maanantai 14. toukokuuta 2018

Swiss Clinic hydrating self-tan pads

Hei vaan kaikille! Kesä kolkuttelee jo ovella ja aurinko on hellinyt jo hyvän tovin. Tähän aikaan vuodesta sitä alkaa aina kaivata hieman väriä ihon pinnalle, mutta itse kuulun siihen ihmisryhmään, joka ei rusketu auringossa vaan onnistun aina vaan palamaan. En myöskään halua altistaa ihoani auringonsäteilylle liiaksi, käytän aina korkeita suojakertoimia ja päähineitä. En kuitenkaan halua pysyä kalkkilaivan kapteenina koko kesää, joten välillä täytyy etsiä vaihtoehtoisia keinoja rusketukseen. 

Kävin huhtikuisella Helsingin reissulla Adtractionin juhlissa, josta sain mukaani ihanan goodie bagin. Tuosta kassista löysin erään todella kiinnostavan tuotteen, josta haluan kertoa tänään teillekin! Kyseessä on Swiss Clinic Hydrating self-tan pads -itseruskettavat laput.


Swiss Clinic oli mulle kohtalaisen vieras merkki, tuttu nimeltä, mutta en ole tuotteita aikaisemmin kokeillut. Tämä kuitenkin vaikutti juuri siltä mitä olen nyt keväällä kaivannut, joten otinkin lappuset heti kokeiluun. Yksi pakkaus sisältää 25 itseruskettavaa lappusta, yksi lappunen riittää kasvoille yhteen käyttökertaan. Hintaa tällä on 25 euroa ja ostoksille pääset tästä linkistä (affiliate linkki).


Nimensä mukaan kyseessä on kosteuttava ja itseruskettava tuote, jota on tarkoitus käyttää iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Mä olen yleensä tosi laiska itseruskettavien kanssa, koska en vaan jaksa sitä levitysrumbaa ja sotkua ja pois pesua ja mitä vielä. Tämä toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan loistavasti! 

Ennen käyttöä varmista, että kasvosi ovat puhtaat. Ota yksi lappu ja pyörittele sitä kevyesti ympäri kasvoja, välttäen silmänympärysihoa ja huulia. Tuote on väritöntä ja sitä ei huomaa iholla, mutta aamulla herätessä voi huomata jo eron kun kasvoille on ilmestynyt kaunis ja tasainen kevyt päivetys. Rusketusta voi korostaa käyttämällä lappuja useampina iltoina peräkkäin, kunnes saavutat haluamasi lopputuloksen. Mulle on riittänyt ihan 1-2 käyttökertaa kerrallaan. 

Tämä rusketustapa ei myöskään värjää tyynyä tai lakanoita, joten nukkumaan voi mennä huoletta. Laput näyttävät ihan tavallisilta ohkaisilta vanulapuilta ja ne tuntuvat iholla kosteuttavilta. Jos olen käyttänyt näitä, en ole laittanut iholle mitään muuta kosteuttavaa tuotetta ja aamulla kasvot eivät ole tuntuneet kuivilta tai kireiltä. 


Mä olen tykännyt näistä kovasti nimenomaan sen vaivattomuuden ja helppouden vuoksi. Voi kun joku keksiki yhtä kätevän itseruskettavan myös vartalolle! Tän levityksessä kasvoille menee noin 30 sekuntia ja mitään jälkitoimia ei tarvita vaan voin hypätä suoraan sänkyyn. Taikuutta!

Käytätkö sinä itseruskettavia?

Love, Mari

*Tuote saatu goodie bagista

21 kommenttia:

 1. Onpas erikoinen tuote. En ole tuollaisesta ennen kuullutkaan;)
  Itse en harrasta ruskettamista sen enempää auringonpaisteessa kuin millään rusketusaineillakaan, vaan olen mieluiten oma kalvakka itseni kesät talvet;) Hyvä kuitenkin, että on uusia vaivattomia tuotteita tarjolla rusketusta kaipaaville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa tosi laiska ruskettaja, minkä vuoksi tämä onkin tosi näppärä systeemi, tykkään kuitenkin hieman päivettyneestä ihosta :)

   Poista
 2. Mielenkiintoinen tuote. Itse en juuri käytä itseruskettavia, yleensä tartun noihin kevyesti päivettäviin/askettain sävyä tuoviin enkä kasvoille ole tainnut edes noita käyttää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän kanssa eniten noita kevyesti päivettäviä, ne on jotenkin turvallisempia kun ei tarvitse pelätä epätasaisuutta yms. :D

   Poista
 3. Minulle myös tuttu vain nimeltä. Mielenkiintoinen tuote :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa mielenkiintoiselta, odotan vastaavaa keksintöä vartalolle 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun joku keksisi sellaisen, olisin ensimmäisenä ostamassa :D

   Poista
 5. En ole käyttänyt itseruskettavia, jollei Acon Sun Kissed "itseruskettavaa" kosteusvoidetta lasketa, sitäkään en tosin ole muutamaan vuoteen käyttänyt. Nuo laput kuulostaa kyllä näppäriltä ja niillä sais vaikka juhliin kivan ja nopean rusketuksen kasvoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, näillä saa tosi nopeasti ja vaivattomasti vähän eloa kasvoille :)

   Poista
 6. Nää laput vaikuttaa tosi näppäriltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huikean kivoja, joku on osunut kultasuoneen nämä keksiessään :)

   Poista
 7. Onneksi väri tarttuu meikäläiseen hyvin, enkä juuri pala. Pääsee mukavan helpolla :)

  VastaaPoista
 8. Kuulostaapa mielenkiintoiselta ja ennen kaikkea helpolta! Mä en juurikaan itseruskettavia käytä, sillä pelkään aina lopputuloksen olevan epätasainen. Kotoa kuitenkin jonkin verran erilaisia itseruskettavia ja kevyesti päivettäviä tuotteita löytyy, joten pitäisi ehkä ottaa taas käyttöön ne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sama juttu, pitäisi vaan uskaltaa kokeilla :D Hukkaan ne purkit tuolla kaapissakin menee.

   Poista
 9. Mulla on vielä odottelee testausta nämä, mutta tällaiset laput vaikuttaa just niin helpoilta! :)

  VastaaPoista
 10. Itseruskettava laput, mitäh! Mä kuuluun samaiseen kastiin, että palan helposti eikä rusketuskaan juurikaan tartu. Viime kesänä ensimmäisen kerran käytin itseruskettavia ja onhan se väri kaunis jos sen onnistuu saamaan tasaisesti :D Näitä pitäisi ehdottomasti päästä itsekin kokeilemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämmöllä, mulla on sellainen tunne, että näillä ei vaan voi mennä vikaan :)

   Poista
 11. Kappas,onpas näppärän näkösiä! Täällä vähemmän käytetään itseruskettavia,joskus oon kyllä kokeillut päivettäviä tuotteita kun on kärvähtäny käpy tähän kalpeuteen xD

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...