torstai 18. lokakuuta 2018

Cocoa Brown by Marissa Carter

Heippa! Sain vähän aikaa sitten maahantuojalta testiin Suomeen lanseerattuja Cocoa Brown by Marissa Carter -tuotteita. Yritys on perustettu jo vuonna 2013 ja se on kerännyt mainetta maailmalla, nyt se on vihdoin myös täällä meillä. Cocoa Brown valikoimiin kuuluu hittituote 1 hour tan mousse, joka lupaa tasaisen ja kauniin rusketuksen jopa yhdessä tunnissa! Mä en ole kauhean kokenut itseruskettavien kanssa, mutta mielenkiinnolla lähdin kokeilemaan tätä, sillä sarja on saanut paljon kehuja ympäri maailmaa. 


Testipaketista löytyi kinnas itseruskettavan levitykseen, Tough Stuff -kuorinta sekä tietysti myös 1 hour tan mousse alkuperäisessä medium sävyssä. Sävyjä on saatavilla useampia mediumista ultra darkiin. Tämän lisäksi sarjasta löytyy myös mm. vartaloöljy, vaiheittainitseruskettava mousse, sekä voide ja kasvoille ja vartalolle tarkoitetut itseruskettavat wipesit. Sarjasta löytyy siis kaikki mitä voit tarvita kauniin rusketuksen saamiseen ja ylläpitämiseen.


Tough Stuff on todella tehokas rakeinen kuorinta, joka poistaa iholta vanhan rusketuksen, kuolleen ihon ja kaiken muun ylimääräisen jättäen ihon pehmeäksi ja valmiiksi itseruskettavaa tuotetta varten. Mä yllätyin aluksi tämän violetihtavasta sävystä, mutta se sopi hyvin marjaisaan tuoksuun, joka jäi hetkeksi myös leijailemaan iholle.


1 hour tan mousse osoittautui todella helppokäyttöiseksi. Mä en ole kauheasti käyttänyt itseruskettavia, koska olen kokenut ne niin vaivalloisiksi. Tämän kanssa sitä ongelmaa ei ole ollut, käyttö on helppoa ja nopeaa. Levityskintaan avulla mousse leviää iholle muutamassa sekunnissa ja sen jälkeen sitä ei oikeastaan edes huomaa. Mousse on iholla ensin vaaleaa, levitettäessä väritöntä, mutta sen levittäminen tasaisesti ei tuottanut silti vaikeuksia, kunhan kävin kropan läpi alue kerrallaan. Moussea pidetään iholla 1, 2 tai 3 tuntia riippuen toivotusta lopputuloksesta, mitä pidempään annat olla, sitä tummemman rusketuksen saat. Odotuksen jälkeen se vain suihkutetaan pois, jonka jälkeen rusketus jatkaa vielä kehittymistään, mutta se ei sotke vaatteita tai huonekaluja. 


Tässä kuvassa olin pitänyt moussea jaloilla kaksi tuntia ja otin kuvan heti suihkun jälkeen. Iltaa kohti rusketus oli muuttunut vielä vähän syvemmäksi. Lopputulos on luonnollisen näköinen, sävy ei ole lainkaan oranssi luonnossa vaan sellainen aidon näköinen. Jopa mun "taidoilla" onnistui tässä hommassa ihan kivasti, uskoisin siis, että nämä tuotteet sopivat ihan kaikille!

Käytättekö te itseruskettavia? Onko Cocoa Brown tuttu?

Love, Mari

*Tuotteet saatu pr näytteenä

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Itse en kuitenkaan itseruskettavia käytä, koska en koe sen olevan tarpeellista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kanssa aika noviisi näiden kanssa, vaikka ajatuksena tykkäänkin. Yleensä on vaan laiskottanut niin paljon etten ole jaksanut nähdä vaivaa :D Tää oli kuitenkin tosi helppoa ja vaivatonta, varmaan tulee käytettyä useammin.

   Poista
 2. Mä en ole uskaltanut oikeen koskaan käyttää itseruskettavia, koska pari niin fail kokemusta on takana :D Super söpöt noi tuotepakkaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa näitä kokemuksia jokunen :D Näin syksyllä uskalsin huoletta kokeilla, kun sääret on kuitenkin piilossa housujen alla. Ja olin positiivisesti yllättynyt, lopputulos oli erittäin tasainen :)

   Poista
 3. Mä yleensä innostun itseruskettavista keväällä, muuten olen aika paljon ilman, paitsi kasvoille käytettäviä rusketustippoja innostun pistämään välillä talviaikaankin. Brändi ei ole tuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän sama juttu, siinä kohtaa kun jättää pitkät housut ja paidat pois, tulee sellainen olo, että jotain väriä on saatava :D

   Poista
 4. Enpä juuri ole ainakaan vuosiin käyttänyt - yleensä haju ja epätasainen lopputulos ovat olleet karkoittajia pitkäksi aikaa kokeilujen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tuotteessa ei ollut mun nenääni ainakaan mitenkään epämiellyttävä haju, tiedän kyllä sen hajun mistä puhut, olen siihen törmänyt itsekin. Kintaalla levitettäessä tästä tuli todella tasainen ja luonnollinen, kannattaa pitää mielessä jos joskus innostut ruskettamaan ihoa :)

   Poista
 5. Mä olen kans kuullut tästä paljon hyvää! Itse vaan en jotenkin yhtään tykkää käyttää itseruskettavia. niin on jäänyt kokeilematta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän itseruskettaminen tosiaan kaikkien puuhaa ole, mä tykkään aina silloin tällöin kokeilla, etenkin keväisin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...