sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Jeffree Star Cosmetics Alien paletti

Mukavaa sunnuntaita kaikille ja onnea nuoret Leijonat! :) Kuka heräsi yöllä katsomaan kun nuoret Leijonat ottivat MM kultaa USA:ta vastaan? Tänään ei kuitenkaan puhuta jääkiekosta sen enempää, vaan päästään ihastelemaan mun tuoreinta UFO havaintoa. Alienit on saapuneet maahan ryminällä ja puhututtaneet somessa jo hyvän tovin. Tottakai minäkin halusin oman Alienin ja nyt tämä pinkki suippopää asuu meillä. Kyseessä on tottakai Jeffree Star Cosmeticsin uusin luomiväripaletti Alien, jonka tilasin itselleni Oletkaunis verkkokaupasta.

Jeffree Star Alien paletti

Alien paletti tulee hyvin galaxihenkisessä pahvipakkauksessa, johon on painettu brändin logo ja paletin nimi. Pakkaus ei herättänyt mitään suuria tunteita suuntaan tai toiseen, mutta yllätyin siitä, miten iso tämä oikeasti on. Ihan valtava!

Jeffree Star Alien paletti

Paletti on muotoiltu pinkiksi avaruusolennon pääksi, hyvin erikoinen ja omalaatuinen pakkaus siis. Tällä tyypillä on myös heijastavat koholla olevat silmät, efekti näkyy paremmin tuossa alemmassa kuvassa. Tämä on hyvin Jeffree Starin tyylinen paletti, sellainen, mitä ei muilta merkeiltä nähtäisi. Täytyy kuitenkin sanoa, että mä en ihan fanita tätä ulkoasua. Ensinnäkin, omituisen muotoinen paletti on tosi hankala säilyttää ja matkoille mukaan tää on jotenkin vaan hankalan kokoinen. Paletti on oikeasti pään kokoinen, tän olisi saanut paljon kompaktimmaksi. Mutta, Jeffreen tyyliin kuuluu tälläinen yliampuvuus ja se sopii hänelle. 

Jeffree Star Alien paletti

Jeffree Star Alien paletti

Kannen alta paljastuu peili, joka olisi mun mielestä voinut olla vieläkin isompi, kun kerran iso on tässä vähän niinkuin teemana. Miksei peili olisi voinut olla melkein koko kannen kokoinen? Itse sävyt tässä paletissa on ne, mitkä mua houkutteli. Tämä on ihanan erilainen sävymaailmaltaan, verrattuna niihin kaikkiin lämpimiin paletteihin mitä julkaistaan jatkuvasti. Tässä on selkeästi viileitä sävyjä ja kivasti myös väripilkkuja, etenkin nuo kaikki ihanat vihreät houkutteli mua kovasti.

Jeffree Star Alien paletti

Kaikkiin pannuihin on painettu kuva, suurimmassa osassa se on JSC:n logo, mutta yhdestä pannusta löytyy lentävä UFO ja toisesta avaruusolennon pää. Nuo on niitä hauskoja yksityiskohtia tässä paletissa. Laadultaan luomivärit vastaavat mun mielestä hyvin aikaisempia JSC paletteja, ne ovat pigmenttisiä ja hyvin blendaantuvia. Parin sävyn kohdalla olen huomannut, että työtä täytyy tehdä vähän enemmän, mutta pääosin sävyt on olleet todella toimivia. Tuo Flying saucer sävy on yksi sellainen vähän vaikeammin blendaantuva. Shimmersävyt on kaikki todella metallisia ja toimivat hyvin kuivana ja kosteana. Mä oon kyllä kaikinpuolin tyytyväinen tähän palettiin, keräilijä mun sisällä hihkuu innosta ja meikkaaja-Mari nauttii uusista kiinnostavista sävyistä.

