sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Heinäkuun Bette box

Sain heinäkuun Bette boxin käsiini perjantaina ja tänään päästään jälleen yhdessä kurkkaamaan tämän yllärin sisälle. Betten heinäkuun teemana oli festarikesä ja luvassa olikin siis festareille sopivia tuotteita. Mä onnistuin heti hukkaamaan tuon mukana tulleen lappusen, joten en pysty siitä katsomaan mitään tuotteiden kuvauksia tai muuta ja hinnat olen napannut netistä mistä on sattunut löytymään. Boksin tuotteista yksi oli paljastettu etukäteen, muut tulivat täysin yllätyksinä.



Aloitetaan vaikka siitä etukäteen paljastetusta tuotteesta. Lumene lähde kosteuttava ja raikastava kasvosuihke* on löytynyt aikaisemmin mm. mun kuukauden suosikeista, joten tää on ehdottomasti erittäin hyvä tuote! Mä olen käyttänyt omaani viime syksystä lähtien lähes päivittäin, ainakin muutaman kerran viikossa ja olen saanut tästä kulumaan vasta vähän reilu puolet, eli erittäin riittoisaa tavaraa. Tän hinta vaihteli netissä jonkin verran, mutta tällä hetkellä paras hinta oli elevenillä, jonne tuo linkkikin johtaa.


Garnier Micellar cleansing water on mulle uusi tuttavuus, vaikka oon kuullut tästä todella paljon. Misellivesiä mulla kuluu melko nopeaan, sillä käytän niitä aina aamuin illoin, joten käyttöön tämä tulee ehdottomasti. Tämä 125ml matkakoko on aika näppärä, joten taidan ottaa tän mukaan elokuiselle Kreetan matkalle. 


Herbinan soft cashmere deodorantti lupaa pitkäkestoista suojaa jopa 48 tunniksi. Sain tämän keväällä goodie bagista ja oon nyt juuri saamassa edellistä pulloa loppuun, joten tää tuli ihan hyvään saumaan. Normaalisti en innostu deodoranteista mun boksissa, enkä nytkään innosta hihku, mutta tämä sattui tulemaan nyt tarpeeseen, joten ihan jees. Olen myös tykännyt tästä päivittäisessä käytössä.


Noniin, mitä on Bette box ilman hammastahnaa? Tää on sellainen tuote, jota en vaan boksiini kaipaa ja aina niitä sieltä tuntuu löytyvän. Olkoot kuinka erikoinen CC hammastahna tahansa, se on silti hammastahnaa eikä vastaa mun käsistystä kauneusboksista tai hemmottelevasta tuotteesta. Kyllähän tämä tulee joskus pois käytettyä, mutta mieluummin olisin ottanut jotain muuta.


Boksin ehdottomasti mielenkiintoisin tuote oli tämä Body Boom kahvikuorinta banaanin tuoksussa. Tämä brändi on noussut tosi nopeasti esille, ainakin mun instagram feedini on täynnä heidän julkaisujaan ja monet tuntuvat näistä puhuvan. Testaan tän suurella mielenkiinnolla! Kuulin, että tuoksuvaihtoehtoina on ollut myös kookos, se on varmasti ihana! 


Viimeisenä boksista löytyi essencen sininen geelikynsilakka. Nämä lakat on laadultaan tosi hyviä, ne peittävät hyvin ja tasaisesti jättäen geelimäisen pinnan kynnelle. Tämä sininen sävy ei kuitenkaan ollut ihan minua, joten tämä on lähdössä kiertoon jossain muodossa. Essenceä myydään nykyään monissa liikkeissä, ainakin Tokmanneilla ja netissä pretty.fi myy myös essenceä.


Boksin mukana tuli myös kasa näytteitä, mukana oli yksi rakkolaastari, shampoo ja hoitoaine näytteet, vartalovoidenäyte ja tuoksunäyte. Mä oon aina tosi huono käyttämään noita pussinäytteitä ja niitä onkin yksi laatikko pullollaan. Rakkolaastarille tulee varmasti käyttöä vielä kesän aikana ja nuo tuoksunäytteetkin on kivoja kuljettaa mukana kassissa.

Kaikenkaikkiaan heinäkuun Bette oli mun makuuni ihan ok. Valitettavasti suurin osa tuotteista oli sellaisia, jotka mulla sattui jo olemaan, mutta ei se yhtään vähennä niiden kivuutta. Kahvikuorinta on todella mielenkiintoinen tuttavuus, se oli iso pelastus kyllä tälle boksille. Hammastahna on mulle tässä kuussa se suurin pettymys, mutta fiilis on kuitenkin ihan ok. Ei herättänyt mitään suurta riemua, mutta ei myöskään ollut täysi pettymys. 

Mitä te piditte heinäkuun boksista?

Love, Mari

*Affiliate linkki

6 kommenttia:

  1. Jotenkin huvittavaa, et hammastahna on CC. :D Millainenhan olis BB -hammastahna. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo :D Kaikkea täytyykin keksiä, jotta hammastahnastakin saadaan spesiaalimpi.

      Poista
  2. Ihan käytännöllinen ja kiva boxi. Ei mitään maailmoja mullistavia tuotteita, muttei huonojakaan:) Lumene ja Herbina olisivat mun suosikkeja tällä kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin, ei mitään ihmeellistä, mutta käyttökelpoista tavaraa. Lumene suihke on kyllä tosi ihana! :)

      Poista
  3. Mä sain kuorinnan siinä "original" tuoksussa, joka siis ei tuoksu miltään muulta kuin kahvilta :-D Kookos olisi varmasti ollut ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, se olisi ollut mulle ainakin ehkä vähän tylsä, varsinkin kun kahvi ei kuulu mun lemppareihini muutenkaan :D Jos tykkää kahvin tuoksusta niin mikä ettei! Kookos houkuttelee mua kovasti ja jos tuohon koostumukseen ihastun niin saatan sellaisen ostaakin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...