tiistai 30. lokakuuta 2018

/skin regimen/

Heippa kaikille! Sain jokin aika sitten ihanan yllätyspaketin verkkokauppakeskus Stoorlalta, joka avattiin viime kesänä. Stoorla on mun mielestä ehdottomasti tutustumisen arvoinen, sillä yhdestä nettikaupasta löydät lähes kaiken mitä voit tarvita. Konsepti on todella hyvä, yhdellä tilauksella saat hankittua kaikkea ihanaa kauneuteen, kotiin ja lifestyleen liittyvää. Kosmetiikkaintoilijana olen tietysti itse eniten kiinnostunut Stoorlan kosmetiikkavalikoimasta, mutta olen tilannut heiltä myös mm. ihanan Hamam pyyhkeen / peiton ja bataattisipsejä, eli kaikkea laidasta laitaan :D.

Yllätyspaketista löytyi /skin regimen/ merkin cleansing cream eli kasvoputsari ja siitä puhutaan tänään. Mä olin kuullut tästä merkistä aikaisemminkin, mutta en ollut koskaan testannut heidän tuotteitaan. Olinkin ihan super innoissani tästä, sillä brändi on aina vaikuttanut todella kiinnostavalta. /skin regimen/ löytyy nyt tosiaan Stoorlalta ja valikoima on mun mielestä todella houkutteleva, kurkkaa vaikka itse.

skin regimen suomi

/skin regimen/ on Comfort Zone:n perustama yritys ja se saattaa olla monille tuttu Davines hiustenhoitosarjan "sisarena". Sarjan tuotteiden pakkaukset ovat hyvin pelkistettyjä ja klassisia, musta-valkoisia. Näin tuotteista on saatu ajattomia ja aina tyylikkäitä. Sarjan tuotteet on suunniteltu ns. neljälle askeleelle, joista ensimmäinen askel on prepare eli  kasvojen puhdistus, johon tämä kokeilemani cleansing cream on tarkoitettu. Toinen askel on recharge, kolmas correct ja neljäs reset.
Tuotteet ovat hyvin pelkistettyjä, niiden nimet vaikuttavat ehkä vähän "tieteellisiltä" ja nimet kertovat heti mitä tuote tekee tai mitä se sisältää. Jokainen voi sitten omiin ihon tarpeisiinsa etsiä sopivan yhdistelmän.

skin regimen suomi

Sarjan vaahtoava puhdistusaine lupaa suojata ihoa saasteiden vaikutuksilta ja puhdistaa iholta ilmansaasteet, pölyn, meikin jne. Putsarin sisältämä Longevity Complex -aktiiviaineyhdistelmä parantaa ihon elinvoimaisuutta ja toimii stressin ja ikääntymisen merkkejä vastaan. Putsarin ainesosista 89,5% on luonnollista alkuperää, mikä selittää tämän hyvin luonnonkosmetiikkamaisen tuoksun. Tuotee sopii kaikille ihotyypeille, lukuunottamatta erittäin herkkää ihoa.


Mä olen tykännyt tästä kovasti. Putsari poistaa meikit kasvoilta nopeasti ja vaivattomasti ja ennenkaikkea tehokkaasti. Yhdellä pesulla kasvot ovat meikittömät eikä misellivedellä kostutettuun vanulappuun jää juurikaan mitään. Koostumus tuntuu kasvoilla mukavan rauhoittavalta ja pehmeältä, eikä putsari yhtään kuivata tai kiristä kasvoja. Tuoksu ei ole mun makuuni, mutta se on kuitenkin siedettävä eikä onneksi jää kasvoille leijailemaan vaan haihtuu heti huuhtelun yhteydessä. 


Oletko sinä kokeillut /skin regimen/ tuotteita?

Love, Mari

*Puhdistusaine saatu pr näytteenä

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa mielenkiintoiselle, täytyypä tutustua mitä kaikkea heillä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, tää on todella kiinnostava ja laadukas brändi :)

   Poista
 2. En ole, mutta mulla odottaa tää putsari testausta heti kun saan muita jonosta pois, vaikutti heti tosi mielenkiintoiselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan mielenkiinnolla mitä sulla on tästä sanottavaa kun ehdit testaamaan :)

   Poista
 3. Itsekin olen tämän samaisen tuotteen verran päässyt sarjaan tutustumaan - pitää ehdottomasti joskus muutakin kokeilla :)

  https://blingershimmer.blogspot.com/2018/10/skin-regimen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä muistankin lukeneeni sun postauksen tästä :). Mä haluun kanssa päästä kokeilemaan muitakin tuotteita.

   Poista
 4. En ole kokeillut /skin regimen/ tuotteita. Päädyin myös ensimmäistä kertaa Stoorlan sivuille. Heti löytyi ostettavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Stoorlasta löytää vaikka ja mitä ihanaa :D

   Poista
 5. Minulle jälleen ihan uusi tuttavuus. Täytyypä tustustua sarjaan ja samoin Stoorlan nettikauppaan. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä kurkkaamassa Stoorlan tarjontaa, sieltä löytyy vaikka ja mitä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...