lauantai 19. tammikuuta 2019

Naturel facial cleansing brush

Naturel facial cleansing brush on kotimainen versio supersuosituille Foreo kasvojenpuhdistuslaitteille. Sain omani testiin Naturelilta loppusyksystä ja olen käyttänyt tätä ahkerasti nyt parin kuukauden ajan. Facial cleansing brush on saatavilla Kauneutta.com verkkokaupasta hintaan 14,90€ ja valittavissa on kolme herkullista värivaihtoehtoa. Hinta on todella edullinen, joten jos olet halunnut kokeilla näitä laitteita, mutta et halua maksaa itseäsi kipeäksi, kannattaa kokeilla tätä Naturelin versiota. 

Facial cleansing brush saatu pr näytteenä.

Naturel Facial cleansing brush

Kasvojenpuhdistusharjan mukana tulee laitteen lisäksi myös USB-laturi ja säilytyspussukka laitteelle. Tämä saa minulta ison plussan siitä, että laite on ladattava, sillä näin se saa paljon lisää käyttöikää. Verrattuna esimerkiksi siihen mini Foreoon, joka löytyy myös mun kaapista, jota voi käyttää vaan tietyn ajan kunnes akku menee tyhjäksi ja se on käyttökelvoton. Tämä tuntuu paljon ekologisemmalta vaihtoehdolta. Puhdistusharja on tottakai myös 100% vedenpitävä, joten sitä voi huoletta käyttää vaikka suihkussa.

Naturel Facial cleansing brush

Laite on hyvin helppokäyttöinen ja vaivaton apuväline ihon puhdistukseen. Se puhdistaa ihon tehokkaasti, poistaa tarvittaessa meikit ja auttaa tekemään ihosta heleämmän. Silikoninen puhdistusharja on pehmeä, mutta tehokas. Itse tykkään käyttää tätä meikinpuhdistuksen jälkeen, jolloin se poistaa kasvoilta kaikki meikinjämät ja muut epäpuhtaudet ja kasvoille jää puhdas ja raikas tunne. Laitteella saat hyvin putsattua myös ihohuokoset kaikesta niihin kertyvästä, mihin ei ihan pelkällä käsipesulla pysty. 

Naturel Facial cleansing brush

Puhdistusharja sopii hyvin kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää minkä tahansa puhdistusaineen kanssa. Pienen kokonsa puolesta tämä sopii hyvin myös paljon matkustaville, laite on helppo pakata mukaan omassa säilytyspussukassaan. Laitteen "nystyrät" ovat melko jäykkiä, mutta ne eivät tunnu iholla mitenkään epämiellyttäviltä, vaan enemmänkin tehokkailta. Mulla on myös se mini Foreo (en koskaan muista mikä sen oikea nimi on) ja sanoisin, että tehokkuudessa tämä vastaa sitä todella hyvin, Foreo on kuitenkin hitusen pehmeämpi iholla. Lopputulos on molemmissa samankaltainen ja hinnassa Naturel voittaa Foreon, tykkään myös kovasti latausmahdollisuudesta.

Naturel Facial cleansing brush

Naturel Facial cleansing brush

Oletko käyttänyt kasvojenpuhdistusharjoja?

Love, Mari

14 kommenttia:

 1. Multa löytyy tämä myös - kuten FOREOn ei-ladattava malli ja sen ainakin päihitti mennen tullen :)

  https://blingershimmer.blogspot.com/2018/11/edullinen-kilpailija-foreolle.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sä oot kanssa tykännyt tästä :).

   Poista
 2. Foreoa olen kokeillut mutta ei jotenkin oo mun juttu nuo apuvälineet tässä :) Annoin ystävälle joka siitä oli haaveillut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun ilahdutit ystävää :). Eihän nää kaikkien rutiiniin sovi, mullakin meni pitkään oppia näihin tarttumaan.

   Poista
 3. Heh, mä en edes tiennyt, että tälläisiäkin on olemassa. Jotenkin tosi mielenkiintoisen oloinen kapine, jota voisi kyllä harkita kokeiluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä on oikeasti apua ihon putsauksessa ja hoidossa :). Tämä on sen verran edullinen kapine, että ei kevennä lompakkoakaan ihan hirveästi.

   Poista
 4. Tälläinen vaikuttaakin mielenkiintoiselta! voisikohan tästä olla hyötyä epäpuhtaan ihon hoidossa vai ärsyttääköhän tälläisellä ”hinkkaaminen” ihoa :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti on hyötyä epäpuhtaalla iholla, kun tämä nimenomaan auttaa puhdistamaan sen ihon oikein kunnolla :). Tätä ei tarvitse hangata, vaan laite tekee itse työn.

   Poista
 5. Mulla oli joskus aina lainassa äidin sellainen pyörivä laite missä oli yleensä sieni ja sienen sekä kasvojen väliin tuli jokin todella hieno mekaaninen kuorintavoide. Se kyllä toimi, harmi vain se on joku ikivanha tilaus TV-tuote mitä ei enää saa mistään. Parempaa en ole vieläkään kokeillut tai nähnyt missään. Mutta ehdottomasti käyttäisin jos vain mieluinen jostain löytyisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa jännältä! Tosi harmi, että sellaista ei enää saa, toivottavasti löydät jonkun vastaavan kun toimii yhtä hyvin :D.

   Poista
 6. Onpa symppiksen näkönen! Mulla ei näistä ole kokemusta :)

  VastaaPoista
 7. Oho kuinka edullinen.
  Menee ehdottomasti tilaukseen. Jos tää on vastaava kuin foreokin. Foreoo en oo raaskinnu ostaa jos ei oliskaa mun juttu nii menis suht iso raha hukkaan!
  Sulta saa kyllä uusista tuotteista hyvin vinkkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan super edullinen ja vastaa mun mielestä tosi hyvin foreon versiota, tekee saman homman :D. Ja jos tästä ei satu tykkäämään kokeiltuaan, niin eipä oo ainakaan maksanut paljoa ja sit tietää ettei nää ole oma juttu.
   Kiitos paljon, tosi kiva kuulla, että oot löytänyt vinkkejä täältä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...