sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Vuoden 2018 parhaat ihonhoitotuotteet

Vuoden 2018 parhaat ihonhoitotuotteet tulee tässä! Koostin teille jo aikaisemmin tammikuussa viime vuoden parhaat meikit -postauksen (kurkkaa se täältä) ja nyt vuorossa olisi siis ne parhaat ihonhoitotuotteet. Tän postauksen kasaaminen oli huomattavasti vaikeampaa kuin meikkiversion. Mä testailen jatkuvasti uusia ihonhoitotuotteita, siispä harvoin tulee vastaan sellainen tuote, johon haluaa palata aina vaan uudestaan ja uudestaan. Löysin kuitenkin pitkän pohdinnan ja blogin selaamisen jälkeen kasan tuotteita, joiden kohdalla voin sanoa, että ne ovat tosiaan lemppareita ja sellaisia tuotteita, joihin palaan aina testijaksojen välissä (ja joskus päälläkin). 



The Body Shop Bristish rose petal-soft gel toner on yksi mun kaikkien aikojen suosikki tonereista. Tää oli ensimmäinen toner, joka sai mut tajuamaan niiden tehon ja hyödyn oikein kunnolla. Rakastan tämän koostumusta, tuoksua ja tuntua iholla. Voit käydä lukemassa tästä tarkemmin tästä postauksesta

SENJA Sleek cheek deep cleansing oil* päätyi mun kokoelmaani vasta loppuvuodesta, kun Senja lanseerattiin markkinoille. Otin tämän silti mukaan tähän postaukseen, sillä tämä on paras öljyputsari mitä olen kokeillut ja kaikenlisäksi luonnonkosmetiikkaa. Itseasiassa varmaan ainoa luonnonkosmetiikkatuote tällä listalla. Tämä puhdistaa kasvot niin vaivattomasti ja hellävaraisesti, poistaa meikitkin ilman hankaamista tai ihon ärsyttämistä. Tästä voit käytä lukemassa lisää täältä.

Mario Badescu Facial spray with aloe, herbes and rose water on ehdottomasti paras kasvosuihke, mitä käytin koko viime vuoden aikana. Tämä on raikastava ja hoitava ja tuoksuu ihanan ruusuiselle, mutta ei kuitenkaan liian voimakkaasti. Aloe rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ja iho tuntuu suihkauksen jälkeen virkistyneeltä. Tää on mulle sellainen must-have tuote!


Dr botanicals Pomegranate superfood brightening eye serum* on ehkä vähän huijausta, sillä sain tämän vasta vähän ennen joulua joulukuun Lookfantastic boksin mukana. Otin tämän kuitenkin mukaan, sillä rakastuin tähän ensi kokeilulla ja tää on ehdottomasti paras silmänympärystuote mitä käytin koko vuoden aikana. Tämä kosteuttaa todella tehokkaasti ja auttaa tummien silmänalusten ja silmäpussien kanssa. Käytän tätä pääasiassa öisin, jolloin se saa tehdä taikojaan yön aikana.

The Body Shop Oils of life intensely revitalising facial oil* on viime vuoden paras löytö kasvoöljyjen osalta. Tämä on ollut oikeas pelastaja näinä kylminä kuukausina! Iho tuntuu rakastavan tämän kosteuttavaa ja hoitavaa vaikutusta ja tämä suojaa myös hyvin pakkasilta. Öljy imeytyy ihoon melko nopeasti ja iho tuntuu ihanan pehmeältä.


Cattier Paris Pink Clay mask* nousi viime vuoden suosikki naamioksi. Sain tämän testiin keväällä ja siitä lähtien tämä on ollut mun eniten käyttämä kasvonaamio. Punainen savi sopii hyvin herkälle iholle ja se puhdistaa ja hoitaa ihoa hellävaraisesti. Naamio sisältää myös kosteuttavaa aloe veraa ja ravitsevaa karitevoita, se tekee iholle ihmeitä, pehmentää ja kirkastaa. Tämäkin on muuten luonnonkosmetiikkaa, eli oli mukana toinenkin tuote. Tästä voit lukea lisää täältä.

JorgObé White tea balancing cream oli viime vuoden yllättäjä kasvovoide. Ostin tämän alunperin saman sarjan peel-off naamion kaveriksi, mutta ihastuin tähän jopa enemmän kuin siihen naamioon. Voide tuntuu iholla rauhoittavalta ja kosteuttavalta ja se imeytyy ihoon todella nopeasti. Koostumus oli tosi miellyttävä ja etenkin juuri jonkun naamion jälkeen tämä oli parhaimmillaan. 


Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum cream oli kovasti esillä viime vuonna, tästä puhuttiin kaikkialla. Olinkin super innoissani, kun brändi tuli Kicksille ja pääsin vihdoin kokeilemaan itse tätä kehuttua voidetta. Mun ensivaikutelma ei ollut paras mahdollinen, mutta mitä enemmän tätä käytin, sitä enemmän tästä tykkäsin. Nyt voin sanoa, että tämä on mun suosikki vartalovoiteeni koko viime vuoden aikana. Ihana! Tästäkin olen kirjoitellut jo aikaisemmin, käy ihmeessä lukemassa postaus täältä.


