perjantai 26. lokakuuta 2018

Dose of Colors Desi x Katy

Kaunista perjantaita ihanat! Dose of Colors julkaisi syyskuun lopulla uuden kokoelman Youtubetähtien Desin ja Katyn kanssa. Kokoelma on jatkoa reilu vuosi sitten ilmestyneelle alkuperäiselle Desi x Katy -kokoelmalle, joka olikin iso hitti ilmestyessään. Dose of Colors kuuluu mun suosikki merkkeihini, joten olen aina tosi innoissani kun brändiltä ilmestyy jotain uutta. Silloin vuosi sitten ostin tuon alkuperäisen kokoelman ihan kokonaisuudessaan ja tällä kertaa hankin itselleni vähän täydennystä. 

Kokoelmaan kuuluu pari tuotetta siitä alkuperäisestä, sekä iso liuta uusia juttuja, joista tärkeimpänä voisin mainita uuden Friendcation -luomiväripaletin. Ostin itselleni tuon kyseisen paletin ja kaksi eri huulituotetta, se riitti tällä kertaa (vaikka pari huulijuttua on vielä mun ostoslistalla myöhemmäksi).


Desi x Katy kokoelman tuotteet ovat nyt saatavilla Dosen omassa verkkokaupassa, sekä Beautybay verkkokaupassa. Beautybaysta tilattaessa ei tarvitse miettiä edes alv maksuja, tuotteet kun toimitetaan Briteistä.

Kokoelma jatkaa ulkoasultaan samaa linjaa sen alkuperäisen kokoelman kanssa, ihan super kauniita pakkauksia ja kullanhohtoa tiedossa! Pahvipakkaukset ovat kiiltävän kultaisia ja niihin on painettu kohokirjaimin Desi x Katy, sekä tuotteen nimi.


Friendcation luomiväripaletin pakkaus on täysin samanlainen kuin alkuperäisen kokoelman luomivärissä oli, tämä vaan on paljon isompi. Vanhassa paletissa oli neljä sävyä ja tässä uudessa 10. Mä oon tosi iloinen siitä, että tätä pakkausta ei lähdetty muuttamaan, vaan pitäydyttiin samassa vanhassa. 


Tähän palettiin luomivärien koostumusta on muutettu. Alkuperäisessä paletissa sävyt olivat hieman hankalia käyttää, sillä kaikkia piti käyttää kosteana ja kahta sävyä vieläpä pelkästään sormella. Tämän paletin mukana ei tule käyttöohjeita, sillä kaikki sävyt toimivat niin siveltimellä kuin sormellakin ja kuivana tai kosteana. Jos minulta kysytään, niin erittäin hyvä muutos! Paletin sävymaailma on myös todella kaunis ja jotenkin toimii hyvin yhteen myös niiden vanhojen sävyjen kanssa, en tiedä onko se tarkoituksellista vai ei.


Mä oon ollut tosi tyytyväinen näiden luomivärien laatuun, sävyissä on sopivasti pigmenttiä ja ne häivyttyvät luomelle kauniisti. Metalliset sävyt näyttävät aivan upeilta! Paletin sävyt sopivat todella hyvin syksyyn ja tässä on myös aika paljon lämpimiä sävyjä, eli jos olet viileiden luomivärien ystävä, ei tämä ehkä ole sulle.


Kokoelmasta löytyy kaksi nestemäistä huulipunaa, kaksi tavallista huulipunaa ja kaksi huulikiiltoa, joista toinen on siitä alkuperäisestä kokoelmasta. Ostin itselleni yhden nestemäisen ja yhden tavallisen punan, molemmat oli sellaisia, mitkä osui heti mun silmääni. Dosen huulipunien koostumukset on aina olleet mun mieleeni, sekä tavallisissa, että nestemäisissä. 


Aftermath on mun huulilla lähes täysin ruskea, hyvin lämminsävyinen, mutta kuitenkin riittävän neutraali, että sitä voi käyttää monessa eri meikissä. Todella kaunis! My main on taas paljon nudempi, mutta myös melko lämminsävyinen ja ruskeaan taittava, ei yhtään niin keltainen, miltä se kuvassa vaikuttaa. Kannattaa katsoa kunnon swatchit vaikka sieltä Dosen sivuilta :).Oletteko jo törmänneet tähän kokoelmaan? Miltä vaikutti? :)

Love, Mari

9 kommenttia:

 1. Ooo wauu mitä sävyjä! 😍
  En ole kummoinenkaan meikkaaja, mutta nuo sävyt kyllä houkuttelevat. Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä paletissa on tosiaan aivan ihanat sävyt ja niin monikäyttöiset :)

   Poista
 2. Kokoelma on itselleni täysin vieras. Kivoja sävyjä esim. pikkujouluihin!👍 Itse tosin en juurikaan meikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on siitä kiva paletti, että voi hyvin käyttää ympäri vuoden ja sopii arkeen ja juhlaan :)

   Poista
 3. Ihania sävyjä! �� Itselle ei oo tuttu (tosin oon kyllä maaailman huonoin meikkaamaan eli lipstick and go-meiningillä mennään), mutta tosi nättejä kuvia ja pakkaukset!

  VastaaPoista
 4. Ihan uusi tuttavuus minulle. Punien sävyt on kivat. �� -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa tuollaisista nudeista ja ruskeista sävyistä huulilla :)

   Poista
 5. Tää paletti on yks harvoista AIKOIHIN joka sai silmät kiilumaan! :o ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...