tiistai 25. heinäkuuta 2017

MOA / Magic Organic Apothecary

Heippa kaikille! Tänään pääsen esittelemään teille pari ihanaa luonnonkosmetiikkatuotetta MOAlta. MOA eli Magic Organic Apothecary on vuonna 2010 Englannissa perustettu luonnonkosmetiikkavalmistaja. Brändin valikoimiin kuuluu luonnollisia ihonhoitotuotteita, joissa hyödynnetään luonnon yrttejä, kuten Suomessakin tuttua siankärsämöä. MOAa maahantuo Suomeen OrganicYou. OrganicYou -verkkokaupalla oli jokin aika sitten pieni PopUp myymälä täällä Turussa ja pääsin itse käymään myymälässä sen viimeisenä aukiolopäivänä. Tuolla reissulla sain testattavaksi nämä ihastuttavat MOA tuotteet ja tein myös muita kivoja löytöjä, joista puhellaan sitten myöhemmin. Suosittelen tutustumaan verkkokauppaan, jos MOA tai luonnonkosmetiikka kiinnostaa,   sivustolta löytyy paljon mielenkiintoisia brändejä ja myös hyviä tarjouksia :). 


Ensimmäinen testiin saamani tuote oli ihana kesäinen uutuus Hello sunshine -vartaloöljy. Tämä raikas kesäinen öljy antaa iholle sen kaipaamaa energiaa ja ravintoa ja jättää iholle kauniin hehkun. Öljy imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä tahmeaa pintaa, samalla kun iho saa luonnollista heleyttä. Öljy sisältää myös ihoa suojaavia mineraaleja, antioksidantteja ja vitamiineja, ihan kuin pullotettua aurinkoa siis! Tässä on todella miellyttävä sitruksinen tuoksu, joka on peräisin sitruunaruohosta ja maustemeiramin eteerisistä öljyistä. Tuoksu jää myös hetkeksi leijailemaan iholle ja on mun mielestäni mukavan piristävä. Öljy on pakattu tyylikkään näköiseen muovipulloon, josta sen annostelu kädelle ja vartalolle on helppoa. Pullo on pakattu vielä erikseen pyöreään kovaan pahvipakkaukseen, joka näyttää mun mielestä jotenkin tosi ylelliseltä luonnolliselta pakkaukselta. Pahvipakkaukselle voi muuten keksiä paljon muutakin käyttöä, siinä voi säilyttää esimerkiksi siveltimiä tai mitä vaan keksiikään. 





Toinen testiin saamani tuote oli Daily cleansing ritual -puhdistussetti, joka sisältää MOAn hittituotteen; The green balmin sekä ylellisen pehmeän bambuliinan. The green balm on aikamoinen jokapaikan tuote, se sopii käytettäväksi melkeinpä mihin tahansa. Se rauhoittaa ja ravitsee kuivaa ja kutiavaa ihoa, naarmuja ja hyönteisten puremia. The green balm sisältää siankärsämöä ja teepuuöljyä, jotka korjaavat, hoitavat ja rauhoittavat ihoa. Jokainen varmasti keksii tälle monitoimituotteelle käyttöä, mutta se sopii mm. atooppiselle iholle ja psoriaasin hoitoon, naarmuihin ja hiertymiin, auringon polttamalle iholle, kutiaviin hyönteistenpistoihin, vaipparasvaksi, huuliherpeksen hoitoon, rohtuneille huulille, kynsinauhoille, kuiville kantapäille ja kuiville hiuslatvoille sekä hilseilevälle päänahalle tehohoidoksi. Käyttötapoja on siis yhtä monta kun käyttäjiäkin. Setin nimessä mainitaan kuitenkin sana puhdistus ja niinpä tuote sopii hyvin myös kasvojen puhdistukseen, etenkin tuon bambuliinan kanssa yhdessä. Olen yleensä poistanut silmämeikin erikseen, levittänyt tätä koko kasvoille pyörivin liikkein ja pyyhkinyt pois kostealla bambuliinalla. Tämä poistaa meikit ja muut epäpuhtaudet kasvoilta todella tehokkaasti, mutta hellävaraisesti eikä kuivata ihoa lainkaan. Puhdistuksen jälkeen iho tuntuu ihanan pehmeältä ja raikkaalta. The green balmia myydään erikseen kahdessa eri koossa, mutta setin mukana tulee isompi 50ml koko, suosittelen todella lämpimästi. Tämä on sellainen tuote, joka mun mielestä kuuluu ihan jokaisen peilikaappiin.





Oletteko jo tutustuneet MOAan? :)

Love, Mari


*Tuotteet saatu blogin kautta

12 kommenttia:

  1. En ole tutustunut, mutta kuulostavat ihanilta tuotteilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tutustumaan jos tulee vastaan, nää on olleet tosi kivoja :)

      Poista
  2. Hei, oletko poistanut kommentteja siitä Jaclyn Hill-paletin arvontapostauksesta. Itseä jäi vähän harmittamaan kun selailin kommentteja voittoa toivoen, niin huomasin että minun kommenttia ei edes ollut siellä! Vaikka aikaisemmin tarkistin että kommentti oli tullut perille.
    En sano tätä mitenkää pahalla, lähinnä ihmettelen vain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Nyt kuulostaa kyllä kummalliselta. En ole kommentteja poistellut arvontapostauksesta, joten siellä sen pitäisi olla jos on varmasti läpi mennyt? Mikäli ei näy niin en kyllä yhtään osaa sanoa mistä johtuu, tosi kurja juttu jos on johonkin kadonnut :(

      Poista
  3. Tuo olikin hyvä vinkki että pahvipakkauksessa voi säilyttää myös siveltimiä! :) Mulla on juurikin tämä MOAn vartaloöljy ja kasvoöljy ja kirjoittelinkin niistä vähän aika sitten blogiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi pakkaukset on mun mielestä tosi näppäriä moneen käyttöön :D MOAn kasvoöljy kiinnostaa mua kovasti, joten täytyypä käydä lukemassa sun postaus! :)

      Poista
  4. Kauniit pakkaukset ja sitrusmainen tuoksu sai voiteen kuulostamaan houkuttelevalta. Se on oma lempparini <3 Ihanaa että näissä tuotteissa käytetään myös luonnonyrttejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä kaikin puolin ihania, luonnollisuus vaan lisää sitä :D Tuo tuoksu on mun suosikkini <3

      Poista
  5. Enpä ole ennen tästä merkistä kuullut, vaikka luonnonkosmetiikkaa suosin. Tuo green balm kuulosti aika huipulta tuotteelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutustua, löytyy monia kivoja tuotteita :) The green balm on tosiaan kuin jotain taikavoidetta!

      Poista
  6. Enpä ole aiemmin törmännyt tähän merkkiin :) Kuulostaa ihanille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun pääsin esittelemään sinullekin jotain uutta :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...