keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Meikki-keskiviikko; Wet n Wild

Heippa kaikille! Eilisessä postauksessa esittelin teille Wet n Wild meikkejä, joita pääsin testaamaan. Tänään olisi sitten vuorossa noilla meikeillä tehty lookki. Käytin tässä meikissä melkein kaikkia saamiani tuotteita, kolme taisi jäädä puuttumaan. Sain lähes koko meikin tehtyä näillä, ainoastaan bronzer ja poskipuna, puuteri sekä ripsiväri ovat muilta merkeiltä.


Kuten eilen jo mainitsin, saamani photofocus foundation on mulle vähän liian vaalea, mutta sain sen kuitenkin toimimaan, kun levitin kasvojen contour alueille vähän tummempaa meikkivoidetta. Meikkivoide peitti todella hyvin jo yhdellä kerroksella, mun ei tarvinut kerrostaa sitä lainkaan. Korostukseen käytin ensin nestemäistä megaglo Hello Halo -highlighteria ja sen päälle vielä puuterista megaglo highlighteria. Kuulto oli upea!


Luomilta löytyy mattasävyjä Rosé in the air -paletista, käytin tälläkertaa paletin punertavia ja lämpimiä sävyjä. Tästä tuli muuten vähän Modern Renaissance vibat, eli jos kaipaat edullisempaa vaihtoehtoa sille kulttipaletille, kannattaa tsekata tämä. Liikkuvalta luomelta löytyy upea mieletön ihana liquid catsuit sävyssä Shells & Whistles.


Huulet rajasin ensin perfectpout rajauskynällä sävyssä Got the juice ja sen päälle levitin metallista huulipunaa sävyssä Dark pink frost. Tuo huulten mehukas sävy on peräisin ihan pelkästään siitä rajauskynästä, huulipuna toi tähän pelkän kiillon, sillä sen pigmentti on aika kevyt.


Mikä on sun Wet n Wild suosikki?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Wet n Wild*

photofocus foundation
megaglo Hello Halo liquid highlighter, Guilded glow
megaglo highlighting powder, Blossom glow
coloricon palette, Rosé in the air
megalast liquid catsuit eyeshadow, Shells & Whistles
perfectpout gel lip liner, Got the juice
lipstick, Dark pink frost

Muut

Juice beauty flawless serum foundation
Juice beauty last looks blush, Orange blossom
benefit Hoola bronzer
MAC mineralize blush, Subtle breeze
Too Faced primed & poreless powder
RCMA no-color powder
Missha lasting cushion primer*
Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil, Whiskey
Maybelline lash sensational mascara
ColourPop brow pencil, Dope taupe
Milani easybrow tinted fibre gel

*Saatu or näytteenä

6 kommenttia:

  1. Onpas kaunis sävy huulissa, oikein mehukas punainen:) Muutenkin nätti meikki<3
    Mun suosikki Wet n Wildiltä on aina vaan ja ikuisesti ilmeisesti Comfort Zone luomiväripaletti, sekä musta rajauskynä, sellainen perinteinen puukynä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä tykästyin kanssa tuohon sävyyn tosi paljon, ihana syksyyn :). Comfort Zone palettia haluaisin kokeilla, kun siitä oon vuosikaudet jo kuullut kehuja.

      Poista
  2. Upea meikki! Mun on pakko myöntää ettei mulla ole yhtään Wet´n Wildia tällä hetkellä mun kokoelmissa, mutta luomivärejä mulla on aikoinaan ollut ja tykkäsin niistä todella paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Mulla ei aikaisemmin ollut myöskään muuta kun se yksi contour duo, jota kaikki on kehuneet. Nyt innostuin enemmänkin, enkä oikein malta odottaa, että pääsee shoppailemaan näitä :D

      Poista
  3. Vau mikä kuulto! Meikkivoide on itselleni taas liian tumma enkä saa sitä toimimaan mulla itellä ollenkaan! Harmi sinänsä kun moni kehuu sitä meikkivoidetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikä, onpa harmi juttu! :( Auttaisiko sellaiset vaalennustipat mitä on saatavilla?

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...