lauantai 13. huhtikuuta 2019

Clarins Selfie Ready

Clarins Selfie Ready -kevätmeikkikokoelma tuli myyntiin helmikuussa. Suureksi ilokseni sain muutaman kokoelman tuotteen testattavaksi ja tänään pääsen kertomaan niistä myös teille. Clarins on mulle tuttu merkkinä, mutta en muista kovinkaan montaa Clarins tuotetta testanneeni. Multa löytyy yksi poskipuna, josta olen tykännyt kovasti, joten sen puoleen odotin näiltä paljon.

Kevätkokoelma on nimensä mukaan suunnattu selfie kuvien ottamiseen ja näiden tuotteiden tarkoitus onkin auttaa sinua saamaan mahdollisimman kauniita selfieitä. Toki selfieiden lisäksi tuotteet soveltuvat erittäin hyvin kaikenlaisiin kuvauksiin. 

Jos kiinnostut tuotteista, löydät Clarinsin ja kevätmeikkikokoelman mm. eleven verkkokaupasta (affiliate linkki).

Clarins Selfie Ready

Sain testattavaksi kokoelman kolme tuotetta, näiden lisäksi kokoelmaan kuuluu ainakin Glow 2 Go puikko toisessa sävyssä ja huulituote. Minä olen nyt testaillut Instant Poreless -primeria, Glow 2 Go  poskipuna- ja highlighterpuikkoa ja Ready in a flash silmä- ja kulmakarvapalettia. 

Clarins Selfie Ready

Instant Poreless meikinpohjustusvoide jättää ihon mattapintaiseksi ja häivyttää ihohuokosia. Pohjustaja myös kirkastaa ihon sävyä ja saa ihon näyttämään luonnostaan kauniin virheettömältä. Tuote sisältää ihoa kosteuttavia ainesosia ja se suojaa ihoa ilmansaasteilta. Kaikenkaikkiaan kyseessä on siis oikea tehopakkaus. Tämä myös pitää meikin paikoillaan ja kauniina pitkään, mikä ei aina ole selviö primereiden kohdalla.

Tuubista tullessaan tuote on hieman vaaleanpunaista, mutta iholla se sulautuu ihonsävyyn täydellisesti. Tässä on myös hieman parfyyminen tuoksu, josta minä pidän kovasti, mutta tuoksuyliherkkiä se voi häiritä.

Clarins Selfie Ready

Glow 2 Go poskipuna- ja highlighterpuikko tulee kahdessa sävyssä, itse sain testattavaksi sävyn 01. Tästä puikosta löytyy toisesta päästä voidemainen poskipuna ja toisesta päästä voidemainen highlighter. Puikon tarkoitus on muotoilla kasvoja ja tuoda niille lämpöä ja hehkua. Koostumukseltaan nämä ovat kermaisen pehmeitä ja levittyvät iholle kauniisti ja vaivattomasti.

Poskipunan sävystä tykkään kovasti tässä, se on kirkas pinkki, mutta hieman persikkainen eli ei liian överi käytettäväksi. Highlighter on sävyltään hyvin vaalea ja se taittaa hieman sinertävään ja violettiin, eli se ei mun käytössä sovellu ihan arkimeikkiin. Iholla se näyttää kyllä todella kauniilta ja sopii hieman erikoisempiin meikkeihin. 

Clarins Selfie Ready

Clarins Selfie Ready

Ready In A Flash eyes and brows paletti on todella monipuolinen ja näppärä pikkupaletti. Ensinnäkin, tämän pakkaus on aivan upea! Mä en muista miksi noita kuvia sanotaan, mitkä näyttävät erilaisilta eri suunnista katsottuna, mutta muistan, että mulla oli lapsena sellaisia ja tää paletti vie takaisin niihin aikoihin. Tuon paletin heiluttelu on niin koukuttavaa :D.

Clarins Selfie Ready

Paletin sisältä löytyy kuusi sävyä. Kaksi shimmeristä luomiväriä, kaksi mattaista luomiväriä ja kaksi kulmakarvapuuteria. Tykkään paletista sen monipuolisuuden vuoksi, tällä saa helposti aikaan koko silmämeikin kulmakarvoja myöten. Todella näppärä matkoilla tai meikkipussissa mukana kuljetettavaksi! Tällä paletilla et saa tehtyä mitään eksoottisia ja jänniä meikkejä, mutta kauniin arkimeikin saa aikaan nopeasti. 

