perjantai 4. toukokuuta 2018

Huhtikuun roskat


Ihanaa perjantaita! Tänään palataan hetkeksi muistelemaan huhtikuuta, kun käydään läpi kaikki viime kuussa tyhjentyneet purkit ja purnukat. Tällä kertaa mun roskasaldo jäi melko pieneksi, mutta mukana on isoja tuotteita, joiden tyhjentäminen on kestänyt pitkään. Yhteensä roskiin lähtee 16 tyhjää, joista 5 on näytekokoja. Jos siis kiinnostaa pienet miniarvostelut näistä 16 tuotteesta, jatka ihmeessä lukemista.


Elizabeth Arden Visible difference skin balancing exfoliating cleanser, siinäpä vasta nimi tuotteella. Tää on sellainen purkki, joka pyöri pitkään mun laatikossa, muistan ostaneeni tämän laivalta jo kesällä 2016. Otin käyttöön nyt keväällä ja täytyy sanoa, että tämä jätti aika kylmäksi. Kuorivat rakeet on sellaisia isoja eikä ne tunnu juurikaan tekevän mitään, en tykännyt tästä koostumuksesta yhtään. Putsarina taas ei toiminut niiden rakeiden vuoksi. Tuli käytettyä pois suihkussa, mutta en kokenut että tämä olisi tehnyt yhtään mitään.

The Body Shop Roots of strength seerumi ja kasvovoide* loppuivat molemmat huhtikuun aikana. Näistä olen kirjoittanut aikaisemminkin ja molemmat tuotteet oli todella mieluisia. Sarja sopii hyvin ikääntymisen ensi merkkejä vastaan, nämä kiinteyttivät ihoa kivasti ja tekivät kasvoista kimmoisat ja pehmeät. Ainoa mistä en välittänyt, on tuoksu, mutta sekin oli siedettävä kun tuotteet toimi muuten niin hyvin. The Body Shopilla on muuten nyt kantisviikonloppu, eli koodilla LYB0518 saat -20% alennusta ostoksestasi. Jos et ole kanta-asiakas, voit liittyä nyt TBS:n verkkokaupassa** ja saat edun heti käyttöösi.

Real Chemistry Luminous 3-minute peel löytyy mun "laatikoiden kätköistä" -postauksesta, otin tämän kokeiluun ihan vähän aikaa sitten. Tuubista riitti kolmeen kokeilukertaan, joiden perusteella voin sanoa, että tämä vaikutti tosi kivalta tuotteelta ja haluaisin testailla tätä lisääkin! Käytin tätä suihkussa hieman kosteille kasvoille, tuote on geelimäistä ja taputin sen nopeasti kasvoille. Geeliä aletaan hieroa ja nopeasti sormien alla tuntee miten kuollut ihosolukko muodostuu rakeiseksi ja kuoriutuu pois iholta. Se tunne oli jotenkin tosi jännä ja kutkuttava!

Youth to the people kasvovoide tuli muistaakseni Allure beauty boxin mukana ja tästäkin riitti melkein viikoksi kokeiltavaa. Voide oli mukavan kevyttä, imeytyi ihoon nopeasti ja tuntui todella kosteuttavalta, kaikin puolin miellyttävä kokemus. 


O'right Tea Tree shampoo* lähti mun mukaan I love me -messuilta ja käytin tätä muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ainoana shampoona lähes puoli vuotta. Huikean riittoisaa tavaraa siis! Mä tykkäsin tästä todella paljon, shampoo vaahtosi hyvin, puhdisti hiukset tehokkaasti, ei kuivattanut ja teki hyvää päänahalle. Voisin ehdottomasti ostaa uuden.

Himalaya Herbals Protein conditioner*  loppui yllättävän nopeasti. Shampoota on jäljellä vielä tiraus, mutta nyt kävi niin, että hoitoaine loppui vähän ennen. Tämä riitti mulla noin kuukaudeksi enkä käyttänyt edes joka pesun yhteydessä. Itse tuote oli kyllä mieluinen, tämä jätti hiukset pehmeiksi ja harjattaviksi, tuntui myös pidemmällä käytöllä vahvistavan hiuksia.

Herbina Gloss & Shine shampoo on ihan kelpo markettishampoo, tämä on varmaan toinen tai kolmas pullo mitä olen käyttänyt. Tässä on parasta ihana makea tuoksu, mutta ei shampoon pesutehossakaan mitään vikaa ole. 


Signe Seebid kristallideodorantti laventelin tuoksussa lähti myös mun mukaani messuilta. Käytin aikaisemmin saman dödön ruusun tuoksussa ja tykkäsin siitä kovasti, joten ostin messuilta uuden. Tämä oli mulla käytössä ainoastaan ns. viikonloppudödönä, eli silloin kun tiesin, etten tule hikoilemaan tms. Työpäiviä tämä ei olisi kestänyt, mutta toimi hyvin kevyessä käytössä.

