keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Meikki-keskiviikko; Party Animal

Moikka ja kivaa meikki-keskiviikkoa! :) Tän päivän meikkinä oikein kunnon väripläjäys, uusien meikkien testailua. Käytin silmämeikkiin elokuun Boxycharmissa tullutta Laura Lee Los Angeles luomiväripalettia ja kasvoilta löytyy Makeup Revolution uutuuksia. Otin meikkikuvat ulkona luonnonvalossa ja huomasin vasta näitä muokatessa, että kuvat olikin ihan varjoisia ja hassusti valottuneita, mutta päätin silti julkaista tän meikin, sillä tää oli vähän erilainen kuin muut viimeaikoina.


Kasvoilta löytyy parin meikkivoiteen mixi, joita yritän kuluttaa loppuun. Tykkään niiden yhdistelmästä kovasti, NARS tuo kuulautta ja UD peittävyyttä. Korostuksiin käytin Makeup Revolutionin vihreänhohtoista nestemäistä highlighteria, jota korostin vielä entisestään puuterisella vihreällä highlighterilla. Väriä löytyy siis kasvoilta ja silmistä oikein kunnolla. 


Laura Lee:n Party Animal paletti tuli tosiaan elokuun Boxyssa ja paletista löytyy 6 super kirkasta ja värikästä luomiväriä. Tein meikin pelkästään tuolla paletilla ja käytinkin melkein kaikkia paletin sävyjä. Paletti oli ihan ok, sävyjä sai jonkin verran kerrostaa etteivät ne häivyttyneet kokonaan pois luomelta, sillä ne olivat aika puuterisia. Tykkäsin kuitenkin lopputuloksesta ja silmämeikki pysyi koko päivän pohjustajan kanssa. Silmien sisänurkassa on upea Makeup Revolutionin Flawless foils luomiväri sävyssä Unicorn Foil.


Huulilta löytyy Dose of Colorsin alkuperäisestä Desi x Katy -kokoelmasta huulipuna sävyssä No Shade, joka on melko lämmin ja kellertävä nude. En ole käyttänyt sitä aikoihin, joten nyt halusin testata taas miltä se näyttikään. Varsinkin kun uusi Desi x Katy -kokoelma on jo julkaistu ja pääsen pian esittelemään teille muutaman uutuuden kokoelmasta ;).

Rentouttavaa loppuviikkoa kaikille! :)

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Too Faced HangoverX primer
Urban Decay All Nighter foundation
NARS All day luminous weightless foundation
Makeup Revolution conceal & define concealer*
RCMA no-color powder
Too Faced primed & poreless powder
benefit Hoola bronzer
Makeup Revolution liquid highlighter, Mermaid's scales*
miss beauty london Glow get 'em bronzer*
MAC mineralize blush, Sublte breeze
Naked Cosmetics Holographic highlighter collection

Inglot eye makeup base
Laura Lee Los Angeles Party Animal palette
ColourPop creme gel liner, Exit
Makeup Revolution Flawless Foils eyeshadow, Unicorn foil*
benefit Bad gal bang! mascara

itCosmetics brow power
The BrowGal The instatint tinted brow gel with microfibres

Dose of colors lipstick, No Shade

*Saatu pr näytteenä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...