Swatchatessa luomivärit eivät vaikuttaneet kovinkaan pigmenttisiltä, mutta luomilla ne toimivat oikein hyvin. Nämä ovat ehdottomasti kerrostettavia, eli yhdellä levityskerralla et tule saamaan intensiivistä silmämeikkiä, mutta  tavallaan tykkään siitä, sillä nyt pystyn itse vaikuttamaan lopputuloksen intensiivisyyteen. Mä suosittelen käyttämään noita shimmersävyjä kosteana tai sormella, silloin ne näyttävät parhaimmalta. 

Clarins Selfie Ready

Clarins Selfie Ready

Tässä vielä näillä tuotteilla tehty meikki. Kulmakarvoissa käytin pääasiassa tuota tummempaa kulmakarvasävyä ja luomilla molempia mattasävyjä ja kultaista shimmeriä. Poskilta löytyy sekä poskipuna, että highlighter ja taputtelin molempia myös huulille! 

Onko Clarins meikit sulle tuttuja?

Love, Mari

18 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin aikanaan tosi paljon Clarinsin meikinpohjustajasta, siitä, joka oli pakattu purkkiin. Tuo tuubissa oleva primer kiinnostelee, pakkausmuotokin kun on huomattavasti fiksumpi ja kaikki huokosia blurraava on aina tervetullutta. Täytyy käydä tutustumassa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi onkin mulle vieras juttu, Clarinsiin olen tutustunut enemmän vasta nyt lähiaikoina. Tästä uudesta primeristä oon kyllä tykännyt!

      Poista
  2. Tuo pikkupaletti tosiaan vie omaan nuoruuteen :)

    VastaaPoista
  3. Tarkoittanet hologrammi-kuvaa? Joka muuttuu kuvaa liikuttaessa. Sellaisia korttejakin olen nähnyt.
    Ei voi kuin ihmetellä tätäkin serjaa!! Ehkä se sitten vetoaa itsestään paljon kuvia ottavaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo varmaankin juuri sellaista tarkoitin :D. Tämä sarja kyllä sopii mun mielestä ihan kaikille, vaikka nimi onkin mitä on. Tarkoittaa vaan, että meikki näyttää virheettömältä ja kuvaukselliselta :D.

      Poista
  4. Ei ole kyllä ennestään tuttuja, mutta vaikuttavat varsin kivoilta tuotteilta :)

    VastaaPoista
  5. Toi paletti on tosi kaunis ja ihana meikki!

    VastaaPoista
  6. Muistaakseni Skin Cityssä on tänä viikonloppuna Clarins -30%, jos kiinnostaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa meni nyt alennukset ohi, oon yrittänyt vähän säännöstellä mun ostelua viime aikoina :D.

      Poista
  7. Olen joskus käyttänyt Clarinsin tuotteita ja sitten on tullut taukoa, en tiedä miksi - hyviä tuotteita.
    Mainioon markkinarakoon ovat iskeneet - Selfie meikkeihin. Näitähän on pakko kokeilla. Selfiet ovat kompastuskiveni, en niissä onnistu koskaan. Tai onkohan enemmän mallista kyse kuin meikistä.
    Kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yllätyin kanssa iloisesti tästä kokoelmasta, kun on jotenkin todella ajankohtainen kun selfiet on nykyään niin iso juttu. :)

      Poista
  8. Tosi kaunis meikki, näyttää hyvältä <3 Olen joskus saattanut käyttää kyseisen merkin tuotteita, kuulostaa ainakin hyvin tutulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Clarins on varmasti jokaiselle jollain tavalla tuttu, mä ainakin muistan merkin jo jostain lapsuudestani :)

      Poista
  9. Kaunis meikki! Aika kiva yhdistelmä tulee highlighterista ja poskipunasta huulille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi toimi yllättävän kivasti huulillakin, oikea monitoimipuikko ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...