sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Koko Kollection by Kylie Cosmetics

Kylie Cosmetics on ollut pinnalla jo parisen vuotta, mutta koskaan aikaisemmin en ole ollut kiinnostunut tilaamaan heidän tuotteitaan. Kylie ja Kardashianin klaani ylipäätään ei ole mulle henkilökohtaisesti mitenkään kiinnostava, enkä perheen liikkeitä sen enempää seuraa. Kylien tuotteita kuitenkin näkee jatkuvasti somessa ja videoilla, joten silloin tällöin kiinnostukseni on herännyt. Jokin aika sitten Kylie julkaisi uuden yhteistyökokoelman Khloén kanssa ja se pisti mun silmääni niin, että päätin vihdoin tehdä ensimmäisen tilaukseni Kylielle. Kokoelmaan kuului setti nestemäisiä huulipunia ja kasvopaletti. 


Kokoelman tuotteiden pahvipakkaukset olivat jo todella kauniita, Koko Kollection kasvopaletti ja In love with the Koko huulipunasetti on molemmat pakatu valkoiseen pahvilaatikkoon ja koristukset ja tekstit on metallinhohtoista ruusukultaa. Mukana tuli myös "kiitoskortti", jossa oli Khloén terveiset tilaajille. 



In love with the Koko -setti sisältää kolme nestemäistä mattahuulipunaa ja yhden huulikiillon. Näiden pakkaukset on todella näyttävät ja kauniit. Ruusukultainen hylsy, jonka Kylielle perinteisen pisarakuvioinnin läpi näkee tuotteen sävyn, kuten myös kyljessä olevan KOKO logon läpi.  Nämä on varmasti mun kauniimpia huulipunahylsyjä ja ehdottomasti fanitan tätä pakkausta.



Sävyvalikoima on myös hyvin minua, mukana on harmahtava violetin nude, joka muistuttaa mua kovasti ColourPopin sävystä Trap. Baby girl sävy on kaunis kesäinen vaalea persikka, joka näyttää tosi kivalta hieman ruskettuneella iholla. Setin tummin ja näyttävin sävy on Doll, joka on kirkas oranssinpunainen, myöskin todella kaunis kesäsävy. Koostumukseltaan nämä mattapunat ovat todella todella mattasia ja näinollen myös kuivattavia. Ainakin mun huulilla nämä tuntuvat todella kuivilta ja ehkä jopa hieman epämiellyttäviltä, ellei ole muistanut kuoria ja rasvata huulia etukäteen. Baby girl sävy tuntuu olevan se kaikista kuivin, kun taas Bunny on näistä miellyttävin käyttää. Kaikki sävyt pysyvät huulilla hyvin ja kestävät myös kevyttä syömistä. Täytyy kuitenkin sanoa, että en huomaa näiden olevan yhtään ColourPopin mattapunia parempia, joten vastaisuudessa pysyn ColourPopin parissa ja säästän rahani. Tuo huulikiilto on kiva poikkeus, sen koostumus on todella miellyttävä, ei yhtään tahmainen, mutta todella kiiltävä ja riittävän pigmenttinen.


Koko Kollection kasvopaletti jatkaa samalla ruusukultaisella linjalla ja pakkaus on jälleen todella kaunis ja laadukas. Tämä on oikeasti painava ja ylellisen tuntuinen, ollakseen ihan vaan pahvipakkaus. Paletti tuntuu kädessä todella jämäkältä, mistä olin iloisesti yllättynyt. Pakkaus saa myös plussaa kannen alta löytyvästä peilistä, jonka alakulmasta löytyy myös Khloén nimikirjoitus.



Paletissa on kauniit ja monikäyttöiset sävyt. Poskipuna on kesäinen persikkainen pinkki, joka sopii varmasti monille ihonsävyille. Korostuspuutereita läytyy todella vaalea ja hieman tummempi, joita voi sitten sekoitella mielensä mukaan. Aurinkopuuteri on myös sävyltään tosi kaunis, siinä on hieman lämpöä, mutta ei mitenkään liikaa eikä se ole yhtään oranssi. Tätä voi ainakin mun iholla käyttää niin varjostamiseen kuin aurinkopuuterinakin. No mutta, se koostumus. Mun on pakko sanoa, että olin pettynyt. Näistä ei irtoa pigmenttiä yhtään niin hyvin kun olin toivonut, etenkin poskipuna ja highlighterit jättivät mut kylmäksi. Toki niitä voi kerrostaa ja saan ne kyllä toimimaan kasvoillani, mutta odotin Kylielta enemmän. Tässäkin kohtaa mun mielestä ColourPopin uudet pressatut tuotteet vievät voiton 5-0. 



