keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Meikki-keskiviikko; uusien meikkien testailua

Tervehdys! Tänään ollaan jälleen meikki-keskiviikon parissa pienen tauon jälkeen. Suurella todennäköisyydellä nämä tulevat jatkossakin harvenemaan, eli ihan joka viikko ei enää meikkipostauksia tule, mutta aina silloin tällöin kuitenkin. Tulen jossain kohtaa avaamaan täällä vähän enemmän mun viimeaikaisia muutoksia kosmetiikan käytössä, mutta nyt mennään tähän tämän kerran meikkiin.


Mun ihoni on tällä hetkellä todella huonossa kunnossa (mun mittapuulla) ja se vaikuttaa jonkin verran myös meikkaamiseen, sillä meikit ei vaan näytä niin kivoilta huonolla pohjalla. Tähän meikkiin käytinkin Misshan BB voidetta, joka on meikkivoidetta kevyempää, mutta kuitenkin peittää kivasti ja asettuu kuiville kasvoille nätimmin kuin useat meikkivoiteet. Erityisen paljon sain taistella silmänalusien ja poskien kanssa, mikä ei kuvasta erotu ihan niin paljoa kuin luonnossa. 


Silmämeikkiin käytin jokin aika sitten Boxycharmissa tullutta PÜRin Festival luomiväripalettia, joka on täynnä ihania kirkkaista sävyjä ja paljon kimallusta tottakai. Päädyin tekemään aluksi melko neutraalin pronssisen meikin, mutta halusin lopulta vähän jotain extraa lisäksi. Taputtelin keskelle luomea glitteristä ColourPopin nestemäistä luomiväriä ja alaluomelle häivyttelin liilaa luomiväriä ja alaripsille lilaa ripsaria. Yläripsien tyveen tein super ohuen rajauksen, jonka tarkoitus oli vaan vähän tummentaa ripsirajaa.


Käytin tässä meikissä paljon uusia meikkejä, joita en ollut aikaisemmin kokeillut. Kuten esimerkiksi tuo luomiväripaletti ja huulipuna. Kasvoilta löytyy myös ekaa kertaa BECCAn kasvopaletista paria sävyä ja kokeilin myös tarten ripsaria ensimmäistä kertaa. Kaikki käytetyt tuotteet listaan tuttuun tapaan postauksen loppuun.


Tämä meikki oli lopulta oikein mun näköinen, ja pohjameikkiä lukuunottamatta olinkin aika tyytyväinen lopputulokseen. Mä tykkään tehdä pääasiassa hyvin helppoja silmämeikkejä, etenkin jos aikataulu on kiireinen. Joskus sitä innostuu leikkimään ja kokeilemaan jotain erikoisempaakin, mutta ne on sitten aina aika erityisiä kertoja. Kännykkä on kyllä täynnä inspiraatiokuvia, eli toivottavasti viimeistään kesälomalla on sitten aikaa rakastua taas uudestaan meikkaamiseen :D.

Millainen on sun meikkaustyyli?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

BECCA First light priming filter
Missha M perfect cover BB cream
Urban Decay Naked skin concealer
RCMA no-color powder
MAC Next to nothing powder
BECCA bff bronze, blush and glow palette

Lorac eye primer
PÜR Festival palette
ColourPop supernova shadow, Constellation
IDUN Minerals liquid eyeliner*
Stila kajal eye liner, topaz
tarte lights, camera, lashes mascara
ColourPop BFF mascara, purple prose

ABH brow wiz
ABH clear brow gel

Jolii cosmetics luxe creme mattes, Lavanda

*Saatu pr näytteenä

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...