sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Optiat kahvikuorinta

Sain maahantuojalta testiin mielenkiintoisen uutuuden luonnonkosmetiikan saralta. Optiat kahvikuorinnat ovat nyt saapuneet myös Suomeen ja minä lähdin suurella mielenkiinnolla testaamaan mikä tämä kovasti pinnalla oleva kahvijuttu nyt on. Näitä kahvikuorintoja on nyt viimeaikoina näkynyt somessa paljon eri brändeiltä, mutta Optiat oli mulle täysin uusi tuttavuus. 


Optiat on alunperin Brittiläinen kosmetiikkayritys, joka valmistaa käsintehtyjä kuorintoja kierrätetyistä arabica -kahvinporoista. Kahvinporot kerätään talteen Lontoolaisista kahviloista ja Optiat kierrättää ne ylellisiksi kuorinta-aineiksi kasvoille ja vartalolle. Kahvikuorinta ei sisällä mikromuovihelmiä, vaan tuotteissa on kahvin lisäksi käytetty vain luonnollisia raaka-aineita. Kahvi sisältää paljon antioksidantteja, jotka ehkäisevät ihon ikääntymistä sekä tietysti kofeiinia, joka kiihdyttää verenkiertoa ja auttaa erilaisissa iho-ongelmissa.

Sarjaan kuuluu neljä eri kuorintaa; Pick me up lemongrass lifter, The hungover potent peppermint, Hit the sheets vanilla velvet ja Feel great mouthwatering mandarin. Jokaisella kuorinnalla on oma käyttötarkoituksensa ja ne sopivat eri tilanteisiin. Minä sain testiin Hit the sheets vanilla velvet -kuorinnan.


Hit the sheets vanilla velvet -kuorinta on tarkoitettu käytettäväksi iltaisin ennen nukkumaanmenoa tai työpäivän jälkeen ja sen tarkoitus on rentouttaa kehoa ja mieltä. Tuote sisältää vaniljauutetta, joka antaa kuorinnalle kevyen vaniljaisen tuoksun, mutta tuoksu on tosiaan hyvin hento ja lähes huomaamaton. Pääasiassa tämä tuoksuu kahville, joten kahvinystävät ovat varmasti tyytyväisiä. Tuotetta hierotaan iholle ja annetaan vaikuttaa ennen pois huuhtelua. Kuorinta jätti ihon pehmeäksi ja sileäksi, kuollut ihosolukko kuoriutui pois tehokkaasti. Kuorinta ei myöskään tuntunut liian raapivalta, vaan juuri sopivan rakeiselta. 


Tuote levittyi iholle vaivattomasti, vaikka onkin melko paksua. Se myös pysyy hyvin paikoillaan huuhteluun asti. Sotkuista puuhaa tämä silti oli, kylpyhuoneen lattia näytti kuorinnan jälkeen mutalammikolta, mutta mitäs pienistä, minä tykkäsin tästä kovasti. Optiat kahvikuorintoja myy Suomessa Ruohonjuuri, Sokos, Kärkkäinen sekä hyvin varustellut luontaistuotekaupat ja kosmetiikkamyymälät. Suosittelen lämpimästi tutustumaan näihin, jos kaipaat tehokasta kuorintaa ja hieman vaihtelua niihin perinteisiin kuorintoihin.

Oletteko te jo kokeilleet kahvikuorintoja?

Love, Mari

*Tuote saatu blogin kautta

8 kommenttia:

  1. Tuo kahvinporojen kierrättäminen kuulostaa hyvältä. Muutenkin tuote alkoi kiinnostaa. Täytyypä joskus kokeilla. Kiitos vinkistä! Nyt tuntuu, että koko perhe on kuorittu ja kuorrutettu Pärnun hiekalla. Juuri tultiin rannalta ja mukana taisi tulla kilokaupalla hiekkaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kierrätysjutut on aina mielenkiintoisia, kiva että firmatkin alkavat huomaamaan sen ja hyödyntävät kierrätystä tuotteissaan :). Suosittelen kyllä näitä lämmöllä, jäi osaksi mun rutiinia heti ekan kokeilun jälkeen, vaikka en kahvia koskaan edes juo :D Eipä tuo hiekassa kieriskelykään huonolta kuulosta, kelpaisi mullekin! :)

      Poista
  2. Kuulostaa ihanalta tavalta valmistautua nukkumaanmenoon! En ole vielä kahvikuorintaa kokeillut, mutta viimeisimmän Bette Boxin mukana sellainen tuli, joten innolla odotan testausta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kyllä siitä pehmeän ihon tunteesta siellä lakanoissa :) Tulee unikin paremmin! Mä sain kanssa Betten mukana sen kuorinnan, mutta se on vielä testaamatta. Tykkään enemmän tästä tuubista, josta tuotetta saa puristettua ulos, se pussisysteemi vaikuttaa sotkevalta.

      Poista
  3. Onpa hieno kierrätysidea tässä taustalla! Tuote kuulostaa varsin hyvältä, olisi kyllä kiva päästä kokeilemaan. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on, tosi hienoa, että yritykset ovat lähteneet hyödyntämään kierrätystä enemmän :) Tämä oli vieläpä erittäin toimiva tuote, suosittelen lämmöllä :)

      Poista
  4. Hieno tuote! Mikromuoviton kosmetiikka , loistavaa! En ole vielä testannut mutta on ollut ajatuksissa ihan kotitarpein kokeilla ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on kyllä erittäin hyvä idea kaikille kotonakin kahvia keittäville, purut vaan uusiokäyttöön :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...