lauantai 22. kesäkuuta 2019

Kesäkuun Lookfantastic beauty box

Oikein ihanaa ja aurinkoista juhannusta kaikille! Tänään päästään kurkkaamaan kesäkuun Lookfantastic kauneusboksiin, jonka sain käsiini jo pari viikkoa sitten. Boksin teemana oli tällä kertaa Around the world, eli luvassa on ihania matkustukseen sopivia tuotteita ympäri maailmaa. Boksin laatikkokin oli erittäin hyvin teemaan sopiva ja mun mielestä jotenkin tosi hauska!

Jos kiinnostut boksista, käy ihmeessä tilaamassa se myös itsellesi täältä.

*Boksi saatu pr näytteenä.



Korres Natural pure greek soap pomegranate / 5,95€

Öljyiselle iholle sopiva ihanan tuoksuinen saippua luonnollisista raaka-aineista sopii moneen käyttöön. Saippua sopii käytettäväksi mm. vartalon pesuun tai käsisaippuana, itse tykkään käyttää näitä myös siveltimien pesuun. Korres tuotteet ovat todella laadukkaita ja kreikkalaisina ne ovat myös lähellä mun sydäntä.


Ecooking peeling mask / 31,90€

Tämä oli mulle täysin uusi merkki, kiva päästä kokeilemaan. Kyseessä on tanskalainen merkki ja tuote on 100% vegaani. Kuoriva naamio lupaa pitää ihon nuorekkaana samalla kun se kuorii iholta kuollutta ihosolukkoa. Todella mielenkiintoinen tuote.


Bumble and bumble Surf spray / 11,95€

Surffisuihke lupaa antaa hiuksille rakennetta, luoden ihanan rantatukan. Nämä suolasuihkeet olivat kovassa huudossa pari vuotta sitten ja miksikäs ei edelleen, nämähän ovat ihan täydellisiä apureita kesätukan laittoon. Pieni matkakoko mahtuu hyvin laukkuun ja sitä voi suihkia kuiviin tai märkiin hiuksiin.


SVR Topialyse Palpebral dry + sensitive eyelid cream / 17,45€

Tämä ranskalainen silmänympärysvoide on mulle uusi tuttavuus, mutta kuulostaa erittäin kiinnostavalta. Tuote on suunnattu kuiville ja herkille silmänympäryksille ja se lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa herkkää ihoa jopa 24 tunnin ajan. 


Bioeffect EGF serum / 145,45€

Tämä ihana seerumi on tullut tutuksi mulle jo aikaisemmin, ja jokaisella käyttökerralla olen rakastunut tähän entistä enemmän. Islannista lähtöisin oleva merkki on ihonhoidon edelläkävijä ja valikoimaan kuuluu erittäin laadukkaita tuotteita. Tämä seerumi toimii ikääntymisen merkkejä vastaan, kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja jättää ihosta ihanan kimmoisan ja kirkkaan.


Filorga Lift-structure ultra-lifting cream / 75,95€

Filorga on myös erittäin hyvä ihonhoitotuote brändi, olen tykännyt kaikista tuotteista, mitä heiltä olen kokeillut. Tällä kertaa sain testattavaksi kasvovoiteen, jonka on tarkoitus "kiristää" löystynyttä ihoa ja tehdä ihosta kimmoisan ja terveen näköisen ilman kauneusleikkauksia. Kuulostaa erittäin hyvältä!

Kaikenkaikkiaan kesäkuun boksi oli mun mielestä erinomainen, täynnä mielenkiintoisia tuotteita! Kaikki tuotteet jää mun omaan käyttöön ja olin tosi iloinen jokaisesta. 

Mitä sä pidit kesäkuun boksista?

Love, Mari


12 kommenttia:

  1. Kasvonaamio ja seerumi olisivat olleet näistä itselleni kaikista mielenkiintoisimmat :)

    VastaaPoista
  2. Tässä boksissa oli useampi tuote, joita mielelläni testaisin. Korresin saippua ja Ekookingin kuoriva naamio esimerkiksi. Onnistunut boksi siis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä todella onnistunut, kaikki tuotteet olivat omalla tavallaan kiinnostavia :)

      Poista
  3. Mielenkiintoinen boksi. Itseäni kiinnostaa kaikkein eniten tuo islantilainen Bioeffect. Olen kuulluut niin paljon hyvää sarjan tehokkuudesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bioeffect on aivan huippu, oon saanut usempia näitä näytteitä ja ne tekee iholle ihmeitä!

      Poista
  4. Tykkäsin kovasti, vaikka osa tuotteista on minikokoja, ne ovat silti riittoisia.
    Mun ajatuksia voi lukea täältä:
    https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/2019/06/lookfantastic-beauty-boxi-kesakuu.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Minikoot ei haitanneet täälläkään, esimerkiksi tuo Bioeffect on ihan super riittoisaa.

      Poista
  5. Kivoja tuotteita ja ihana kun on mukana luonnollisempiakin tuotteita 😊

    VastaaPoista
  6. Kyllä oli mielenkiintosia juttuja! Hei kuule, teen syväluotaavaa tutkimusta ja ois kiva kuulla sun mielipide!
    Tilasin tossa puolen vuoden ajan bette boxia ja tykkäsin kyllä, laitoin tilauksen katkolle ja nyt tässä mietin, että aloittaisinko sen taas. Mutta kun tää beauty boxi kiinostelisi myös enkä ole tätä kokeillu.
    Kummasta boxista ite tykkäät enempi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä sanoisin, että jos pitäisi valita Betten ja tämän väliltä, niin mun valinta olisi tämä lookfantastic boxi. Tulee enemmän kiinnostavia tuotteita ja sellaisia, mihin ei ihan joka marketissa törmää :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...