torstai 13. heinäkuuta 2017

Juvia's place / The Saharan & The Magic

Heippa kaikille! Kuten eilen jo vähän lupailin, tänään päästään ihastelemaan Juvia's Place -luomiväripaletteja. Jos Juvia's Place on vielä vieras, kyseessä on Yhdysvaltalainen Indie meikkibrändi, jonka valikoimiin kuuluu ihania Afrikasta inspiroituneita luomiväripaletteja, siveltimiä yms. Näistä paleteista Juvia's on tunnetuin ja eikä suotta. Olen aikaisemmin esitellyt teille vanhempia Juvia's paletteja, voit käydä kurkkaamassa niistä lisää täältä, täältä ja täältä. Tänään puhutaan kuitenkin kahdesta melko uudesta paletista, The Saharan ja The Magic -paleteista. The Magic on näistä kaikkein tuorein tulokas. Jos haluatte tutustua brändiin paremmin, suosittelen suuntaamaan heidän verkkokauppaansa tästä. Juvia's Place toimittaa suoraan Suomeen, mutta postikulut on todella suolaiset, joten suosittelen kimppatilausta tai välityspalvelun käyttämistä jos et halua maksaa suurta summaa posteista.


Juvia's Place paletit ovat paitsi super kauniita, myös edullisia. Näillä on hintaa 18 dollarista 35 dollariin riippuen paletin koosta ja uutuudesta. Tuotteet ovat myös lähes aina jonkinlaisessa tarjouksessa ja alekoodeja on saatavilla ainakin NikkieTutorialsilla (NIKKIE). Tällä hetkellä nämä ja kolme vanhempaa palettia ovat kaikki saatavilla, kuten myös kaksi The Saharan -kokoelmassa julkaistua poskipunapalettia.


The Magic by Juvia's on tosiaan sarjan uusin paletti ja sen teemana on yön ja päivän jumalattaret. Paletin sävymaailma on jaettu kahtia viileisiin yön jumalattaren sävyihin ja lämpimiin päivän jumalattaren sävyihin. Kantta koristaa pyöreä kaksivärinen pallo, joka kuvastaa kuuta ja aurinkoa ja toki myös nämä paletteihin kuuluvat hahmot upeine meikkeineen.


Kannen sisäpuolelta löytyy sama kuva kuin kannestakin, peiliä näissä paleteissa ei siis ole, mikä onkin mun mielestä ainoa huono puoli. Näissä on valtavan isot pannut, joten luomivärit ei tule ihan heti loppumaan. Sävyvalikoima on myös mun mielestä upea, tykkään kovasti tuosta kahtiajaosta, paletin mukana saa niin paljon eri vaihtoehtoja lookkeihin. Mukana on mattaa ja shimmeriä, metallista sävyä. Laadultaan Juvia's Place paletit ovat aina täyttä kultaa, super pigmenttisiä ja pehmeitä ja toimivat luomilla erittäin hyvin. Tässä kohtaa täytyy kuitenkin vielä mainita, että tämän Magic paletin mattasävyt eivät ole ihan yhtä hyviä kuin edeltävien palettien mattasävyt. Edelleen ne ovat erittäin laadukkaita, mutta hieman puuterisempia ja kovempia kuin aikaisemmin.

The Saharan paletti on kooltaan paljon pienempi kuin The Magic paletti, tämä on samaa kokoa kuin alkuperäinen Nubian paletti. Myös pannut ovat tässä pienempiä, mikä ei kyllä mua haittaa, koska en ole ikinä pannuttanut luomiväriä. Tämän paletin teema on aika itsestäänselvä jo nimen perusteella, mukana on lämpimiä sävyjä Sahara teemalla. 


Paletista löytyy 12 sävyä, sekoitus mattaa ja metallista, shimmeriä ja kaikki aivan upeita. Tässä paletissa on jotenkin kaikki kohdallaan jos multa kysytään. Tällä saa tehtyä neutraaleja lookkeja tai upeita värikkäitä lookkeja ihan oman maun mukaan. Näin pieneksi paletiksi todella monipuolinen! Sokoto (vasen reuna) on ainoa sävy, joka swatchaantui kuivalle kädelle hieman epätasaisesti, mutta luomella sekin käyttäytyi todella hyvin ja on ihan super pigmenttinen! Muutoin paletti oli laadultaan todella tasaisen laadukas, niin matat kuin shimmeritkin ovat pehmeitä, kermaisia ja pigmenttisiä. Eilisen päivän meikkipostauksessa käytin tätä The Saharan palettia ja sävyjä Katsina, Jamila, Sokoto ja Wodaabe.

