maanantai 15. huhtikuuta 2019

Huhtikuun lookfantastic beauty box

Heippa kaikille ja ihanaa aurinkoista uutta viikkoa! Sain loppuviikosta käsiini huhtikuun lookfantastic kauneusboksin ja tämä viikko aloitetaankin unboxauksella. Huhtikuun boksin ulkoasu oli hyvin pelkistetty ja boksista löytyikin paljon luonnonmukaisia tuotteita. Jos kiinnostut boksista, voit käydä tilaamassa sen itsellesi lookfantasticin suomenkielisiltä verkkosivuilta.

Boksi saatu pr näytteenä

Lookfantastic beauty box


Ensimmäisenä laatikosta löytyi pussillinen Ahava kylpysuolaa. Kylpyammetta mulla ei valitettavasti ole (vaikka olen sellaisesta haaveillut pitkään), mutta näitä voi hyödyntää myös jalka- ja käsikylvyissä. Kokonaiseen kylpyyn suositellaan yhtä pussillista kylpysuolaa, mutta jalkakylpyyn riittää hyvin pienempi määrä, jolloin tästä riittää useampaan käyttökertaan.


Grow Gorgeous on tullut tutuksi LF boksien ja joulukalenterin kautta ja olenkin aina tykännyt heidän hiustenhoitotuotteistaan. Tällä kertaa pääsen testaamaan hiuspohjanaamiota. Tämä kuulostaa super kiinnostavalta! Naamio lupaa virkistää ja kosteuttaa hiuspohjaa ja antaa juurille nostetta, jotta hiukset saavat enemmän volyymia. 


Emma Hardie on mulle vieras merkki, mutta tämä kosteusvoide kuulostaa oikein hyvältä. Se lupaa kosteuttaa tehokkaasti, tasoittaa ja silottaa ihon pintaa ja lisätä ihon elastisuutta. Mun ihoni rakastaa kaikkea kosteuttavaa, joten tämä on varmasti mieluisa. Tällä hetkellä mulla on tosi paljon kosteusvoiteita avattuna ja vuoroa odottelemassa, mutta tää voisi olla hyvä matkakoko tulevalle Kreikan reissulle.


Tämä C vitamiinia sisältävä anti-age seerumi lupaa vähentää ihon värivirheitä ja helpottaa ärtynyttä ihoa. Se jättää ihon pehmeäksi ja kirkkaaksi. Kaikki kirkastavat tuotteet sopii mun mielestä ihan loistavasti tähän kevääseen ja yleensä olen tykännyt C vitamiini voiteista ja seerumeista, tätäkin kokeilen mielenkiinnolla. 


Naobay on mulle täysin uusi merkki, en muista edes kuulleeni tästä ennen. Kyseessä on herkälle iholle tarkoitettu naamio, joka pehmentää ja virkistää ihoa. Naamio sisältää mm. appelsiininkukkavettä ja E vitamiinia. 


Viimeisenä boksista löytyi vielä yksi meikkituote, bellápierre mineraalihuulipuna sävyssä Envy. Sävy on kaunis, mutta mun mielestä vähän syksyinen, eli ei ehkä ihan tähän vuoden aikaan sopiva? Testaan kyllä mielelläni, en olekaan muistaakseni koskaan kokeillut bellápierren huulipunia, vaikka muuten brändi on tuttu.

Miltä huhtikuun boksi vaikutti?
Mikä oli sun suosikki tuote?

Love, Mari

4 kommenttia:

  1. Kylpysuolaa testaisin heti! Minullakaan ei ole ammetta, joten käsi- ja jalkakylpyihin pitäisi tyytyä. Tuo anti-age seerumi olisi myös tarpeen.
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalkakylvyt on kyllä ihanan rentouttavia, etenkin pitkän viikon jälkeen tekee niin hyvää! :)

      Poista
  2. Minulla on taas etsinnässä tuolle pikku prinsessalle sopiva ja toimiva aurinkorasva. Olisiko hyviä vinkkejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esimerkiksi ACO:n Kids sensitive sun cream voisi olla hyvä :). Ylipäätään lapsille suositellaan fysikaalista suojaa, korkealla 50 suojakertoimella ja lähes kaikki lapsille tarkoitetut aurinkosuojat sopii näihin kriteereihin.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...