perjantai 11. tammikuuta 2019

Pannuprojekti 2019

Vuoden 2019 pannuprojekti alkaa nyt! Saatiin viime vuoden projekti pakettiin viime viikolla, nyt on siis aika esitellä uudet tuotteet, jotka valitsin mukaan tämän vuoden projektiin. Tällä kertaa mietin pitkään minkä tyylisen projektin aloitan, koska 19 tuotetta vuonna 2019 kuulosti vaan ihan liian vaikealta. Päädyin siis "finish 9 in 2019" projektiin, joka vaikutti mulle sopivalta. Yhdeksän tuotetta oli helppo valita ja mulla on aika luottavainen olo näiden suhteen.Aloitetaan vaikka meikkipohjatuotteista. Valitsin mukaan yhden meikkivoiteen, joka on jo ihan hyvällä mallilla. Urban Decay:n All Nighter meikkivoide alkaa vaan olla aika vanha, haluaisin saada sen käytettyä loppuun ennen kuin menee huonoksi. Sen käyttö on jäänyt tosi vähäiseksi viimeaikoina, minkä vuoksi valitsin sen mukaan projektiin. Valitsin mukaan myös kaksi puuteria, RCMA no-color powder irtopuuterin, joka tuntuu kestävän ikuisuuden vaikka käytän sitä lähes joka meikissä. Toinen valitsemani puuteri on MACin Next to nothing puuteri, jossa onkin jo pannu näkyvissä. Tän kanssa tavoitteena on saada koko puuteri käytettyä loppuun vuoden aikana.


Mulla on paljon aika vanhoja ColourPopin super shock cheek tuotteita, joten päädyin valitsemaan niiden joukosta bronzerin, poskipunan ja highlighterin. Näissä mun tavoitteena on tottakai saada nämä kulumaan loppuun, mutta realistina tyydyn ihan vaan siihenkin, että saisin pannun esiin.


Tälläkin kertaa halusin haastaa itseäni ja otin mukaan myös yhden luomiväripaletin. Valitsin kuitenkin sellaisen paletin, mihin mulla ei ole mitään tunnesidettä, mutta mistä tykkään. Anastasian Master by Mario paletti on sellainen ja plussaa tässä on vielä se pehmeä koostumus, minkä ansiosta luomivärit kuluvat nopeammin kuin tiukasti painetut luomivärit. 

CoverFX custom enhancer drops sävyssä Sunkissed alkaa olla aika vanha ja haluan käyttää sen pois ennen kuin on pilalla, koska tykkään tuosta ihan hurjasti. Tuon kanssa on tosi vaikea arvioida paljonko tuotetta on jäljellä, mutta sanoisin, että noin puolet.

Tällä kertaa otin mukaan vain yhden huulituotteen, sekin minikokoisena. Tämä on samaa sarjaa kuin viime vuoden projektissa ollut Bite Beauty:n huulipuna, sävyssä Pepper. Tämä on lähes koskematon, muutamia kertoja olen kokeillut, eli työtä on vaikka tämä onkin mini. Yritän olla tän kanssa vielä ahkerampi kuin viime vuonna.


Mitä veikkaat, että mun projektissa käy? :)

Love, Mari

18 kommenttia:

 1. Ihania sävyjä tuossa luomiväripaletissa. Tulee varmasti hyvin käytettyä, kun on noin monta vaaleaa sävy. Ja projektisi on muutenkin hyvin realistinen, joten uskon sun saavuttavat tavoitteen aika hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, valitsin sen juurikin siksi kun nuo sävyt on niin kivoja ja sopivat moniin eri tilanteisiin. Kiitos luottamuksesta, yritän parhaani :D.

   Poista
 2. Kyllä mä uskon, että muutamia saat loppumaan ja muutamista saat pannun esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän ainakin parhaani mukaan tsempata näiden kanssa :D

   Poista
 3. Kiitos loistavasta vinkistä :).En olekaan ennen kuullut tällaisesta, mutta otan idean itsekin käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, jään mielenkiinnolla odottelemaan sun projektia :)

   Poista
 4. Onnea yritykseen, toivottavasti saat paletista pari pannua esiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samaa toivon minäkin, se olisi oikea jätti-voitto :D.

   Poista
 5. Mielenkiintoisia tuotteita valitsit projektiin, eiköhän sulla hyvin näiden kanssa suju :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat tuotteet valitsit, ihan varmasti pääset tavoitteisiisi kunhan ahkerasti muistat näitä käyttää! :) Toi luomiväripaletti on tosi kiva, sopii varmasti hyvin niin arkeen kuin juhlaan<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alku on ainakin sujunut hyvin näiden osalta, kaikkia tuotteita tullut jo käytettyä muutamia kertoja.

   Poista
 7. Uskon, että selviydyt hyvin tästä projektista. Olisi kiva nähdä näillä tuotteilla tehty meikki😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun itseasiassa piti tehdä näillä meikki, kiitos kun muistutit! :D. Se tullaan näkemään lähiviikkoina.

   Poista
 8. Tälläinen projekti onkin minulle aivan uusi tuttavuus. Toivottavasti ainakin muutaman tuotteen kohdalla onnistuu.

  VastaaPoista
 9. En olekaan aiemmin tällaiseen haasteeseen törmännyt. Tsemppiä projektiin! Uskon, että onnistut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä taitaa olla vähän kauneusmaailman villitys. Kiitos paljon tsempeistä :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...