maanantai 21. toukokuuta 2018

Colourpop x Shayla

Heippa kaikille ja mukavaa uutta viikkoa! ColourPop julkaisee uusia kokoelmia ja tuotteita nykyään niin tiheää tahtia, että jopa mun on vaikea pysyä mukana menossa. Aina silloin tällöin tulee kuitenkin kokoelma, joka innostaa heti ensi vilkaisusta ja silloin tiedän, että se on pakko saada. Tämä ColourPop x Shayla -kokoelma oli yksi sellainen ja olenkin tosi innoissani kun pääsen jakamaan tämän kokoelman teidän kanssa. 

ColourPop siis julkaisi jälleen uuden yhteistyökokoelman ja tällä kertaa yhteistyöhön pääsi Youtubesta tuttu Makeupshayla. Tiesin kyllä kuka Shayla on ja olen törmännyt häneen instagramissa ja Youtubessa silloin tällöin, mutta en ole häntä seuraamalla seurannut, joten tämä kokoelma herätti mun huomioni ihan vaan meikeillä. Kaikkia tuotteita myydään erikseen, mutta koko kokoelman saa hieman edullisemmin, ostoksilla voit käydä ColourPopin verkkokaupassa täällä. Tällä hetkellä kokoelman luomiväripaletti näyttää olevan loppuunmyyty, mutta kaikkea muuta on saatavilla ja eiköhän tuo palettikin tule pian taas myyntiin uudestaan.


Shaylan kokoelmaan kuuluu siis Perception -luomiväripaletti, kolme lux lipstick huulipunaa, yksi huulikiilto, sekä kaksi luster dust -highlighteria. Pakkaukset miellyttää mun silmää erilaisuudellaan ja räväkkydellään, ne muistuttavat Shaylaa, näiden kanssa on tehty hyvää työtä. Tärkeintä on kuitenkin mitä pakkausten sisältä löytyy, joten eiköhän kurkata millaisia meikkejä Shayla ja ColourPop saivat aikaan.Perception -luomiväripaletti on se, joka herätti mun mielenkiintoni tätä kokoelmaa kohtaan. Mulla on entuudestaan paljon ColourPop paletteja, mutta tämä vaikutti riittävän erilaiselta muihin verrattuna. Mukana on neutraaleja sävyjä, mutta myös muutama tummempi ja värikkäämpi, joilla saa lookkiin ihan uutta ilmettä. Parasta tässä paletissa, ja koko kokoelmassa on se, että se sopii lähes kaikille ihonsävyille. Shaylalla itsellään on tumma iho, joten hän on suunnitellut tuotteet ja sävyt niin, että ne sopivat tummalle iholle, mutta myös vaaleaihoiset voivat käyttää näitä kaikkia huoletta. Koostumuksesta mun on turha edes puhua, se on ihan yhtä ihana kun ColourPopilla aina! 

Postauksen lopusta löydät swatchit näistä, sekä kaikista muista kokoelman tuotteista. Luomiväriswatchit vähän kärsivät kahdella alimmalla rivillä, kun käsi alkoi olla jo hieman märkä meikinpoistoaineesta, mutta siis pigmenttiä lähtee ja hyvin!Mä olen ihastunut lux lipstick -koostumukseen todella paljon, joten olinkin iloinen kun Shaylan kokoelmasta löytyi näitä, eikä nestemäisiä mattapunia. Sävyt ovat universaalin kauniita, sopivat varmasti lähes kaikille, omista mieltymyksistä riippuen. Mä tykkään kovasti näistä kaikista, en osaa edes sanoa mikä on suosikki :). Myös ColourPopin huulikiiltojen koostumus on kovasti mun mieleen, sillä ne eivät ole liian tahmeita. Tähän kokoelmaan kuuluu yksi kiilto, jossa on kirkas pohja ja paljon pientä kultaista kimallusta. Sopii loistavasti kaikkien näiden punien kanssa!


Viimeisinä tuotteina kokoelmaan kuuluu kaksi irtohighlighteria. Nämä ovat ainoat tuotteet, jotka ovat selvästi liian tummia vaalealle iholle. Vaaleampaa sävyä saatan pystyä käyttämään kun olen oikein ruskettunut, mutta muuten nämä ovat kasvoille auttamattomasti liian tummia. Ei silti hätää, sillä nämä toimivat erittäin hyvin luomiväreinä ja sävyt ovatkin ihan super kauniita ja metallinhohtoisia. Tummempi sävy voisi olla kiva myös shimmerisenä bronzerin topperina kesällä, kun haluaa oikein hehkuvan meikin.Miltä kokoelma vaikutti, löytyikö mieluisia tuotteita? :)

Love, Mari

16 kommenttia:

 1. Tekisi kyllä mieli tehdä tilausta ColourPopille, mutta vielä yritän taistella vastaan :D

  VastaaPoista
 2. Kokoelma vaikutti oikein kivalta, ei ehkä laittanut heti tekemään ostoksia, mutta potentiaalia löytyy! :)

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei tosiaan ole ihan kaikille mieleen, mutta mun silmää miellyttää ja onneksi ColourPopilla on valikoimaa vaikka kuinka niin kaikille löytyy jotain :D

   Poista
 3. Mä uskon, että on vaikea pysyä mukana, koska mä en ole pysynyt pitkään aikaan, joten hatunnosto sulle, että jaksat näitä seurata. :D Luomiväripaletti on ehdottomasti paras osuus tässä kokoelmassa, kauniita sävyjä. :)

  VastaaPoista
 4. Mun on vaikea ymmärtää miten se on "hatunnoston" arvoinen suoritus ostaa ja ostaa vaan jokainen kokoelma, varsinkin kun sulla on aivan hitosti meikkejä. Toivon, että tarkastelisit kriittisesti ostamistas ja miettisit, tarviitko aina ihan kaikkea uutta. Lukijat osaa myös kaivaa youtubesta arvosteluita, jos sulta niitä ei tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on myös aika vaikea ymmärtää miten mun ostokäyttäytyminen on kenenkään muun asia? ;)

   Poista
  2. Toivoin, että olisit vastannu tähän jotain mikä osottas sun ajattelevan tätä asiaa edes jonkin verran. Oon lukenu sun blogia kauan, mut en enää pysty koska sun ostohysteria ja surkea vastaustahti/vastaamattomuus kommentteihin.

   Poista
  3. Ikävä kuulla, että mun ostokseni harmittavat niin kovasti, mutta onneksi blogimaailma on täynnä ihania blogeja, joista löytyy varmasti mieluisa sinullekin. Kommentteihin vastaan aina, mutta joskus tosiaan elämä on vähän tiellä virtuaalielämää ja siinä saattaa muutama päivä kestää. Hyvää jatkoa sinulle! :)

   Poista
 5. Oi miten kivat sävyt paletissa! 😍

  VastaaPoista
 6. Hitto että huulipunat näyttävät hyviltä!

  VastaaPoista
 7. Ihanan pigmenttisiä! :) Nuo luomivärit ehkä eniten kiinnostelis.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...