Jeffree Star Alien paletti

Miltä Alien paletti vaikuttaa? Onko sulla jo tämä? :)

Love, Mari

16 kommenttia:

 1. Tuo muoto tosiaan on varmasti aika hankala :D Itse en vielä JSC-paletteja ole hankkinut, mutta ehkä vielä joku päivä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tykkään niistä kaikista, on olleet hintansa arvoisia. Toki kannattaa odotella alennuksia aina :D

   Poista
 2. Vau! Näyttäisi ihan mun paketilta. Ihana kun on vielä hyvät arkisävytkin mukana. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihanan monipuolinen, arkeen ja juhlaan sopiva :). Hyvää uutta vuotta myös sulle!

   Poista
 3. Tämähän on hauskannäköinen ja kivasti erilainen paletti! Itse en ostaisi. Ihan liikaa värejä, joita en osaisi käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä koen tän vähän sellaisena keräilykappaleena, mikä toki on samalla tosi käyttökelpoinen ja monipuolinen :)

   Poista
 4. Todella erilainen paletti, minulle ehkä vähän liian kylmän sävyinen mutta varmasti tavoittaa ne joita tuollaiset kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos viileät sävyt ei nappaa, niin tämä ei varmastikaan ole sun paletti. Mä olin iloinen kun tuli jotain uutta ja erilaista, vaikka pääasiassa rakastankin lämpimiä sävyjä :)

   Poista
 5. Oi, tää on kyllä tosi houkutteleva paletti! Nuo vihreän sävyt on tosiaan erityisen ihastuttavia <3

  VastaaPoista
 6. Poitsit kyllä Jeffreelle omaperäisyydestä ja rohkeudesta näiden uudempien palettien suhteen. Muhun ei alienit iske, mutta ainakin se on jotain uutta mitä ei vielä muilla brändeillä ole ollut. Sävyt on tässä paletissa myös tosi kiinnostavat. Miten nää sävyt on sun mielestä toimineet yhteen? Mä halusin todella rakastua Blood Sugariin, mutta loppujen lopuksi siinä on mun mielestä vähän liikaa samantyylisiä punaisia ja liian vähän hyviä häivytyssävyjä, joten se on vähän jäänyt laatikkoon pölyttymään. Jeffreen luomivärien koostumus ei ole mun suosikki, edelleen odotan että joku pääsisi Anastasian tasolle tai mielellään ylikin. Muhun se pehmeä, pöllyävä koostumus vetoaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä annoin kanssa ison plussan omaperäisyydestä, vaikka tosiaan tuo alienin pää ei ehkä olisi ollut mun ykkös vaihtoehto :DD. Mä oon ehtinyt tehdä tällä nyt kolme eri lookkia ja mun mielestä sävyt toimii tosi kivasti yhteen. Ne ei ole liian samanlaisia, mutta ei myöskään ihan randomeja, tällä saa useita erilaisia meikkejä aikaan :). Blood Sugar on yksi mun lemppari paleteista, mutta oot ihan oikeassa, siinä on hyvin paljon samankaltaisia sävyjä. Oon kyllä silläkin onnistunut saamaan aikaan erilaisia juttuja onneksi :D.

   Poista
 7. Mua niin houkuttelisi ostaa tämä, mutta vaan kahden oikeasti haluamani sävyn takia en salli sitä itselleni. Flying saucer ja Area 51 on ne kaksi sävyä joiden takia tämän koskaan päätyisin ostamaan, samoin muoto ei kyllä yhtään houkuttele säilytyksen kannalta. Jos olisi ylimääräistä rahaa hirmuiset määrät ja tilaa jonne pistää tämä esille, en epäilisi tosin hetkeäkään :D

  hanna
  www.hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hankala paikka :D. Ymmärrän kyllä hyvin, miksi pidättäydyt, jos vaan kaksi sävyä houkuttelee. Voin lohduttaa sanomalla, että nuo sun lempparisävyt on ne, mitkä käyttäytyy "huonoiten" tässä paletissa.

   Poista
 8. Onpas hauskan näköinen paletti! Itseäni eivät nuo sävyt kyllä sytytä, mutta varmaan monia muita. Kivaa vuoden alkua sulle!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuja on niin erilaisia, onneksi jokaiselle löytyy runsaasti vaihtoehtoja :D. Kivaa uutta vuotta myös sulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...