torstai 17. toukokuuta 2018

Real Techniques Blend + Blur

Moi vaan kaikille! :) Osa teistä varmaan muistaa kun esittelin vähän aikaa sitten mun sivellinkokoelman, jonka yhteydessä mainitsin olevani suuri meikkisiveltimien fanittaja. Tänään pääsen taas kertomaan teille parista uudesta siveltimestä, jotka sain äskettäin kokeiluun ja osaksi kokoelmaani. Real Techniques on yksi mun suosikki sivellinvalmistajia, joten kun näin nämä uutuudeet, olin super innoissani! RT:ltä on viimeaikoina tullut paljon muitakin uutuuksia, kuten ne ihanan kimaltelevat glittersiveltimet, mutta mun mielenkiinnon herätti erityisesti tämä Blend + Blur -sarja.


Blend + Blur -sivellinsarjaan kuuluu kolme erilaista ovaalisivellintä, joista sain kokeiluuni kaksi. Ovaalisiveltimet, tai kuten monet niitä kutsuvat, hammasharjasiveltimet oli kovassa huudossa kun niitä ensin alkoi tulla markkinoille joskus pari vuotta sitten. Ensimmäinen brändi taisi olla Artís, jonka jälkeen hiljalleen muutkin merkit ovat ottaneet näitä valtavia hammasharjoja muistuttavia siveltimiä valikoimiinsa. 


RT:n valikoimista löytyy nyt kolme erikokoista ovaalisivellintä, joilla teet täyden meikin koko kasvoille. Kuvassa ylimpänä näkyy Blend + Blur shadow brush, alapuolella Blend + Blur foundation brush ja kolmas olisi Blend + Blur contour brush. Pienimmällä siveltimellä on hintaa 15,90€, contour siveltimellä 20,90€ ja meikkivoidesiveltimellä 24,90€.


Mä olen aikaisemminkin kokeillut tälläisiä ovaalisiveltimiä, ostin joskus Ebaysta yhden setin ja myös Boxycharmin mukana on tullut yksi tälläinen keskikokoinen. Ne ovat kuitenkin olleet aika heppoista tekoa, etenkin tuo siveltimen kaula on mun aikaisemmissa siveltimissä tuntunut tosi ohuelta ja olen pelännyt sen napsahtavan poikki. 

Nämä tuntuvat käteen todella jämäkiltä ja tukevilta, näissä on sellainen ihana mattainen pinta, niinkuin Narsin huulipunissa! Siveltimet myös näyttävät yksinkertaisen tyylikkäiltä, tykkään itse tuosta pyöreästä muodosta joka toistuu siveltimen muotoilussa. 


Blend + Blur foundation brush on erittäin tiheä ja suurikokoinen ovaalisivellin puuterimaisten ja nestemäisten meikkipohjien levitykseen. Tämän karvat on aseteltu niin tiheään, ettei meikkivoide pääse uppoamaan siveltimen sisään juurikaan, vaan se levittyy kaikki iholle tasaisen kauniisti. Meikkivoiteen levittäminen käy tällä super nopeasti ja lopputulos on todella kaunis. Mä en yleensä levitä meikkivoidetta siveltimillä, sillä mun mielestä niillä on hankalaa saada tasaista ja naarmutonta lopputulosta, mutta ovaalisiveltimet ovat poikkeus siihen. Ne tekee työn täydellisesti, meikkivoide vain pyöritellään kasvoille ja se on siinä. Sivellin sopii hyvin myös mm. aurinkopuuterin levitykseen, mutta mitään tarkkaa tällä ei suuren koon puolesta voi tehdä.


Blend + Blur shadow brush on pieni ja tiheä sivellin silmämeikin tekoon. Tämäkin sopii käytettäväksi sekä puuterimaisten, että nestemäisten/voidemaisten luomivärien kanssa ja itseasiassa itse suosin tätä nestemäisille tuotteille enemmän kuin puutereille. Sivellin on todellakin tiheä ja jämäkkä, joten mitään suurta blendausta tällä en lähtisi tekemään, mutta rajojen kevyeen häivyttelyyn ja luomivärin asettamiseen luomelle tämä sopii. Kokonsa ja muotonsa puolesta tämä sopii myös tosi hyvin nenän varjostamiseen, sekä vaikka peiteaineelle tai hyvin tarkkaan varjostamiseen. 

Oletteko te kokeilleet ovaalisiveltimiä?

Love, Mari

*Siveltimet saatu pr näytteenä


14 kommenttia:

 1. Itseltäni löytyy useampikin ovaalisivellin, mutta en ole näitä muuhun kuin meikkivoiteen levittämiseen oppinut käyttämään - siinä ovatkin kyllä ihan huippuluokkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkivoiteelle mä käytän myös pääasiassa, mutta myös muille nestemäisille tuotteille :) Puutereille en itse kauheasti välitä käyttää näitä.

   Poista
 2. Olen. Artisin Oval 7 käytän aina, jos haluan peittävän pohjan. Se on jännä, miten sillä saa aina sen peittävimmän lookin. Silmille tuskin osaisin näitä käyttää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekisi mieli kokeilla tuota Artis sivellintä ihan vaan että voisi vertailla näihin muihin ovaaleihin :)

   Poista
 3. Mä katselin tota meikkivoidesivellintä Sokoksella aiemmin tällä viikolla ja teki niin mieli ostaa se! Täytyy varmaan jossain vaiheessa käydä nappaamassa se mukaan näiden sun kehujen jälkeen :) Mulla ei ole ovaalisiveltimistä kokemusta, mutta oon jo pitkään halunnut päästä niitä testaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, jos ovaalit on sun juttu niin tää on mun mielestä tosi kiva! :)

   Poista
 4. Mä olen useasti pohtinut, että pitäisi ostaa meikkivoiteelle sivellin, mutta en vain ole tullut ostaneeksi. Jotenkin olen vain kuvitellut, että sormilla tai sienellä laitettuna olisi helpompaa. Ehkä pitäisi kuitenkin ostaa kokeeksi, kun kaikki tuntuu kehuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen levittää tavallaan, itse suosin kosteaa sientä tai sivellintä :) Kannattaa ainakin kokeilla, niin tietää sopiiko sulle vai ei.

   Poista
 5. Nolo täällä moro! Minulla on 4 sivellintä😂😂 ja väitän pärjääväni niillä. Mutta siinä se onkin kun en paremmasta tiedä! Pitäisikin panostaa kunnon välineisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä siinä mitään noloa ole, jos niillä pärjää niin hyvä niin :). Kaikilla on niin oma tapansa meikata ja käyttää välineitä.

   Poista
 6. Oon joskus yrittänyt käyttää näitä ovaalisiveltimiä, mutta en koskaan oikein oo tullut toimeen niiden kanssa. Matan ja kiillon kontrasti on näissä siveltimissä ihan törkeen upean näköinen designissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän nämä kaikkien juttu voi olla, millä sä tykkäät levittää meikkivoiteen? :) Ja mä oon ihan samaa mieltä, nää näyttää tosi makeilta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...