Oletteko käyttäneet Kylien tuotteita? Mitkä on teidän suosikkeja?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Apua miten upea toi Doll on, tahtoo! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana sävy, niin kirkas ja näyttävä ja kesäinen :D

      Poista
  2. Jenner/Kardashian klaanin tuotteet on tuttuja vain Youtubesta. Omakohtaista kokemusta ei ole, enkä ole niistä kiinnostunut, enkä taida olla oikein kohderyhmääkään;) Harmi, etteivät tuotteet vastanneet odotuksiasi, mutta toisaalta olisi aika ihme, jos Kylien tuotteet olisivat aina ihan napakymppejä (en tiedä onko ne edes sellaisia), sen verran tiuhaan niitä näyttää tulevan markkinoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo myöskään ollut näistä kiinnostunut, mutta nyt kun tää jotenkin kolahti niin ajattelin testimielessä kokeilla miten käy. Jos en olisi koskaan käyttänyt ColourPopin tuotteita olisin varmaan ollut näihin tosi tyytyväinen, mutta kun tiedän, että saan parempaa tai yhtä hyvää paljon halvemmalla niin ei nää innosta yhtään niin paljoa :D Varsinkaan kun tehdään vissiin samalla tehtaallakin.

      Poista
  3. Vaikka aika paljon Kardashian tyyppien juttuja somessa seuraan, niin ei oo Kylien meikit hirmuisesti kiinnostanut. Tää Koko collection oli sellanen, jonka oisin itsekin ehkä tahtonut, mutten kuitenkaan niin paljoa että oisin noista oikeesti maksanut :-D Toi huulipuna setti etenkin, ihan super hyvän näköinen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin nämä bundlena niin hinta oli ihan ok, en muuten olsi raaskinutkaan :D Nytpähän tiedän sitten, että ehkä tulevaisuudessa ei tarvitse, ellei satu tulemaan jotain tosi kiinnostavaa. Ei sitä koskaan tiedä :)

      Poista
  4. Onpa ihanat pakkaukset ja muutenkin käyttiksen näköisiä tuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaukset on kyllä super kauniit tässä kokoelmassa :)

      Poista
  5. Eräässä Facebookin ryhmässä näitä kovasti on hehkutettu jo vaikka kuinka kauan, mutta en ole itse intoutunut hankkimaan varsinkin kun mielikuvaksi on jäänyt ettei olisi helpointa saada näitä Suomeen eikä hintakaan taida kovin edullinen olla - ja nyt sinut kokemuksesi luettuani taidan jättää nämä vastaisuudessakin kokeilematta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kanssa kuullut pelkkää hypetystä, mutta siihen taitaa vaikuttaa ihan pelkkä Kylien nimi ja status. Tuotteissa ei mun näkemyksen mukaan ole mitään erityistä, ainakaan tän kokeilun perusteella. Tilaaminen oli kyllä helppoa ja postikulutkaan ei olleet ihan mahdottomat, mutta tuotteet on tosiaan melko arvokkaita.

      Poista
  6. Mullakaan ei ole yhtään kylien tuotetta, koska vihaan tilata ulkomailta tuotteita, koska niihin tulee aina kalliit postit ja ne vaan riipasee mun sydäntä :D alvit vielä kestän, mutta posteja en :D Mua kiinnostais ne huulikiillot ja se uusi irto highlighteri! Samoin kuin se highlighter paletti, jota en kylläkään ostaisi sen korkean hinnan vuoksi! Tää koko collection kiinnosti muakin sillon kun se tuli, mutta kun ei ole rahaa niin en onneksi tilannut :P Näitä sun postauksia aina yhestä kokoelmasta tai saman sarjan uusista tuotteista on aina kiva lukea :) Ehdottomasti näitä lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postikulut on mulle kanssa sellainen asia, joka saa aina miettimään pariin otteeseen, mutta jos jotain oikeesti haluan niin se ei ole esteenä. Hassua, mutta yleensä postarit on haittana enemmänkin kotimaan ostoksissa, ulkomailta tilattaessa sen jotenkin jo tietää että ne tulee aina. :D Se highlighter paletti kiinnosti mua myös, mutta hinta oli sen verran korkea, että ei kiitos.

      Poista
  7. Mä tykkään tosi paljon Kylien tuotteista! Huulituotteet on tosi laadukkaita ♡ Highlightereita tekisi mieli kokeilla, mutta omistan jo niin paljon muiden merkkien highlightereita... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot tykännyt :) Tosi monethan näitä kehuukin eikä nämä munkaan mielestä missään nimessä huonoja ollut, ei vaan niin hyviä kun olin kuvitellut. Onko sulla jotain muita Kylie tuotteita suositella, huulipunien lisäksi? :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...