keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Maaliskuun Allure beauty box

Moi kaikille! Tänään ei poikkeuksellisesti nähdä meikki-keskiviikko postausta, sillä tällä viikolla julkaisin jo yhden meikin maanantaina kauneusbloggaajien meikkihaasteen yhteydessä. En viitsi liikaa niitä meikkikuvia tunkea yhteen viikkoon, joten tänään päästään availemaan Alluren kauneusboksia. Tämä maaliskuun boksi seikkailikin reissussaan hyvän tovin ennen kun sain sen eilen käsiini. Boksi on lähetetty mulle Nevadasta 25. maaliskuuta ja tosiaan 8. toukokuuta se oli perillä. Sellainen kuuden viikon reissu, kun yleensä nämä tulee noin kahdessa viikossa. Neljännellä viikolla aloin jo luopua toivosta, mutta yllätyin iloisesti kun saapumisilmoitus tipahti postiluukusta.



Aloitetaan boksin läpikäynti vaikka tällä Simplen kasvovoiteella. Kyseessä oli boksin ainoa täysikokoinen tuote, kosteuttava geelivoide kasvoille. Tämä kuulostaa todella lupaavalta, geelivoiteessa pitäisi olla kevyt kosteuttava koostumus ja sen pitäisi jättää kasvot pehmeiksi ja raikkaan näköisiksi. Testaan ehdottomasti, olen halunnutkin kokeilla enemmän Simplen tuotteita, joten tää oli tosi kiva.


Seuraavaksi boksista löytyi Oriben deluxe kokoinen hiuslakka. Hiuslakat ei yleensä ole mun juttu, mutta Oribe kiinnostaa kovasti brändinä ja haluan kyllä tietää millainen on 42 dollarin hiuslakka. Voiko olla hintansa arvoinen? 


Maaliskuun boksiin oli pakattu myös pieni näytekoko La Roche-Posay aurinkosuojaa, joka on varustettu jopa 60 suojakertoimella. En muista ikinä ennen törmänneeni näin korkeaan suojakertoimeen, joten silkasta mielenkiinnosta otan tän heti kokeiluun. Nyt ainakin ilmojen puolesta tätä tarviikin! Mä käytän yleensä 50 suojakerrointa, mitä korkeampi sen parempi :D.


Yksi boksin mielenkiintoisimmista tuotteista oli tämä Laneigen kosteuttava yönaamio. Tässä on ihanan raikas geelimäinen koostumus, jonka tuntuu iholle levitettäessä ihan vedeltä. Tuoksu on mieto ja miellyttävä ja naamio tuntuu myös hieman viilentävältä, ainakin ensi kokeilulla kädellä. Tätä on tarkoitettu käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa.


Boksista löytyi myös meikkituotteita, MUFE:n ultra HD meikkivoide, jota olen halunnut testata jo pitkään. Tästä kysyttiin etukäteen minkä sävyn haluaa, joten uskoisin sävyn ainakin olevan hyvä. Tästä riittää varmasti muutamaankin kokeiluun, joten saan hyvän kuvan meikkivoiteesta ennen kuin päätän ostanko vai enkö.


MUFE:lta saatiin myös huulipunanäyte sävyssä C211. Kaunis sävy taittaa hieman mauveen ja violettiin ja tuntui swatchatessa mattaiselta, mutta hyvin levittyvältä ja pigmenttiseltä. Tykkään kovasti tälläisistä minihuulipunista, sillä täysikokoisia on niin vaikea saada kulumaan.


Viimeisenä laatikosta paljastui vielä yksi meikkituote, eyeko:n nestemäinen eyeliner tussikärjellä. Tämä on todella mustaa ja melko tarkkarajaista, vaikutti lupaavalta kädelle kokeiltuna, mutta saa nähdä miten käyttäytyy silmillä.

Kaikenkaikkiaan olin tosi tyytyväinen boksiin, mukana oli paljon kaikkea kivaa pientä kokeiltavaa ja sopivassa suhteessa meikkejä, ihonhoitoa ja hiustenhoitoa. Lemppareita oli yönaamio, meikkivoide ja aurinkosuoja.

Mikä oli sun suosikki maaliskuun boksissa?

Love, Mari

12 kommenttia:

  1. Olipas boxi kauan kiertueella, mutta hyvä, että sait sen kuitenkin:)
    Mun mielestä kiva kokonaisuus ja MUFE:n tuotteet vaikuttavat kiinnostavimmilta. Mäkin tykkäisin minihuulipunista, kun niitä normikokoisia ei meinaa saada kulutettua...jostain kumman syystä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli, Shipitolla tuntuu nyt kestävän kauemmin kun Boxycharm on myös seikkaillut jo neljä viikkoa :(

      Poista
  2. Nuo MUFE:n tuotteet mielenkiintoisimpia ja ihan loistavaa, että sävyä on etukäteen kyselty niin varmemmin sattuu oikea kohdalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin kanssa tosi iloinen kun sävyn sai itse valita, hyvää palvelua :D

      Poista
  3. Tuo yönaamio voisi kiinnostaa meikäläistä :) Tuommoinen hivenen viileä voisi helliä tätä meikäläisen naamaa, joka on joutunut kokemaan kovia tämän sairauden vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tuntunut aivan ihanalta nyt muutaman kokeilukerran perusteella :)

      Poista
  4. Kivoja tuotteita! :) Muakin kiinnostaisi kyllä kuulla miten 42 dollarin lakka eroaa muista :D

    VastaaPoista
  5. Olipas kivoja tuotteita! Varmaan arvaatkin, että MUFE:n tuotteet kiinnostivat kaikista eniten;) Nää ulkomaalaiset kauneusboksit on kyllä ihan eri luokkaa kun suomessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mufe on kyllä <3. Ja siis joo, eihän näitä voi edes verrata mihinkään Bette boxiin, ihan eri maailma :D

      Poista
  6. Rakastan erilaisia naamioita ja tuo yönaamio on kiinnostava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kanssa suuri naamio fani! :) Tuo on vaikuttanut tosi kivalta tässä muutamia kertoja kokeilleena.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...