maanantai 1. huhtikuuta 2019

Hullut päivät

Viime viikolla hulluiltiin Stockmannin Hulluilla päivillä ja mun mukaani tarttuikin jonkin verran kivoja juttuja. En ole muutamaan vuoteen hullareilla käynyt, mutta tällä kertaa kävin pyörimässä kahteen otteeseen ja molemmilla kerroilla mukaan tarttui jotain pientä kivaa. Esittelen teille tänään mun kosmetiikkaostokset, mutta näiden lisäksi ostin myös pari tunikaa, housut ja laukun.

Hullut päivät


Keskiviikkona kävin hullareilla ensimmäisen kerran ja mukaan tarttui siltä reissulta MACin ihana kookoksen tuoksuinen fix+ suihke, joka on mulla ihan must have ja edellinen loppui juuri. Tää on aivan ihana suihke ja tykkään etenkin tästä kookoksen tuoksusta. 

Ostin myös Urban Decayn Perversion ripsivärin, koska olen kuullut siitä paljon hyvää, mutta en ole itse vielä ehtinyt sitä testaamaan. Mulla on nyt useampikin uusi ripsari, joten voi mennä tovi ennen kuin tämän korkkaan käyttöön.


Keskiviikkona ostin myös Real Techniquesin meikkivoidesiveltimen. Tämä on niin kaunis, oon halunnut näitä kokeilla jo pitkän aikaa. Tää ei tuntunut ihan perinteiseltä meikkivoidesiveltimeltä, joten oon aika innoissani kokeilemassa tätä, toivottavasti toimii hyvin!

Ostin myös Happy Socks sukat, ja vaikka ne ei olekaan kosmetiikkaa, otin ne nyt mukaan tähän postaukseen. Koska hei, onhan nuo nyt niin söpöt! 


Kiehl'sin pisteellä kävin sekä keskiviikkona, että lauantaina ja molemmilla kerroilla ostin yhden kasvovoiteen. Nämä molemmat vaikuttaa tosi lupaavilta ja odotankin jo, että tulee kunnolla kevät ja kesä ja pääsen näitä kokeilemaan. Etenkin tuo Rare earth sopii hyvin kesäkäyttöön mulla, sillä kesällä mun ihoni öljyyntyy huomattavasti enemmän.


Lauantain reissulla nappasin mukaani vielä kasan kangasnaamioita Mizonilta. Tuo Dust clean up kupliva naamio kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, en ole koskaan kokeillut mitään vastaavaa. Kolme muuta naamiota on aika perusjuttuja, niissä ei ole mitään erikoista, mutta mun ihoni rakastaa kangasnaamioita.

Teitkö sinä löytöjä Hulluilta päiviltä?

Love, Mari

18 kommenttia:

  1. Pakko tunnustaa, että en oo ikinä käynyt Hulluilla Päivillä.. Sieltä tekee kyllä varmasti hyviä löytöjä! Nämä merkit on itelle aika tuntemattomia entuudestaan, joten mielenkiintoista kuulla mahdollisesti kokemuksia näistä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli useamman vuoden tauko, mutta tänä keväänä teki mieli taas hullutella :D. Kirjoittelen varmasti kokemuksia, kunhan ehdin kunnolla näitä kokeilemaan :).

      Poista
  2. Komppaan edellistä kommentoijaa, en myös oo koskaan käyny Hullareilla enkä myöskää tilannu netistä :D mut hyvii löytöjä oon kyl nähny muiden tekevän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vähän oma maailmansa :D. Hyviä löytöjä tekee kun osaa kaivella, mutta osa alennuksista on aika kehnoja.

      Poista
  3. Tosi kivoja löytöjä! En tänä vuonna käynyt hullareilla ollenkaan.

    VastaaPoista
  4. Nettisivuilta tilasin paitoja ja jumppatopin. Suihkuvaahtoa ja vartalo voidetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jätin tälläkertaa nettikaupan väliin, olisi varmaan lähtenyt lapasesta :D. Kiva kun teit hyviä löytöjä!

      Poista
  5. Kivoja ostoksia! Me käytiin miehen kanssa vaan Powerissa hakemassa hänelle alennuksessa ollut pelihiiri, varsinaisesti Stockan puolelle ei menty ollenkaan :D Tosta UD:n ripsarista odottelen innolla postausta, josko toi olisi parempi kuin se UD:n Troublemaker ripsari, joka ei toiminut mulla sitten yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se UD:n troublemaker ei toiminut mullakaan, oli oikeastaan ihan surkea. Toivon, että tää olisi parempi :D.

      Poista
  6. Ihania löytöjä sulla! Mä en ole vielä koskaan eksynyt hullareille mutta ehkä joskus uskallan. Olen vain kuullut niin paljon kauhutarinoita päällekäyvistä ihmisistä ja hirveistä ihmismassoista että olen suosiolla kiertänyt stockan hyvin kaukaa tuon ajankohtana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä vuonna meno oli yllättävän rauhallista, ihmisiä tuntui olevan vähemmän. Olihan siellä toki ruuhkaa, mutta ei mitenkään kamalan ahdistavasti.

      Poista
  7. Ostin itselleni superdry sukat, TBS:ssää ja yhden DKNY tuoksun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ees nähnyt tbs tuotteita, oli varmaan eri päivänä :(

      Poista
  8. Hyviä löytöjä olet tehnyt! Minulta jäi nyt kevään Hullut Päivät väliin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...