keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Meikki-keskiviikko; Blood sugar vol 2

Oikein ihanaa meikki-keskiviikkoa murut! Ennen kun mennään tähän itse meikkiin, haluan nopeasti mainita, että instagramin puolella alkaa tänään pienimuotoinen synttäriarvonta, joten käykää ihmeessä osallistumassa (@marisalomeikkaa). Olen pääsääntöisesti aina juhlistanut synttäreitäni blogiarvonnalla, mutta en tiedä mikä aivopieru mulla on ollut kun olen unohtanut koko homman! Viikonloppuna asia tuli mieleeni ja sitten olikin jo liian myöhäistä lähteä tilailemaan mitään, joten kävin äkkiä kaivelemassa arvontalaatikkoa ja sainkin sieltä pienen palkinnon kasaan. Tällä kertaa arvonta käydään siis instan puolella, mutta lupaan, että blogin synttäreiden aikoihin  kasaan tänne blogin puolelle jonkun kivan korvaavan arvonnan ihan kunnolla :). 

Siitä tulikin vähän pidempi alkulöpinä kun olin ajatellut, mutta eipä se mitään, mennään asiaan. Viime viikolla meikki-keskiviikossa nähtiin melko neutraali ja arkikäyttöön sopiva meikki Jeffree Starin Blood Sugar -luomiväripaletilla. Tänään nähdään samalla paletilla tehty meikki, mutta paljon räikeämpi ja näyttävämpi versio. 


Mulla on tuon paletin kanssa aina pienoinen runsaudenpula, sävyjä on niin paljon että oli vaikea päättää mitä haluan käyttää, kaikki kun on ihania. Tällä kertaa päädyin violetteihin sävyihin, joiden kanssa yhdistin upean metallisen pronssin. Tuo pronssin sävy tuntui muuten niin ihanan kermaisen pehmeältä levitettäessä, se oli kuin sulaa voita luomella. 


En muista pitkään aikaan tehneeni halo -meikkiä, joten sellaisen halusin tälläkertaa laittaa kokeiluun. Halo meikit on mun mielestä usein tosi kivan näköisiä ja kuitenkin helppoja tehdä. Käytin paletin mattavioletteja sävyjä luomivaossa, ulkonurkassa ja sisänurkassa ja häivyttelin niitä ylöspäin. Keskelle luomea painelin litteällä kostutetulla siveltimellä upeaa metallista pronssin sävyä. 


Kasvoille käytin tällä kertaa paljon voidemaisia tuotteita ja kevyesti puuteria, lopputulos oli kivan kuulas ja heleä. Meikkivoiteena käytin UD:n All Nighteria sekoitettuna Lumenen väriseerumiin, joka hieman kevensi tuota UD:n koostumusta ja toi mukaan luonnollisuutta. Benefitin nestemäinen Hoola bronzer on aivan ihana tuote tuomaan hieman lämpöä kasvoille luonnollisesti ja BECCAn nestemäinen highlighter toimi hyvänä pohjana puuterimaiselle korostukselle.

Huulipunaksi valikoitui mun uusin ColourPop Lux lipstick sävyssä Lay over, jonka sain käsiini viime viikolla viimeisimmän CP tilauksen mukana. Nuo lux lipstick -huulipunat on nopeasti nousseet mun lemppareiksi, niissä kun on aivan ihana koostumus ja todella runsaasti pigmenttiä. 


Mitä värejä te tykkäätte käyttää meikissä?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Lumene Nordic chic CC color correcting pen; anti-dark circles & anti-redness
Urban Decay All Nighter foundation, 3.5
Lumene Invisible illumination instant glow beauty serum*
Urban Decay Naked skin concealer, light neutral
benefit Dew the Hoola
BECCA shimmering skin perfector liquid, Prosecco pop
RCMA no-color powder
Too Faced primed & poreless powder
benefit Hoola bronzer
ColourPop pressed powder bronzer, In it to win it
MAC mineralize blush, Subtle breeze
JOUER powder highlighter, Citrine

Inglot eye makeup base
Jeffree Star Blood Sugar palette
Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil, Perversion
Kat Von D tattoo liner, Trooper
essence The False lashes mascara*
essence Forbidden volume top coat

ColourPop lux lipstick, Lay over

ColourPop brow colour, Bangin' brunette
The Body Shop brow & lash gel*

*Saatu pr näytteenä

6 kommenttia:

  1. Hieno meikki hieman itämaisella vivahteella:) Kulta ja lilahtavat sävyt sopivat todella hyvin yhteen. Otankin tästä mallia itselle:)
    Itse tykkään tällä hetkellä niin ikään lilan sävyistä ja fuksiasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kiva jos inspiroiduit :) Lilan sävyt jaksaa aina miellyttää mun silmää.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...