torstai 11. lokakuuta 2018

Syyskuun allure beauty box

Moikka vaan kaikille! Tänään olisi vuorossa syyskuun viimeisen kauneusboksin esittely, kun vuoroon pääsee allure beauty box. Syyskuun alluren teemana oli Best of beauty eli boksista löytyy alluren suosikkeja. Mä voin jo tässä kohtaa sanoa, että tällä kertaa boksi oli todella mieluisa ja kaikki tuotteet ihastuttivat! Ensinnäkin, boksista löytyi tartea! Tarten irtoripset tarkemmin sanottuna. Nämä näyttävät tosi luonnollisilta, sellaisilta, joita voisi käyttää vaikka joka päivä, jos siis käyttäisi ripsiä päivittäin. Näissä on kirkas ripsinauha, sellaista en ole ennen käyttänyt, mutta mielelläni kokeilen. 


Tottakai ripset tarvitsevat myös ripsiliimaa ja sellainen tuli myös tartelta. Tästä olin yllättävän iloinen, sillä mun piti juuri ostaa uusi ripsiliima vanhan tilalle. Mä käytän ripsiä tosi harvoin, mutta liimaa täytyy silti olla aina olemassa ihan varmuuden vuoksi. Tästä en ole kuullut juuri mitään, mutta kiva kokeilla jotain muutakin kuin duo liimaa.


Tän boksin ehdoton hitti oli Drunk Elephant, mä oon niin pitkään halunnut kokeilla merkin tuotteita! Nämä vaan maksavat mansikoita ja on aika vaikeasti saatavilla niin en ole vielä jaksanut nähdä vaivaa. Tämä näytepurkki on siis oikein mieluisa yllätys ja tulee varmasti käytettyä. Näitä rakastaa kaikki, joten ihmettelen jos en tykkää.


Boksista löytyi myös hemmottelua hiuksille. Tästä brändistä en ole koskaan kuullutkaan, mutta kaikki missä lukee kookos ja öljy on tervetullut mun kotiin. Tämä on ns. hiuksiin jätettävä hoito/muotoilutuote, joka lupaa antaa hiuksille hieman rakennetta ja volyymia.


Viimeisenä yllätyksenä boksista löytyi ihan täysikokoinen MAC huulipuna sävyssä Ruby Woo. Tämä on oikea klassikko puna, jota ei mun kokoelmasta vielä löytynyt. Todella ihana sävy tulevaan pikkujoulukauteen ja mihin tahansa tilaisuuteen. MACin huulipunat on yksiä mun lemppareita olleet jo vuosia, joten tämäkin oli onnistunut valinta boksiin.

Miltä syyskuun boksi vaikutti? Mikä oli sun lemppari?

Love, Mari

10 kommenttia:

 1. Aivan upea boxi. Itsekin mielellään noita Drunk Elephant -tuotteita testaisin, ainakaan sokkona niitä ei kyllä testaamatta tule hankittua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tulisi, sen verran hintavia ovat, että ihan huippua päästä testaamaan näin boksin kautta :D

   Poista
 2. Taas oppi isosti jotain uutta. Kosmetiikkaa on valtavasti ja montaa eri merkkiä :) Olen jo ihan sekaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosmetiikka on nykyään kyllä ihan loputon valtameri ja jatkuvasti tulee uutta. Ei ihme jos tuntuu vähän vaikealta pysyä perässä :D

   Poista
 3. Omaa mielenkiintoani ei herättänyt kyllä yksikään näistä tuotteista. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä juttu, se näissä ylläribokseissa on, että aina ei vaan voi osua oikeaan ja miellyttää kaikkia :/

   Poista
 4. Hiustuotteet voisi olla kokeilemisen arvoista, mutta juurikin niin että tällaisista valmiista paketeista aina osa on hyödyllisiä ja osa jää käyttämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, kaikkia on vaikea miellyttää joka kerta. Onneksi aina löytyy kuitenkin jotain kiinnostavaa :)

   Poista
 5. Olipa mielenkiintosia tuotteita! Odotan innolla että millsinen on Tarten liima :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin sitä nyt viikonloppuna ekaa kertaa ja ensivaikutelma oli ainakin tosi hyvä! :) Helppokäyttöinen ja tuntui pysyvän hyvin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...