keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Meikki-keskiviikko; The Magic palette

Hyvää meikki-keskiviikkoa muruset! :) Tänään me palataan hieman ajassa taaksepäin, heinäkuun alkupuolelle. Tän päivän meikki on nimittäin ensimmäinen look, jonka tein Juvia's Place The Magic -luomiväripaletilla. Esittelin tuon uuden paletin teille heinäkuun alussa ja nyt tosiaan päästään vihdoin näkemään sillä tehty meikkikin. Juvian paletit innostaa aina leikkimään väreillä, joten tämä ei ollut mikään poikkeus. Katsotaanpa sitten millaisen lookin sain aikaan!



Innostuin ihan ensin paletin upeasta vaaleanpunertavasta sävystä ja tiesin, että mun on saatava se luomilleni heti. Yhdistin tuon vaaleanpunaisen muihin punertaviin ja violetin sävyihin, hyvin yksinkertaisesti. Tässä ei ole pelattu millään erikoisilla tekniikoilla, värit on pääasiassa. Kenellekään ei liene yllätys, että tein jotain simppeliä? :D 


Meikkipohjaan käytin mun uutta suosikki meikkivoidetta, eli The Ordinaryn coverage meikkivoidetta. Se on vaan ihan huikea! Etenkin yhdistettynä tuohon The Ordinaryn primeriin, duo on todella toimiva. Se jättää ihon tasaiseksi ja luonnollisen näköiseksi, mutta peittää samalla todella hyvin (ainakin mun tarpeisiin nähden). 


Huulille päätyi tässä ekaa kertaa kesäkuun Ipsyn mukana tullut NYXin whipped lip, joka oli koostumukseltaan todella miellyttävä ja pehmeä. Se ei kuivu täysin mataksi, vaan jättää kermaisen pinnan ja tuntuu huulilla aivan ihanalta. Sävy tässä on sellainen barbi-pinkki, joka ei ole ehkä ihan minua, mutta sopi mun mielestä tähän lookkiin hyvin.


Haluatteko nähdä lisää meikkejä The Magic paletilla?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

The Ordinary High-Adherence silicone primer
The Ordinary Coverage foundation, 2.0N, 2.1Y
tarte Shape tape concealer, light neutral
ColourPop sculpting stix, New renaissance
PÜR Mineral glow bronzing powder
Laura Marcier secret brightening powder
MAC prep + prime transparent finishing powder
theBalm Mary-Lou Manizer
BECCA shimmering skin perfector, Champagne Pop
NARS Laguna bronzer

Ingot eye makeup base
Juvia's Place The Magic palette; Kesi, Nana, Kogi, Zakiya, Osun, Ife
Viva la diva eyeliner, 6 Ocean
Marc Jacobs O!Mega lash volumizing mascara

NYX professional makeup Whipped lip & cheek color, Pink cloud

ColourPop brow pencil, Bangin' brunette
Pixi brow tamer

8 kommenttia:

  1. Onpas upea meikki! Ja todella kauniit värit tossa, sopii yhteen ihan täydellisesti<3 Ja nyt alkoi kyllä toi The Ordinaryn meikkivoidekin kiinnostaa, sen verran hyvältä näyttää sun meikkipohjasi näissä kuvissa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 :) Tuo meikkivoide on kyllä ihan huikea, mä hypetän sitä jatkuvasti ja kaikille! :D

      Poista
  2. Kivan värikäs mutta silti hillitty meikki! :) Mulla kans wishlistillä toi Ordinaryn meikkivoide, mutta mun haluamaa sävyä ei tunnu ikinä olevan varastossa juuri silloin kuin sitä olen yrittänyt hankkia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ymmärsin, että pari päivää sitten olisi varastot täydentyneet, kannattaa käydä kurkkaamassa joko löytyisi :)

      Poista
  3. Lilat ja siniset sävyt alaluomilla tekee meikistä ekstra säväyttävän:)
    Lila sopii tosi hyvin punertavien sävyjen kanssa. Nätti meikki<3
    Meikkipohja on tosiaankin upean tasainen ja kuulakas. Pitää varmaan ruveta harkitsemaan meikkivoidetilausta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa värikkäistä alaluomista ja aika usein tulee käytettyä just sinistä tai turkoosia tai lilaa. :)

      Poista
  4. Hieno meikki :) Sun Juvia's place -meikkipostaukset, sekä meikit, että palettien esittelyt sai minut kiinnostumaan tästä brändistä. Samoin kävi Colourpopin kanssa myös, sun blogin kautta tutustuin siihenkin ja tuotteisiin olen ollut supertyytyväinen. Eilen lähti tilaus Juvia's placen verkkokauppaan Shipito välityspalveluna; kiitos kuuluu sulle myös siitä, että olet Shipitoa tuonut postauksissasi esille! :)
    Oot mun ehdoton suosikkibloggari, mitä tulee uusien mielenkiintoisten brändien esittelyyn! Swatch kuvat ovat kullanarvoisia ostopäätöksiä tehdessä ja toki myös tuotteen kuvailu.
    The Magic ja Nubian 2 -paletteja odottelen nyt saapuvan. Oli äärimmäisen vaikea valinta, myös Saharan on upea. Kaikki ovat. Uusi tilaus on todennäköisesti vielä tulossa, jos kaikki menee hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, kiitos paljon ihanasta kommentista! :) Tosi kiva, että oot pysynyt matkassa <3 Mä oon ihan varma, että tuut tykkäämään Nubian kakkosesta, siitä ei paletti paljoa parane!! ;) Jatkossahan Juvian tuotteita saa myös Beautybaysta tilattua näppärästi.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...