Viimeisenä extra tuotteena haluan mainita vielä Lush Let the good times roll tuoreputsarin. Tätä mulla ei ole fyysisesti enää, käytin loppuun koko purkin joskus kesällä, enkä ole päässyt vielä ostamaan uutta. Tämä on niin mielettömän ihana tuote, en osaa edes kuvailla! Se tuoksu on ehkä ykkösjuttu, mutta myös hellävaraisesti kuoriva ja tehokkaasti puhdistava koostumus. Tää on hyvä! Lue vaikka lisää täältä

Vuoden aikana tuli käytettyä paljon muitakin ihania ihonhoitotuotteita, mutta nämä on sellaisia, mitkä jäivät mun mieleeni. Huomasin muuten, että myös Blinger Shimmer -blogissa ja Kerroksia -blogissa on tänään postaus ihanista kasvojenhoitotuotteista, käyhän kurkkaamassa myös Miran ja Elinan suosikit! Minä ainakin löysin joukosta uusia kiinnostavia tuotteita :).  

Oliko mun suosikkien joukossa tuttuja tuotteita? :)

Love, Mari


*Merkityt tuotteet saatu pr näytteinä

24 kommenttia:

  1. Dr botanicals Pomegranate superfood brightening eye serum odottelee mullakin testausvuoroa, kunhan saan The Ordinaryn sy-seerumin loppuun. Moni muukin on sitä kehunut, joten odotan innolla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään muuten kovasti myös tuosta The Ordinaryn versiosta, vähän samantapaisia ovat. Täytyykin tilata se taas seuraavaksi :D.

      Poista
  2. Toi Sol De Janeiron voide oli niiin ihanaa<3 Boxycharmista tuli kesällä se pieni purnukka ja ai että mulla on ikävä sitä tuoksua :D Toi Dr. Botanicalsin seerumi on muuten yksi munkin suosikkeja, vaikken sitä kauaa oo vielä testannut. Ihan superhyvä tuote sy-iholle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan?? :D Niin ihana tuoksu ja koostumus <3 Oon vaan yrittänyt säästellä sitä, kun on aika tyyristä tavaraa.

      Poista
  3. Toi sy-öljy on niin ihana!!! Tuntuu, et pullo ei lopu koskaan vaikka joka ilta saapumisesta asti olen sitä käyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, vajaa puolet vasta mennyt vaikka käytän päivittäin! Ja siitäkin suuri osa mennyt hukkaan kun pipetistä tulee aina liikaa tuotetta. :D

      Poista
  4. Löytyy useampikin, tuo Lushin kasvoputsari oli omissakin suosikeissa muistaakseni viime vuonna (voi oliko se toissa vuonna? o.O) - kerrassaan ihana tuote! Ja tästä lähtee ehdottomasti omalle hankintalistalle ainakin tuo TBS toner - kuullostaa ihanalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tonerit on nyt vasta viime vuoden aikana noussut mun listalla ylöspäin, kun oon hoksannut niiden merkityksen ja tärkeyden :D

      Poista
  5. Miusta on hauska aina lukea näitä postauksia ja huomata, etten ole näistäkään tuotteista kokeillut yhtäkään :D Käytän vaan apteekin perusvoidetta kasvorasvana ja ihonpuhdistustuotteetkin taitaa kaikki olla apteekista, kun ihoni on niin kamalan kuiva ja ärsyyntyy helposti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apteekista saa tosi hyviä voiteita kanssa ja jos löytyy sopiva niin eihän sitä vaihtaa tarvitsekaan :). Käytätkö voiteen lisäksi jotain muuta kosteuttavaa tuotetta kuivalla iholla?

      Poista
  6. Mä just ostin em. Mario Badescun suihkeen, ja kiva kuulla, että se on päässyt sun parhaitten listalle:)

    VastaaPoista
  7. Cattierin naamioista tuo punainen on ainoa, mitä en ole kokeillut! Tähän mennessä olen tykännyt eniten siitä valkosaviversiosta, mutta tuokin kuulostaa tosi hyvältä. Ja tuota Senjaa pitää päästä testaamaan pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun täytyy ostaa tuo valkosavi kanssa kokeiluun! Mulla on tän lisäksi se keltainen, mutta sitä en ihan kamalasti ole vielä käyttänyt.

      Poista
  8. En ole kokeillut mitään näistä tuotteista. Muutaman nimen laitan muistiin tulevaisuuden ostoksia varten.

    VastaaPoista
  9. Let the Good Times Roll oli ihana, edellisestä käyttökerrasta on kuitenkin niin paljon aikaa että pitäis ehdottomasti testata se uudelleen ja katsoa onko mielipide heilahtanut johonkin suuntaan. Arrgh kun Cattier ei ole listannut vegaanisia tuotteitaan, mä niin tahtoisin testata niiltä vaikka mitä :D Senja-sarjan puhdistusöljy pitää laittaa harkintaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vaan odotan, että pääsen taas Helsinkiin hamstraamaan tuota lushin putsaria, se on niin herkku! :D Aika jännä, ettei Cattier ole ilmoittanut mitkä tuotteet on vegaanisia! :o Voisikohan sitä kysyä vaikka maahantuojalta?

      Poista
    2. Joo siis maahantuoja nimenomaan sanoi, että ei ole olemassa vegaanisten tuotteiden listaa :/ Sellainen on ehkä jossain vaiheessa tulossa.

      Poista
    3. No onpa kyllä kumma ja harmi, toivottavasti tulee pian!

      Poista
  10. Aika jännä juttu. Tässä ei tullut yhtään tuttua tuotetta vastaan. Näitä on kiva lukea ja oppia aina jotain uutta!

    VastaaPoista
  11. Hei tuo kasvosuihke on munkin suosikit-postauksessa! :D Tuo TBS:n tuote mun on vielä kokeiltava, ihan niinkun bumbum-voidekin :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, kiva kuulla! Se on kyllä niin ihana, etten ihmettele <3.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...