torstai 28. helmikuuta 2019

Urban Decay Born To Run -luomiväripaletti

Urban Decay Born to run -luomiväripaletti on ollut yksi viimeaikojen puhutuimmista ja hyvästä syystä. Tämä paletti on päässyt nopeasti kulttipaletin maineeseen ja löytyy useista suosikit -listauksista. Mä olin hieman myöhässä tästä Born to run -junasta, mutta hyppäsin vihdoin kyytiin tammikuussa. 

Ostin oman palettini Kicksin verkkokaupasta*, joka on nykyään yksi mun suosikki paikkani kosmetiikkaostoksille. Kicksissä on hyvä valikoima Urban Decay tuotteita, mm. uusi Naked Reloaded paletti* on jo saatavilla verkkokaupassa! 

*affiliate linkki

Urban Decay Born to run

Born to run paletin ulkoasu on herättänyt mielipiteitä suuntaan ja toiseen, mutta mä tykkään itse kovasti näistä pakkauksista. Pahvipakkaus on mattamusta ja UD logo on koristeltu matkustamiseen liittyvillä kuvilla. 

Paletti on taas vuorattu kokonaan matkustuskuvilla ja tästä tuleekin aina ihan loma fiilis. Etenkin tuo kuva Kreikan Santorinilta saa mulle aina sellaisen aurinkoisen olon aikaan. Kohta on kesä ja loma! Tää on myös siitä kiva paletti, että tästä löytää aina jotain uutta katseltavaa.

Urban Decay Born to run

Paletissa on 21 sävyä ja koostumuksia löytyy useampia. Kannesta löytyy myös iso peili, siitä annan aina ison plussan. Paletin sävymaailma on melko värikäs, mutta kuitenkin hyvin käyttökelpoinen ja arkeen sopiva. Tällä saa tehtyä kivoja arkimeikkejä ja räväkämpiä iltameikkejä. Värikkäätkään sävyt eivät ole liian kirkkaita.

Koostumukseltaan nämä ovat taattua UD laatua, pehmeitä ja pigmenttisiä ja blendaantuvat erittäin hyvin luomelle. Tämä saattaa nousta mun UD palettien listalla aika äkkiä ykkössijalle monipuolisuutensa vuoksi. Vaikka paletissa on paljon sävyjä, kooltaan tämä ei silti ole mikään jättiläinen, vaan juuri sopiva.

Urban Decay Born to run

Miellyttääkö Born to run sun silmää? :)

Love, Mari

24 kommenttia:

  1. Kivoja sävyä, mutta ei ole oma suosikkini UD:n paleteista :).

    VastaaPoista
  2. Kiva värivalikoima, ei pelkkää nudesävyä!

    VastaaPoista
  3. Miellyttää, oon pyöritellyt tän ostamista ilmestymisestä lähtien, mutta vielä oon malttanut mieleni. Jos vielä kesällä oon sitä mieltä, että tykkään, ostan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin aluksi sitä mieltä, että ei kiinnosta yhtään ja ihan tylsä :D. Nyt kun mulla on tämä, niin oon aivan myyty!

      Poista
  4. Siis tää näyttää ihan liian ihanalta! Pakko saada <3 mäkin muuten tykkään tuosta paletin ulkoasusta kovasti, siitä välittyy sellainen hyvä fiilis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan välitykin!? :D. Tää on kyllä tosi ihana, suosittelen <3

      Poista
  5. Oi, Santorini <3 Täytyy myöntää, että nuo maisemakuvat viehättää enemmän kuin paletin värisävyt.

    VastaaPoista
  6. no on kyllä monipuolisesti värejä! :) kauanko sulla kestää tällänen paletti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on hirmuisen vaikea vastata tuohon kysymykseen, kun mun luomivärivalikoima on niin laaja. Mä en usko, että tulen ikinä saamaan tätä kulumaan loppuun asti tai edes pannua näkyviin. Jos olisi vaan yksi tai kaksi palettia, niin sitten kuluisi varmasti nopeammin :).

      Poista
  7. Onpas kivoja värejä ja paljon! Itse bongasin tuolta Double lifin, Wildheartin ja Bajan, joita olisi kiva kokeilla itse :) Kiva näköinen setti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kaikki tosi upeita sävyjä ja saa aikaan monenlaisia meikkejä :)

      Poista
  8. Ei miten ihana paletti!! Siis jotain tuollaisia pitäisi olla enemmän <3 Ite oon tosi huono käyttämään luomivärejä, mutta tuon voisi ostaa pelkän paketin takia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihan samaa mieltä, tää on niin kiva, että voisi pitää vaikka esillä :D

      Poista
  9. Tosi ihanat sävyt! En tiedä ostaakko UD:n paletti vai Anastacian palettia kun seuraavaa hankin, mutta ei siis kuitenkaan ole kovaa käyttöä luomiväreille niin ehkä voisin pitäytyä noissa nykyisissäkin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on seuraavana himotuslistalla Anastasian uusi Riviera paletti <3

      Poista
  10. Alkoi heti soida päässä Bruce Springsteenin Born to run. :D Kaunis pakkaus ja viehkoja värejä. Itse tosin tuskin käyttäisin muita sävyjä kuin alarivin persikkaista ja noita muita murretumpia hempeitä sävyjä. T. Tylsimys. :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah kiitos vaan korvamadosta :D. Ja mä kyllä myös tartun enimmäkseen noihin murrettuihin sävyihin, mutta tykkään silti, että on vaihtoehtoja.

      Poista
  11. Mä olen pohtinut myös kovasti tämän hankintaa, katsotaan päätyykö omaan ostoskoriini vielä joku päivä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä suosittelen, on ollut tosi kiva paletti! :)

      Poista
  12. Tosi monipuolisesti sävyjä! En ole kovin hyvin tutustunut näihin UD-paletteihin, joten ehkä olisi korkea aika :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutustua, UD:lta löytyy ihania paletteja paljon :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...