tiistai 25. kesäkuuta 2019

Kiehl's Youth dose eye treatment

Kiehl's ihonhoitotuotteet ovat olleet yksiä mun suosikkeja jo useamman vuoden ajan ja merkiltä löytyykin useita tuotteita, joihin palaan aina uudestaan ja uudestaan. Alkuvuodesta tutustuin itselleni uuteen Kiehl's tuotteeseen, johon ihastuin myös heti ensi kokeilulla. Tänään puhutaan siis hetki ihanasta Youth dose eye treatment -silmänympärysvoiteesta.

Kiehl's Youth dose eye treatment

Youth dose eye treatment on Kiehl'sin uusin tulokas silmänympäryshoitotuotteiden perheeseen ja jos multa kysytään, niin tälläistä tuotetta onkin jo odotettu. Mun aikaisempiin suosikkeihin kuuluu mm. Midnight recovery eye, joka onkin aivan ihana yökäyttöön, mutta tässä sille loistava pari päiväkäyttöön tarkoitettuna.

Voiteessa on ihanan kevyt koostumus, joka sopii erittäin hyvin myös meikin alle. Se ei tunnu iholla paksulta eikä rasvaiselta, vaan imeytyy nopeasti ja saa silmänaluset näyttämään kirkkaammilta ja tasaisilta. Voide kosteuttaa ihoa todella hyvin, olematta kuitenkaan liikaa. Mun mielestä tämä sopiikin parhaiten käytettäväksi keväällä ja kesällä, kun ihoa koettelevin talvi on jo takanapäin. 

Kiehl's Youth dose eye treatment

Voide sisältää valoa heijastavaa pigmenttiä, jonka ansiosta silmänympärysiho näyttää huomattavasti kirkkaammalta ja pirteältä. Säännöllisesti käytettynä voide auttaa myös vähentämään silmänympärysihon juonteita. Voide sisältää mm. retinolia, C vitamiinia ja viinirypälesiemenuutetta.

Kiehl's Youth dose eye treatment

Mikä on sun suosikki silmänympärystuote?

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. The Ordinaryn Caffeine Solution 5% + EGCG Kirkastaa ja vaalentaa silminnähden. Kosteuttaa ja silottaa. Toinen pullo menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan huipputuote, kuuluu myös mun suosikkeihin! :)

   Poista
 2. Oi, tää kuulostaa kyllä tosi hyvältä tuotteelta! Mä käytän Lumenea, mutta oon miettinyt jonkun tehokkaammin kosteuttavan hankkimista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mun mielestä testaamisen arvoinen kyllä, toimi mulla todella hyvin :)

   Poista
 3. Mun lemppari on Bakelin Cool Eyes, mutta tykkään käyttää myös Essen Protect Oilia sy-iholla. ^_^Kiehl´sin avocadoa käytän öisin talviaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoa tuttu näistä oli tuo Kiehl's :). Täytyykin hankkia noi pari muutakin kokeiluun, kun aina on etsinnässä uusi hyvä silmänympärysvoide.

   Poista
 4. Oon kuullut tästä ja nyt alkoi kiinnostamaan vielä enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suosittelen testaamaan jos yhtään vaan kiinnostaa, tosi hyvä :)

   Poista
 5. Tää kuullostaa hyvältä. Tällä hetkellä lemppari on Laveran Illuminating -silmänympärysvoide, jota Karkkipäivän Sannikin on joskus kehunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli tuo Lavera joskus kokeilussa ja muistaakseni se oli kyllä aika kiva :)

   Poista
 6. Kuulostaa hyvältä. En ole käyttänyt säännöllisesti silmänympärysvoiteita, vain joskus kokeillut. Ehkä pitäisi kyllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en myöskään käyttänyt aikoinani, mutta kun aloitin säännöllisen käytön niin ero on kyllä ihan huomattava, että suosittelen kokeilemaan :D.

   Poista
 7. Mä tykkään just valoa heijastavista sy-voiteista, joten siinä mielessä tää voisi olla sellainen, josta mäkin voisin tykätä. Täytyy pistää mieleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös kaikista kirkastavista tuotteista silmänalusilla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...