Onko Juvia's Place tuttu? 
Miltä paletit vaikuttivat? :)

Love, Mari

19 kommenttia:

 1. Onpas kauniita paletteja ^_^ Välttelen nyt koukuttumista mihinkään uuteen merkkiin joten tyydyn ihastelemaan näitä tälleen muilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten on kyllä syytä vältellä, näihin nimittäin jää todellakin koukkuun kun yhden hankkii! :D

   Poista
 2. On silleen tuttu, että hokasin nämä joltain videolta jo silloin kun ekat ilmestyivät ja jäivät mieleen kyllä, koska tykkään värikkäistä paleteista ja nää on upean näköisiä. Jostain syystä ovat kuitenkin olleet mulle sellaista kaukaista maastoa, että ei ole päätyneet ostoslistalle, vaikka tilaan kyllä usasta silloin tällöin. Wonder why... Tosin on mulla kyllä jo ihan saturoitunut toi värikkäidenkin luomivärien kokoelma että ei sen puoleen, ehkä se on yksi syy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tykännyt näistä kaikista ihan hurjasti, ainoastaan ekan myin pois, koska sävyt niin samantapaiset kuin Morphen 35O:ssa. Värikkäät paletit on mun heikkous ja nyt oon niitä paljon käytellytkin :)

   Poista
 3. On nimeltä, mutta käyttänyt en ole. Nää vaikuttaa hyvän laatuisilta ja värimaailma on musta kerrassaan upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on mun mielestä yksiä laadukkaimpia paletteja mitä markkinoilla on :)

   Poista
 4. Olen himoinnut Juvia's Placen paletteja jo pidemmän aikaa juurikin NikkieTutorialsin suositusten takia. Olen kuitenkin vielä jättänyt ostokset tekemättä suolaisten postikulujen ja rohkeiden värimaailmojen takia. Tällainen "ujompi" silmämeikin käyttäjä ei meinaa oikein löytää sopivan turvallista palettia brändin valikoimasta :D Pitää varmaan nyt kuitenkin kerätä rohkeutta (ja joku kimppaporukka jonka kanssa tilata, hah) ja hankkia kokeiluun edes joku heidän neutraalimpi palettinsa, sormet jo syyhyää päästä leikkimään noin pigmenttisten tuotteiden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suosittelen neutraalimpien meikkien ystäville niitä kahta ekaa palettia, Nubian ja Nubian 2 on täynnä upeita luonnollisia sävyjä, Nubian 2 on hieman rohkeampi, mutta kuitenkin tosi käyttökelpoinen :).

   Poista
 5. Vaikkei noi sävyt ookkaan ihan sellasii perus jokapäiväsiä arkisävyjä, niin tekis hurjasti mieli tilata noita paletteja itselleenkin. Varsinkin toi The Saharan paletti näyttää ihanalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä ei vaan voi olla ihastelematta ja swatchailematta :D Ja vaikka näyttävätkin tosi värikkäiltä ja erikoisilta, niin nää on tosi kivasti suunniteltu niin, että lähes joka paletilla saa tehtyä myös luonnollisempia jokapäivän lookkeja.

   Poista
 6. Merkki ei ole tuttu, mutta näyttää tosi inspiroivalta ja kauniilta! Mulla olis kyllä tarvetta tuollaiselle paletille, jossa olis vähän räväkämpiäkin sävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tutustumaan näihin jos vaan tulee mahdollisuus, todella laadukkaita ja suhteessa edullisia paletteja ja mä vaan rakastan näitä värejä :)

   Poista
 7. Juvian paletit tiedän vain YouTuben ja sun postausten kautta;) Monet tubettajat ovat niitä kovasti kehuneet ja näyttävät kyllä upeilta ja värikylläisiltä:) Taitava meikkaaja saa tuollaisilla räväköillä sävyillä varmasti upea jälkeä aikaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, mä katson aina ihaillen kaikkia upeita Youtube tutoriaaleja mitä näillä on tehty ja vitsit miten kauniita lookkeja! NikkieTutorialsin video sai mut ostamaan tuon Magic paletin :D

   Poista
 8. Todella kauniita ja kutsuvia. Ihana nähdä että joku panostaa persoonallisiin meikkipaletteihin. Nämä houkuttaa ostamaan pelkällä ulkonäöllään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä todella näyttäviä ja jotenkin kivan erilaisia :)

   Poista
 9. Ai vitsit miten herkullisen näköisiä paletteja!

  VastaaPoista
 10. Hei, tuoksuvatko Juvia's Placen paletit? Olen hajusteherkkä, joten haluaisin tietää ennen kuin tilaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...