lauantai 5. toukokuuta 2018

Lumene Nordic chic CC color correcting peitekynät

Heippa vaan! Huhtikuun Bette boxin myötä päästiin tutustumaan Lumenen Nordic chic -sarjan CC color correcting väriä korjaaviin peitekyniin. Sain oman boksini mukana tuon persikkaisen sävyn ja kävi niin onnekkaasti, että satuin Helsingin reissulla saamaan käsiini myös tuon vihreän version*. Olen näitä nyt ehtinyt testailemaan tässä jonkin aikaa ja tuotteet yllätti mut positiivisesti, minkä vuoksi ajattelin teillekin näistä kirjoittaa.


Color correcting tuotteet ovat olleet tässä viimeaikoina pinnalla vaihtelevasti, yhdessä vaiheessa tää oli tosi iso juttu ja nyt taas viimeaikoina hypetys on laantunut, mutta se ei yhtään vähennä näiden tuotteiden toimivuutta. Mä olen vihreitä sävykorjaajia käyttänyt jo pidemmän aikaa, mutta muut värit on jääneet tosi vähälle käytölle, en vaan ole kokenut tarvetta. Näiden myötä oon kuitenkin innostunut myös tuosta persikkaisesta sävystä, se on toiminut tosi hyvin tummien silmänalusien kanssa.Lumenen sävykorjaajat on pakattu näppärään kynämuotoiseen putkiloon, jonka päätä pyörittämällä tuote tulee ulos sivellinkärjestä, jolla se on helppo levittää iholle. Ainoa huono puoli tässä pakkauksessa on se, että tuo sivellinosa pitäisi jaksaa puhdistaa aina joka käytön jälkeen, kun taas tuubissa sitä ongelmaa ei olisi. 

Nämä ovat koostumukseltaan melko kevyitä ja nestemäisiä, levittyvät iholle helposti sekä sormilla, sienellä, että siveltimellä. Käyttö on siis super helppoa ja kun nämä laittaa kasvoille ennen meikkivoidetta/peiteainetta on lopputuloksena tasaisen sävyinen iho. Mun kasvot ovat luonnostaan melko punoittavat, tuo vihreä väri on tosi hyvä taittamaan sitä punaisuutta, vaikka kevyen koostumuksen vuoksi ei tietenkään ihan kokonaan sitä peitä. Se kuitenkin auttaa niin paljon, että meikkivoiteen läpi punaisuutta ei enää huomaa. Sama juttu tuon persikkaisen sävyn kanssa, se piilottaa tummat silmänaluset niin hyvin, että päälle riittää vain pieni tippa peiteainetta.


Onko nämä sitten tarpeellisia? No ei välttämättä. Hyvin olen pärjännyt ilmankin, mutta jos värikorjailu kiinnostaa ja meikkaaminen ei ole vain pakollinen paha, niin nämä on mun mielestä ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ja pitäisi löytyä lähes kaikista suurista marketeista, joissa Lumenen meikkihylly on. 

Onko värikorjailu tuttua?

Love, Mari

*Saatu blogin kautta14 kommenttia:

 1. On tuttua, juu! Käytän vihreää korjausväriä nenänpielissä majapaikkaansa pitäville katkenneille verisuonille (eeww), ja oranssihtavaa silmänalusille peiteaineen kaverina. Niillä olen pärjännyt, mutta mulla on vielä lilahtavakin korjausväri, jolle keksin varmaan jotain käyttöä joskus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, mä haluaisin kanssa vielä aktiivisemmin käyttää näitä väriä korjaavia tuotteita, nää on olleet hyvä tapa tutustua :)

   Poista
 2. Mä sain betestä sen violetin version ja tykästyin kyllä! Voi olla, että hankin nämä kaks muutakin sävyä itelleni. En aina tee värin korjauksia, mutta aina sillon tällön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Violetti on mulle varmaan se vierain sävy. Tiedän kyllä teoriassa mihin sitä käytetään, mutta käytännössä en tiedä osaisinko :D

   Poista
 3. Joskus vuonna nakki ja miekka oli näitä myös, ennen tätä hypetystä ja niitä käytettiin niin väärin. Vihreä väri paistoi läpi 😁

  VastaaPoista
 4. Minulle tuli boxissa se violetti versio, joka on edelleenkin korkkaamattomana :D

  VastaaPoista
 5. Mulle tuli Bette Boxista myös tuo persikkainen ja yllätyin positiivisesti :) En ole ennen käyttänyt tuollaista, mutta täytyy myöntää, että kyllä sen avulla saa paremmin tummat silmänaluset piiloon kuin pelkällä peitevoiteella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin kanssa tosi yllättynyt, varsinkin kun koostumus oli niin kevyt :)

   Poista
 6. Näitä Lumenen versioita en ole kokeillut. Muuten kyllä satunnaisesti käyttänyt ja ihan kivoja tuotteita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kyllähän värikorjailu auttaa paljon jos sille on tarvetta.

   Poista
 7. Näistä olen lukenut mutta kun meikkaan muutenkin vähän niin olen katsonut, etten tarvitse näitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nämä ole kaikkien juttu enkä itsekään tosiaan aina jaksa, mutta kiva silloin tällöin ja tapahtumiin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...