keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Meikki-keskiviikko; The Zulu

Iloista meikki-keskiviikkoa! Tänään ollaan keväisissä tunnelmissa ja se näkyy myös tän päivän meikissä. Näin eilen jo ensimmäiset pajunkissat ja tuli siinä auringon lämmittäessä jotenkin tosi keväinen olo. Tämä meikki on tehty vähän aikaa sitten esittelemälläni Juvia's Place The Zulu -luomiväripaletilla, joka on täynnä ihania kirkkaita sävyjä, täydellisiä kevätmeikkiin.


Kokeilin tässä meikissä ekaa kertaa bloggaajakollegalta ostamaani BECCA:n meikkivoidetta, joka on kyllä aika kiva, ainakin näin ensivaikutelman puitteissa.  Mun iho on nyt vaan niin kuiva, että mikään ei näytä niin kivalta kun voisi. Silmien alle käytin mun luottopeiteainetta, joka jostain syystä tällä kertaa ei istunutkaan kivasti vaan korosti nopeasti juonteita silmien alla. Täytyy testailla vielä, mutta ehkä se ei vaan sopinut yhteen tuon meikkivoiteen kanssa?


Mä tykkäsin tästä silmämeikistä ihan tosi paljon. Kunnes päätin laittaa keltaista ripsiväriä. Joo se oli aika kehno päätös ja kaduin sitä oikeastaan saman tien. Yritin laittaa kuvien oton jälkeen päälle mustaa, mutta sitten näytti kuin olisi ollut amppari ripset :D. Alaripsiin tuo keltainen olisi sopinut kivasti, mutta yläripsille jäin kaipaamaan sitä mustaa.


Silmämeikkiin käytin pelkästään The Zulu -palettia. Tein melko yksinkertaisen cutcrease meikin, käytin paletista mattaista vihreää, keltaista ja oranssia luomivaossa. Ulkonurkkaa tummensin paletin ainoalla ruskealla sävyllä ja liikkuvalle luomelle painelin shimmeristä vihreää.

Huulille olisin voinut valita jonkun raikkaamman ja vaaleamman sävyn, mutta jostain syystä mun teki hirveästi mieli käyttää essencen nestemäistä huulipunaa pitkästä aikaa ja niinhän se sitten oli tehtävä.


Joko te odotatte kevään tuloa? :)

Love, Mari

Meikissä käytetyt tuotteet:

Smashbox photo finish primerizer
BECCA Skin love weightless blur foundation
Urban Decay Naked skin concealer
Makeup Revolution conceal and define full coverage concealer, c6*
By Terry Hyaluronic hydra-powder
BECCA Hydra-mist set and refresh powder
NARS bronzer, Laguna
ColourPop x Alexis Ren bronzer, Golden moment
JOUER rose gold blush duo, rose petal
ColourPop super shock cheek, Luch money
theBalm Mary-Lou Manizer

Juvia's Place The Zulu palette
Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil, Post punk
Lumene nordic secret volume lash primer*
ColourPop BFF mascara, Yellow goodbye

ColourPop brow colour Bnagin' brunette
Lumene eyebrow shaping wax, 3 blond

essence colour boost mad about matte liquid lipstick, 04 mad matters

*Saatu pr näytteenä

4 kommenttia:

  1. Vihreä ja keltainen on kyllä niin kiva värikombo silmämeikissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kanssa, jotenkin tosi keväinen yhdistelmä :). Harmittaa vaan nuo ripset, mun täytyy tehdä tää uusiki ihan normi ripsarilla :D.

      Poista
  2. Olisi kiva nähdä sinisävyisempi luomiväri ja tuo keltainen ripsari, ne varmaan sopisi hyvin. Tässäkin vihreä korostaa hyvin kyllä just tuoa ripsaria :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä idea, laitanpa kokeiluun tuon yhdistelmän kun sain juuri uuden sinisen luomivärin käsiini! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...