, ei ole tullut käytettyä vielä ollenkaan. Olen kyllä todella innoissani siitä, että Zoe Sugg tekee heidän kanssa yhteistyötä, niin ehkä nyt olisi paremmin intoa myös tutustua tähän brändiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa innoissani siitä Zoella kokoelmasta, vaikka en kyseistä henkilöä seuraakaan. Tuotteet vaan näyttää niin kivoilta :D.

   Poista
 2. Ihan keväinen värimaailma! Lila on jännä sävy ja minusta sopii itselleni kun silmät ovat siniset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lila sopii mun mielestä tosi monille ja sillä saa mukavasti väriä meikkiin, ilman että on överi.

   Poista
 3. Ääh mä haluun tän.. :D Voi vitsit kun sulta saa aina lukea näistä ColourPopin meikeistä ja puolet vähintään on sellasia, joita alan itsekin himoita! Tossa olis just eikä melkeen sellaset sävyt, mistä tähän vuodenaikaan tykkään<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sitten vaan tilausta menemään ;). ColourPop on mun heikkous, jatkuvasti tulee kaikenlaista uutta ja ihanaa!

   Poista
 4. Aivan fantastiset sävyt, ohlalaa<3

  VastaaPoista
 5. Kauniit värit, sopivat sinulle tosi hyvin.

  VastaaPoista
 6. Hei siitäkö se johtuikin! Olen pari kertaa tällä paletilla yrittänyt tehdä meikkiä ja just ne mattavärit ei meinaa tulla tasaisena lainkaan! Toisessa silmässä on aina tummempi jälki tai väri sitten ihme viiruina silmäkulmassa. Välineet pitäisi olla kunnossa. Syytin jo UD:n luomivärinpohjustusta ja aloin epäilemään, että onko mulla iho alkanut roikkumaan ja rypistymään lähestyvää kolmikymppisyyttä kohti mentäessä. :DDD Oliko sulla myös se SOL paletti? En nyt muista, että miten sen kanssa on käynyt. Tahtoisin kyllä niitä muitakin mutta ikävää jos kaikissa on tällainen ongelma. En ole pro meikkaaja, joten mieluusti siihen meikkaamiseen ei käyttäisi tuhottomasti aikaa vain sen takia, että luomiväri levittyy huonosti.
  Tämä violetti oli osa ensimmäistä Colourpop tilausta. En edes uskalla mennä uudelleen sivulle kun sieltä taatusti jäi tilaamatta kaikenlaita ja uuttakin on varmaan tullut! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvin olla, että ongelma johtuu juurikin siitä. Tämä on ainoa ColourPop paletti minkä kanssa mulla on ollut näitä ongelmia, muissa on mattasävyt blendaantuneet tosi kauniisti. SOL palettia mulla ei ole, mutta useita muita löytyy. Mä olen aina suositellut näitä paletteja juurikin niiden helppouden vuoksi, ne kun pääasiassa toimii aina, joten en tän yhden paletin takia heittäisi hanskoja tiskiin :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...