tiistai 8. toukokuuta 2018

Too Faced kokoelma

Heippa kaikille! Tänään jatkuu mun meikkikokoelman esittely brändeittäin ja vuoroon pääsee Too Faced. Too Faced on ollut mun suosikki brändejä jo pitkään ja itseasiassa yksi ensimmäisiä high end brändejä, mitä koskaan olen ostanut. Rakkaus Too Facedia kohtaan syttyi mun ensimmäisen oston yhteydessä, se joulun 2014 ihana meikkikaruselli oli täydellisyyttä. Siitä lähtien olen pikkuhiljaa ostellut juttuja sieltä ja täältä. Kaikki eivät aina ole olleet mieleen ja paljon olen laittanut eteenpäinkin tässä vuosien varrella. Katsotaan nyt kuitenkin mitä mun kokoelmasta tällä hetkellä löytyy.

P.S. Too Facedia saa nykyään tilattua helposti Selfridges ja Cultbeauty -verkkokaupoista.Aloitetaan vaikka kaikista pienistä irtojutuista. Mä yritin miettiä, että varmasti kaikki tuli mukaan, mutta jos tässä tulee mieleen jotain minkä unohdin, niin mainitsen sen vielä erikseen. Aloitetaan vaikka tuosta siveltimestä, Mr. Right on täydellinen puuterisivellin, nimensä mukaan se herra oikea. Ostin sen muistaakseni Rodoksen Sephorasta pari vuotta sitten. HangoverX primeri on yksi mun suosikki primereista kautta aikojen, jos kaipaat kosteuttavaa primeria niin suosittelen! Siinä on ihana kookoksen tuoksukin :).

Tuo iso musta sydän on yksi mun lemppari bronzereista, Soulmates blushing bronzer sävyssä Carrie & Big. Minulta löytyy myös yksi Love Flush -poskipuna täysikokoisena ja kolme minikokoista (yksi oli jossain hukassa niin en sanaut kuvaan). Primed & poreless puuteri on varmasti tullut tutuksi mun pannuprojektin kautta, muutoin kuvassa kaikenlaista pientä näytettä.


Better than sex -ripsiväri on yksi mun kaikkien aikojen suosikeista ja sitä mulla on yksi avaamaton näytekoko ja yksi violetin sävyinen näytekoko (joka alkaa kyllä olla tosi tosi vanha). Too Facedin glitter glue on mun lemppari ja ainoa jota käytän. Shadow insurance on myös ollut mulla tosi pitkään, mutta en ole sitä paljoa käyttänyt. Tuo ihana persikkainen huuliöljy on mun lempi kiiltoni, siinä on sopivasti sävyä, kiiltoa, hoitavuutta ja ihana persikan tuoksu.


Sweet peach glow -kasvopaletin ostin Prahan Sephorasta vuosi sitten ja se on ehkä kaunein kasvopaletti mitä olen koskaan omistanut, ainakin top kolmosessa. Käytän sitä tosi harvoin, mutta säästän aina vaan, koska se on niin nätti.

Natural Matte -luomiväripaletti on mun viimeinen pieni metallipaletti, kaikista muista olen luopunut. Tuossa on täydelliset mattasävyt ja koostumus on mieluisa, joten tästä haluan pitää kiinni. Paletti on myös sopivan pieni matkustukseen.


The little black book of bronzers sisältää Too Facedin suosituimmat bronzerit deluxe kokoina yhdessä paletissa. Tämä on ollut ihan lemppari, etenkin aina kun lähden tekemään meikkiä jollekin muulle. Tässä on kaikki mahdolliset bronzerit mitä ikinä voin tarvita.

Cocoa contour oli yhdessä vaiheessa mun eniten käyttämä contour paletti, kunnes se unohtui kaapin pohjalle. Täytyy alkaa käyttää tätä taas nyt kun muistin paletin olemassaolon, oli nimittäin todella hyvä paletti ellen väärin muista!


Lopuksi mun kokoelmasta löytyy vielä neljä metallirasiassa olevaa luomiväripalettia. Kolme alkuperäistä Chocolate bar palettia, sekä ensimmäinen persikkapaletti. Nämä on kaikki vähän sellaisia collectors items juttuja mulle, tuskin tulen koskaan luopumaan näistä. Paletteja on tullut jokunen lisääkin ja haluaisin kyllä pitää mun kokoelman täydellisenä, ehkäpä niitä tulee vielä hankittua.

Löytyykö sinulta Too Faced meikkejä?

Love, Mari

16 kommenttia:

 1. Vitsit miten ihanan suklaisia rasioita :)

  VastaaPoista
 2. Too Faced:lla olisi kyllä vaikka mitä ihanaa <3

  VastaaPoista
 3. Ihana kokoelma<3 Multakin löytyy Too Facedia jonkin verran, noi kaikki alimman kuvan luomiväripaletit esimerkiksi :) Mua houkuttelisi se Chocolate Gold luomiväripaletti, mutta koitan koko ajan toitottaa itselleni, etten tarvitse tällä hetkellä yhtään uutta luomiväripalettia :D Too Facedin Primed & Poreless on mun suosikkiprimerini<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa himoinnut Chocolate gold palettia ja myös sitä valkosuklaapalettia (ei miniä) :D. Ja persikkasarjasta about kaikkea. Aaahhh.. <3

   Poista
 4. Itselleni ihan vieras merkki. En ole muutenkaan perehtynyt juurikaan kosmetiikkaan. Jonkin verran kosteusvoiteita kuluu, kun ihoni on melko kuiva, varsinkin talvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin Suomessa vielä vieraampi, kun ei ole täällä saatavilla :)

   Poista
 5. Ihana kokoelma - Too Faced on kyllä niin houkutteleva brändi ihan vaan pakkaustenkin vuoksi. :) Ite omistan vain poskipunan ja yhden luomiväripaletin niiltä, mutta ne on kyllä molemmat ahkerassa käytössäkin!

  x Charlotta Eve

  VastaaPoista
 6. Iik, miten ihana kokoelma. Mulla ei ole kuin muutamia Too Facedin tuotteita, mutta ne on sitäkin ahkerammassa käytössä. ^_^

  VastaaPoista
 7. Noi pakkaukset on kyllä suloisia! :)

  VastaaPoista
 8. Voi että, vieläkin ihailen näitä sun kokoelmia! Multa löytyy muutama melted matte huulilakka ja ne on kyllä molemmat tosi hyviä! Muuten noi Too Facedin tuotteet on mulle melko tuntemattomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitos :D. Mulla on yksi minikokoinen melted matte ja se on kyllä kiva, voisin hyvin haluta niitä lisääkin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...