Palmolive luxurious softness deodorantti on yksi mun sellaisista perusvarmoista tuotteista, joita ostan aina marketissa käydessä jos osuu kohdalle. Tämä toimii mulla tosi hyvin, mutta toivoisin löytäväni luonnonkosmetiikasta toimivat version.


Chloé tuoksunäyte taisi olla jonkun lehden välissä tai boksissa tai jossain. Nuo lappunäytteet on aika turhia, joten muistan taputelleeni sen vaan heti iholle. Mulla ei ole mitään muistikuvaa miltä tämä tuoksui, mutta muistan pitäneeni siitä, joten täytynee mennä tuoksuttelemaan uudestaan.

Talika Bio Enzymes kangasnaamio oli oikein mieluisa naamio, sopivan kostea ja pysyi hyvin kasvoilla. Tämä myös jätti kasvot raikkaan kosteutetuiksi, voisin hyvin ostaa uudestaankin!

L'occitane hand cream, se originaali. Tää on pyörinyt mun kassissa pienen ikuisuuden, mutta nyt huhtikuussa otin tehokäyttöön ja sain tän vihdoin kulumaan pois. Todella hyvä käsivoide, joka imeytyy nopeasti ja jättää kädet pehmeiksi. Itse suosin vaan enemmän tuoksullisia käsivoiteita.

Anastasia Beverly Hills clear brow gel oli oikea ihmetuote, mulla on olut tämä näyte jo vuodesta 2015 ja käytin sitä 95% mun meikkikerroista. En käsitä miten tätä vaan riitti ja riitti, varmaan oli mennyt jo huonoksikin lopulta :D. Erittäin hyvä voimakaspitoinen kulmageeli kuitenkin ja sainkin Kicksiltä tilaajalahjaksi uuden näytteen, joten uusi on jo korkattu.

YSL Black opium tuoksunäyte tuli myös tiensä päähän, tämäkin oli yllättävän riittoisaa. Tykkään tuoksusta todella paljon ja mulla onkin pari näytettä tätä vielä jäljellä. Voisin harkita ostavani joskus myös täysikokoisen.

Löytyikö roskien joukosta sulle tuttuja tuotteita?

Love, Mari

*Saatu pr näytteenä
**Affiliate linkki

22 kommenttia:

  1. Ton Herbinan shampoon pesuteho on kyllä yllättävänkin hyvä! Tuoksukin on ihana, vaikkakin liian usein käytettynä se alkaa hieman tökkiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä kanssa yllätyin siitä kun ekan kerran kokeilin :)

      Poista
  2. Signe Seebidin kristallidödö on hyvä ja toimiva tuote. Tykkäsin itsekin siitä todella paljon:) Herbinan Gloss & Shine shampoo on mulla just nyt käytössä ja hyvä tuote sekin:) Tuoksu ei ole mun nenään liian voimakas tms. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kanssa tykännyt noista dödöistä, etenkin se ruusu oli mieleen, mutta laventeli oli myös tosi kiva! :)

      Poista
  3. Ei näyttänyt yksikään sellaiselle että olisin käyttänyt, sattuipa kerrankin näin päin 😂

    VastaaPoista
  4. Odotahan vain kunhan pääsen oman kasani paljastamaan ;D

    VastaaPoista
  5. Ei ole tuttuja tuotteita yksikään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löytyi jotain uutta ja kiinnostavaa :)

      Poista
  6. Mäkin tykästyin tuohon Herbinan shampooseen! Hinta-laatusuhteeltaan oikein hyvä tuote ja voisin kyllä harkita ostavani uudestaankin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan hinta-laatusuhde kohdillaan ja se tuoksu on ihana! :)

      Poista
  7. No löytyihän sieltä tuttuja, ja mun HG-tuote eli Anastasian clear brow gel <3 Mikään muu ei oo pitäny oikeen mun "puskia" koossa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on paras kulmageeli mitä oon käyttänyt ja ihan super riittoisaa tavaraa! :)

      Poista
  8. Tuo Signe Seebidin kristallidödö kuulosti mielenkiintoiselta. Muuten oli paljon uusia tuttavuuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tutustumaan jos on luonnonkosmetiikan deodorantti etsinnässä :)

      Poista
  9. Herbinan shampoon tuoksu on ihan mieletön <3 Tuttuja tuotteita oli Tbs:n roots of strengt sarjan tuotteet ja herbinan shampoo.

    VastaaPoista
  10. Signe Seebidin dödö oli ihana, pakko hankkia uusi jossain vaiheessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa ostan kolmannenkin jos vielä jossain törmään, niitä olisi hyvä pitää varastossa :D

      Poista
  11. Noita TBS:n tuotteita on käytävä tuoksuttelemassa kun muutkin pitää niiden tuoksua vähän erikoisena :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Tuotteet on tosi hyviä, mutta tuoksu on tosiaan kauniisti sanottuna vähän erikoinen :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...