torstai 6. heinäkuuta 2017

PÜR Cosmetics Trolls paletti

Kuinka moni muistaa ne hassut pienet peikkonuket, joilla oli kirkkaanväriset pystytukat? Trollit oli iso osa mun lapsuuttani, niitä kerättiin ja niillä leikittiin ja olihan ne huikeen söpöjä. Dreamworksilta ilmestyi tänä keväänä uusi Trolli elokuva ja sen kunniaksi PÜR on tehnyt yhteistyössä Dreamworksin kanssa oman Trolls -luomiväripaletin. Arvatkaa vaan oliko tämä pakko saada! PÜR ei toimita omilta sivuiltaan suoraan Suomeen, mutta Shipiton välityksellä tilaaminen onnistuu hyvin. Myös verkkokauppa eleven.fi* myy PÜRin tuotteita, mutta ainakaan toistaiseksi tätä LE palettia ei ole valikoimissa näkynyt. 


Paletin pahvipakkaus on upea. Melkein toivoisin itse paletinkin näyttävän tältä, ihan kuin koko paketti olisi uitettu glittermeressä ja päälle printattu paletin Trolls logo. Miellyttää mun silmääni kovasti! Pakkauksen takaata löytyy sävyjen nimet söpösti sävyä vastaaviin sydämiin painettuna, sekä tietysti myös suloinen pinkki tyttö Trolli. Paletilla on muuten hintaa 29 dollaria, eli mun mielestä ei todellakaan mitenkään paha hinta tälle.



Paletista löytyy 16 sävyä, sekoitus mattaa ja shimmeriä. Mukana on neutraaleja sävyjä ja muutama hauska väriläiskä, jotka toki trollipalettiin kuuluukin. Koostumus näissä on hieman kova ja puuterinen, mutta pigmenttiä irtoaa hyvin ja ne blendaantuvat luomille nätisti. Eilisen meikki-keskiviikon cutcrease on tehty kokonaan tätä palettia käyttäen. Parasta tässä paletissa onkin se, että tällä pystyy tekemään koko lookin eikä tarvitse tarttua muihin paletteihin kun etsii vaikka sitä sopivaa häivytyssävyä, ne on kaikki tässä. Paletti on myös melko pienikokoinen, eli täydellinen matkustuskaveri.



Tällä kertaa en lähtenyt swatchaamaan kaikkia paletin sävyjä, mutta yllä muutama suosikkini paletista. Kaikki swatchit on tehty ilman pohjustajaa puhtaalle kädelle. Jos haluatte nähdä kaikki sävyt swatchattuina niin voin toki ne teille kuvata Snapchatiin (Mari_Shopaholic) tai Instagramiin (@marisalomeikkaa). Mulla on myös paljon meikki-ideoita tälle paletille, joten niitä tullaan varmasti näkemään sekä meikki-keskiviikoissa, että Instagramin ja Snapchatin puolella. Etenkin tuo pinkki houkuttelee tekemään jotain hauskaa!

Oletteko kuulleet tästä paletista aikaisemmin?

Love, Mari

*Affiliate linkki

12 kommenttia:

  1. En ole kuullut tästä paletista ennen, mutta joistakin muista Troll-jutuista mekeissä kylläkin:)
    Kaksi oikeapuoleista swatchattua sävyä miellyttää minunkin silmää<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs muita trolli meikkejä löytyy ja miksi mä en oo kuullut niistä? :D

      Poista
  2. Tiedän Trollit, mutta kun ne oli muotia olin liian vanha innostuakseni niistä. :D Paletti näyttää tosi kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas olin vähän liian nuori, mutta isosiskon kautta innostuin niistä itsekin :P

      Poista
  3. Musta on hauskaa kun trolleista on ns. tehty kauniita olentoja, hyviä yms. Muistan kun leikittiin kavereiden kanssa niin yleensä trollit olivat niitä pahiksen kätyreitä xD Tuo paletti on kyllä todella suloisen näköinen ja sävyt on aika kivoja

    https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, joo ei ne trollit kyllä meidänkään leikeissä ollut mitään keijukaisia :D

      Poista
  4. Voi kun ihana paletti! Hei tosta Shipitosta, kun se paketti sieltä tulee sulle niin mikä firma sen toimittaa? Kun ite en tykkää ups:n toimituksesta mut toi Shipito kyllä kiehtois kovasti :Dd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se riippuu ihan siitä minkä toimitustavan valitset :) Itse otan aina halvimman vaihtoehdon eli airmailin, jolloin ne tulee täällä ihan tavallisen postin mukana.

      Poista
  5. Onpas suloinen paletti ^_^ Mä en vaan ollut mikään kovin iso Trolli-fani, tykkäsin enemmän MLP:sta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kehtaanko edes tunnustaa, ettei ole aavistustakaan mikä ihmeen MLP? :D

      Poista
    2. Sori tuun pätemään tähän väliin et My Little Pony :) Ja joo en mäkään kyllä koskaan ollut trollien ystävä, mut My Little Ponyilla tuli jonkun verran leikittyä lapsena :)

      Poista
    3. AAAHH niin tietenkin :D My little ponythan oli ihan mun suosikkeja, se tv ohjelma oli parasta ja poneilla leikittiin ihan jatkuvasti, mulla oli hieno ponilinnakin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...