perjantai 18. tammikuuta 2019

"Project skincare" finaali

Iloista perjantaita kaikille! Tänään olisi aika viimeiselle "pannuprojektipostaukselle" vähään aikaan. Aloitin viime vuoden keväällä ihonhoitotuotteiden pannuttamisen ja nyt nähdään finaali, eli miten suoriuduin näiden tuotteiden loppuun kuluttamisessa. Voit käydä kurkkaamassa lähtötilanteen tästä postauksesta. Projektissa oli aluksi mukana yhdeksän tuotetta.


Voin ilokseni sanoa, että yhdeksästä tuotteesta sain kulutettua loppuun asti kuusi. Kolme jäi jäljelle, mutta niistä jokainen on jo loppusuoralla, mulla on siis aika voittajafiilis tän projektin suhteen. Katsotaan vielä tarkemmin mitä jäi jäljelle ja minkä verran.


Deep Steep Foot polish* on ollut oikein kiva jalkakuorinta, mutta viimeiaikoina tän tuoksu on alkanut muuttua. Ei ihme, onhan tällä jo ikää tosi paljon ja kyseessä luonnonkosmetiikan tuote. Tätä ei ole jäljellä kuin pariin käyttökertaan, yritän saada loputkin kulumaan tässä tammikuun aikana niin saan purkin vihdoin roskiin.


Garnier refreshing botanical cleansing milk on ollut yksi suurista yllättäjistä, oon käyttänyt tätä tosi paljon! Loppusuoralla ollaan myös tämän kanssa ja aion kyllä käyttää tän ihan viimeiseen pisaraan asti, tykkään tästä kovasti. Oon tosi yllättynyt siitä, miten paljon sain tätä käytettyä syksyn aikana, kun viime tsekkauksessa tätä oli vielä puolet jäljellä.

Biozell Therapeutic öljyhoito* on myös paria käyttökertaa vaille tyhjä eli ihan kohta tämäkin nähdään roskapostauksessa :D. Toivottavasti saan tän jo tammikuun roskakasaan, en haluaisi näin tyhjää pulloa pitää suihkussa kovin pitkään. Tämä on aivan ihana tuote, tekee niin hyvää päänahalle! 

Miten sun mielestä onnistuin projektissa? :)

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mä olin itsekin aika ylpeä tästä lopputuloksesta :D

   Poista
 2. Hyvin onnistuit! Pitäs tehä itekin tämmönen projekti, avattuja tuotteita on ihan liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tee ihmeessä, tuli itsellekin tosi hyvä fiilis kun sai käytettyä vanhoja tuotteita pois :).

   Poista
 3. Hyvin onnistuit! Pitäisi itsekin tehokäyttää jotain purkkeja pois hyllyiltä

  VastaaPoista
 4. Miulla lojuu kaapissa ties montako avattua purkkia.. pitäisi käyttää aina yksi ensin loppun ennen kuin avaa uuden 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se pitäisi, mun on ainakin vaan tosi vaikea pitäytyä vaan yhdessä tuotteessa kun tekee mieli testata kaikkia ihania uutuuksia :D.

   Poista
 5. Vitsi pitäis itsekin aloittaa tällainen projekti vaikka ehkä tavallaan olenkin aloittanut. Olen nimittäin päättänyt olla ostamatta _mitään_ tänä vuonna ja etenkin kaikki hygienia- ja kosmetiikkatuotteet on pannassa siihen saakka, että edelliset on käytetty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä "ostolakkoon", se ei ole helppoa :D. Mä välillä leikittelen sillä ajatuksella, mutta tuntuu niin vaikeelta. Ehkä jos alottaisi vaikka kuukaudella?

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...