perjantai 28. kesäkuuta 2019

Toukokuun allure beauty box

Toukokuun allure beauty box on saanut odotella vuoroaan jo hyvän tovin, tänään päästään vihdoin kurkkaamaan mitä boksista oikein löytyi. Näitä unboxauksia on ollut nyt viime viikkoina todella paljon, Kreikan loma sotki vähän postausrytmiä. Tän jälkeen olisi kuitenkin vuorossa vielä yksi toukokuinen boksi, ennen kuin päästään pienen tauon jälkeen aloittamaan uusi kierros. Lupaan, että tulevina viikkoina nähdään paljon muutakin! :D



ST. Tropez Self tan purity bronzing water gel / 44usd

St. Tropezin itseruskettava geeli vaikuttaa aika mielenkiintoiselta tuotteelta ja pullo ainakin on tosi kaunis. Sain muistaakseni viime kesänä saman sarjan moussen. Mä käytän tosi vähän itseruskettavia, mutta tavallaan vähän houkuttelee kokeilla tätä. 



Laritzy Cosmetics lip gloss / 20usd

Laritzyn huulikiilto tuli mulle sävyssä Vibe, joka on aika perus persikkainen nude. Mä käytän todella vähän myös huulikiiltoja, joten en ole vielä päättänyt tän kohtalosta. Veikkaisin, että päätyy johonkin tulevaan arvontaan. Merkki on kyllä kiva, olen tykännyt Laritzyn tuotteista mitä olen kokeillut.



LUÉ By Jean Seo Erase cleansing, exfoliating & brightening powder / 15usd

Yksi boksin mielenkiintoisimmista tuotteista oli tämä puhdistava, kuoriva ja kirkastava jauhe. Jauhetta on tarkoitus sekoittaa pieneen määrään vettä ja hieroa kasvoille. Sen annetaan vaikuttaa hetki, jonka jälkeen tahna huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Tämä lupaa tehdä ihosta pehmeän kuin vauvan iho, kuulostaa erinomaiselta.



Laneige Water bank moisture cream / 35usd

Laneige tuotteita olen päässyt kokeilemaan muutamia ja olen tykästynyt niihin kovasti. Tällä kertaa pääsen kokeilemaan kosteuttavaa kasvovoidetta. Voide on kevyttä, mutta kuitenkin erittäin hyvin kosteuttavaa ja sopii hyvin myös meikin alle. Voide lupaa tehdä ihosta silkkisen pehmeän ja se myös häivyttää pieniä juonteita.



Model Co EyeLites metallic eyeshadow / 12usd

Boksista löytyi myös ModelCo:n ihana nestemäinen metallinhohtoinen luomiväri. Näihin olen tutustunut aikaisemminkin, mutta tämä sävy oli mulle uusi. Nämä on niin upeita luomella ja tämä sävy St Barts on todella häikäisevä.



Nunzio Saviano Anti-frizz sheets / 18usd (15kpl)

Viimeisenä boksista löytyi vielä kaksi Anti-frizz lappusta hiusten silottamiseen missä ja milloin vain. Nämä on ihan näppäriä pitää mukana vaikka käsilaukussa ja etenkin festareilla jne näille on varmasti käyttöä. Lappusilla saa lisättyä myös hiusten kiiltoa ja ne sisältävät UV suojan.

Mitä mieltä olit toukokuun alluresta?

Love, Mari

8 kommenttia:

  1. Tuo ST.Tropezin itseruskettava geeli kiinnostaisi minua. En itsekään ole juuri käyttänyt itseruskettavia mutta tätä voisin kokeilla. Hiusten silottamislappuja olisi myös jännä kokeilla. Joskus kun on ollut päivän jossain ulkotapahtumassa niin tukka on aika sotkuisen näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin heti tuohon St Tropez pulloon, on jotenkin tosi nätti :D. Vielä en oo ehtinyt kokeilemaan, mutta ehkä syksymmällä kun oma rusketus tästä vaalenee.

      Poista
  2. Hiusten siloittamislappuja. Ne suoristaa vai mitä ne tekee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne "suoristaa" pörröistä ja sähköistä hiusta :)

      Poista
  3. Näitä bokseja tuntuu olevan jos jonkinmoisia. Missä suuruusluokassa näiden hinnat liikkuvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valikoimaa on kyllä ihan joka sormelle :). Mun tilaamat boksit liikkuu siinä 10 dollarin ja 20 dollarin välimaastossa, mutta löytyy myös paljon arvokkaampia bokseja.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...