tiistai 5. helmikuuta 2019

ColourPop Twinkling Lights

Heippa! Tänään ollaan jälleen ColourPop "uutuuksien" parissa. ColourPop ja Kathleen Lights ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo vuosia ja Kathleen on julkaissut useita yhteistyökokoelmia ColourPopin kanssa. Twinkling Lights -kokoelma oli Kathleenin jouluksi julkaisema sarja, johon kuuluu Super shock luomivärisetti ja huulipuna/huulikiiltosetti. 

Tämän jälkeen Kathleen on julkaissut jo uuden yheteistyön, mutta yritän käydä näitä läpi edes hieman järjestyksessä :D. ColourPop julkaisee uutuuksia niin tiuhaan tahtiin, että jopa mun on vaikea pysyä mukana.

Twinkling Lights -kokoelman voit ostaa omaksesi ColourPop verkkokaupasta.

ColourPop Twinkling Lights

Twinkling Lights -kokoelma on kaksiosainen ja se jatkaa Kathleenin alkuperäistä "valosarjaa". Ensimmäinen collab oli nimeltään "Where the Light is" ja sen jälkeen ilmestyi "Where the night is". Nyt ollaan sitten tuikkivan valon parissa ja tämä sopi mun mielestä oikein hyvin joulukauteen.

Pakkaukset on purppuraiset, koristeltu valosarjoilla ja tähdillä ja tietysti kannesta löytyy myös kokoelman ja Kathleen Lightsin nimi. 

ColourPop Twinkling Lights

ColourPop Twinkling Lights

Kokoelmaan kuuluu neljä täysin uutta super shock luomiväriä sävyissä Light Up, Glisten, Vela ja Blitzen (alla samassa järjestyksessä). Yksikään sävyistä ei ole täysin matta, kaikissa on mukana edes hitunen säihkettä tai osassa enemmän kimallusta. Kolme sävyä on keskenään yllättävänkin samankaltaisia, pienin eroavaisuuksin kuitenkin.

Eniten joukosta erottuu sävy Blitzen, joka onkin tämän setin näyttävin ja uniikein sävy, todella kaunis punainen luomiväri, joka on pakattu täyteen pientä glitteriä. Glisten on sävyistä neutraalein ja enemmänkin satiininen kuin glitterinen. Se toimii loistavasti koko luomen sävynä arkimeikissä.

ColourPop Twinkling Lights

ColourPop Twinkling Lights

Kokoelmaan kuuluu myös setti huulituotteita, johon kuuluu kaksi ultra matte huulipunaa ja kaksi ultra glossy huulikiiltoa. Sävyiltään nämä ovat Night Light, Lucky Star, Étoile ja Little Star. Huulikiillot ovat molemmat hyvin metallisia ja toinen melko tumma pronssinen sävy on todella uniikki. 

Mattahuulipunat ovat hieman perinteisempiä, kirkas punainen ja rusehtavan punertava sävy. Molemmat sopivat joulunaikaan ja tähän talveen todella hyvin ja tuo punainen on ihan huikean kaunis huulilla! ColourPopin ultra matte lip huulipunat ovat melko kuivia, joten kannattaa huolehtia, että huulet on hyvin kosteutetut ennen käyttöä.

ColourPop Twinkling Lights

Mikä on ollut sun viimeisin ColourPop ostos tai mitä haluaisit kokeilla? :)

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Ultra glossy huulikiiltoa tahtoisin ehdottomasti koitella,kunhan nyt jostain kaupasta tulisi vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä ei valitettavasti kaupoista saa vaan pitää tilata verkkokaupasta :(

   Poista
 2. Ihania nuo nudemmat huulikiillot, haluaisin enemmän neutraaleja huulijuttuja -nyt kun on taas blondi niin ne sointuvat kivemmin kasvoille.

  VastaaPoista
 3. Pitäisi varmaan vihdoin itsekin tilata jotain kokeiluun! :) Kauniita sävyjä näissä!

  VastaaPoista
 4. Olisi kiva nähdä näillä tuotteilla tehtyjä meikkejä. Itse haluaisin opetella käyttämään huulipunaa.

  VastaaPoista
 5. Niin kaunis toi huulimeikkisetti! Upeat sävyt<3 Ihanaa kun sun blogita saa aina niin kattavasti tietoa ColourPopin tuotteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan hurahtanut ColourPopiin, ollut jo vuosia xD.

   Poista
 6. Upeita sävyjä ja itse tykkään eniten kaikista lämpimistä väreistä, joten suosikeiksi osui tällä kertaa nuo vaaleanpunaisen kiiltävät sävyt. Miltähän ne mahtaisivat näyttää huulissa? Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitatko noita huulikiiltoja? Ne on tosi kauniita, metallisia sävyjä, sopivasti pigmenttiä ja kiiltoa :).

   Poista
 7. Aika jänniä luomivärejä! Itse pidän ehkä eniten tuosta vasemmalla olevasta pronssiin menevästä. Tätä voisi olla mielenkiintoista kokeilla. Olen tällä hetkellä koukussa punaisiin huulipuniin joten ehdottomasti molemmat kirkkaat punaiset kiinnostavat. Olen koukussa Anastasian American Idol punaan tällä hetkellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en olekaan tuota American Idol punaa koskaan kokeillut, täytyy käydä kurkkaamassa miltä se näyttää :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...