keskiviikko 5. kesäkuuta 2019

Huhtikuun Ipsy glam bag

Moi kaikki ja ihanaa alkanutta kesää! Palattiin eilen illalla kotiin Kreikan lomalta ja nyt pääsen vihdoin taas blogin pariin. Ajattelin tehdä teille pienen matkakoosteen, mutta sitä ennen kurkataan kuitenkin vielä huhtikuun Ipsy glam bagiin. Ipsy oli tipahtanut postilaatikosta mun loman aikana ja olikin kiva yllätys kun kotona odotti ihana kosmetiikkapaketti :).


Huhtikuun pussukka oli todella suloinen ja kesäinen, nuo sitruunat jostain syystä ihastuttaa mua tosi paljon. Näille pussukoille on aina paljon käyttöäkin, joten säästän aina ainakin kaikki kivoimmat. Tällä kertaa pussukasta löytyi yllättävän paljon tuotteita, joista suurin osa oli mulle tosi mieluisia.


Ensimmäisenä kuoresta paljastui kaksi kangasnaamiota, jotka eivät tietenkään mahtuneet tuohon sitruunapussukkaan. Kangasnaamiot on mulle aina tervetulleita, vaikka viime aikoina en olekaan niitä juurikaan muistanut käyttää. Täytyykin taas aktivoitua. Nämä oli mulle ennestään vieraita, kiva saada kokeiluun uusia maskeja.


Seuraavaksi pussista löytyi bdb viuhkasivellin, joka valitettavasti ei ihan innostanut. Mulla on ennestään tosi paljon viuhkasiveltimiä ja en vaan käytä niitä kovinkaan usein, joten tämä lähtee kiertoon. Yleensä oon aina innoissani siveltimistä, mutta tää malli ei vaan oo mun juttu.


Pussukasta paljastui myös Jelly Pong Pong sävytetty huuliöljy. Nämä on aika loistotuotteita kesään, kun antavat samalla sävyä ja hoitavuutta. Kivoja arkikäyttöön, mutta jotenkin epäilen, että tämä jäisi mulla käyttämättä. Tämäkin siis lähtee kiertoon tavalla tai toisella.


Yksi pussukan kivoimmista tuotteista oli theBalmin lip stain kauniissa marjaisassa sävyssä. Mä en ole koskaan kokeillut näitä, sen puoleen odotan innolla millainen koostumus tässä on. Sävy ei ehkä ollut kovinkaan kesäinen, mutta eiköhän sille käyttöä tule viimeistään taas syksyllä.


Olin super innoissani myös tästä tarten base tape -primerista. Oon halunnut kokeilla tätä jo pidemmän aikaa ja nyt siihen tuli vihdoin mahdollisuus. Primerit on mun heikkous ja etsin aina uutta kokeiltavaa. Etenkin tälläiset kosteuttavat on usein mun mieleen.


Viimeisenä pussista löytyi vielä Moods:in upea turkoosi shimmerinen luomiväri. Tän sävy on todella kaunis, mutta ei kyllä mikään kovin uniikki. Tykkään myös tän napin pakkauksesta kovasti. Tällä saa varmasti aikaan upeita kesämeikkejä.

Miltä huhtikuun Ipsy sun mielestä vaikutti?

Love, Mari

10 kommenttia:

  1. Vitsit mitkä ihanan sitruunaiset värit :)

    VastaaPoista
  2. Oli varmaan ihana palata reissusta ja paketti odotteli kotona! :) Olipa raikkaita värejä ja kivannäköisiä tuotteita! Kyllähän näistä mielellään kokeilisi itse mitä vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä, varsinkin kun kotona odotteli myös Boxycharm ja pari muuta pakettia :D.

      Poista
  3. Tää ipsy onkin mulle täysin uusi tuttavuus! Olipa kiva saada tutustua siihen tämän postauksen kautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä jenkkibokseista ei ihan kauheasti Suomessa puhuta, mutta mä oon kyllä pahasti koukussa :)

      Poista
  4. Kiva ja kesäinen sitruunapussukka! Primerin ja luomivärin huolisin minäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli tosiaan ihanan kesäinen ja paljon kivoja tuotteita :)

      Poista
  5. Tuo Tarten pohjustustuote kiinnostaa sekä ihana sitruunapussukka vei kyllä sydämen! Kiva pussi jälleen kerran.

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi tarte oli kyllä ehkä tän boksin kiinnostavin, vaikuttaa tosi hyvältä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...