lauantai 26. toukokuuta 2018

Huhtikuun allure beauty box

Ihanaa viikonloppua! Hain eilen postista huhtikuun allure beauty boxin ja ajattelinkin, että käydään se yhdessä läpi nyt heti. Huhtikuusta kun alkaa olla jo pitkä aika, nämä alluret tulee aina tosi myöhään mulle kun ne lähetetään vasta loppukuusta ja Suomeen tulokin kestää nykyään useita viikkoja. Eipä se mitään, tuotteet kun ei pienestä odotuksesta pilalle mene. 

Olen tilannut alluren kauneusboksia viime marraskuusta lähtien ja ollut tosi tyytyväinen. Mukana on näytekokoja ja täysikokoja, kiinnostavia uutuuksia ja klassikkoja. Tilaaminen ei valitettavasti onnistu suoraan Suomeen, mutta välikätenä voi käyttää esim. Shipitoa. 



Ensimmäisenä boksista paljastui näytekokoiset shampoo ja hoitoaine rahua -merkiltä. Tämä oli mulle uusi tuttavuus, ilmeisesti jonkinlaista luonnonkosmetiikkaa kun purkista bongasin sanan "bio" ja inci näytti todella luonnonmukaiselta. Tuotteissa on hieman yrttinen tuoksu, hoitoaineessa mukana myös vähän minttua. Otan nämä mielenkiinnolla testiin, mahdollisesti kesän Kreikan lomalla kun on näppärän pienet pakkaukset. 


Laatikosta paljastui myös Stellar Brilliant primer, josta olen kuullut juttua aikaisemminkin, kiva päästä itsekin kokeilemaan. Tässä on tosi jännä koostumus, silikoninen, mutta hieman hohtava. Sävyltään primer on hieman pinkki, joten se varmasti myös kirkastaa kasvoja kivasti. Se tuntuu iholla todella pehmeältä ja tasoittavalta. Odotan innolla miten tämä käyttäytyy meikissä.


Laatikosta paljastui myös ihonhoitoa, Korresin tasapainottava ja kosteuttava geelivoide. Tämä on tarkoitettu öljyiselle ja sekaiholle, joten en tiedä otanko itse käyttöön vai en. Toki kesällä olen hieman ölyisempi kuin normaalisti, mutta en mitenkään ihan hirveästi kuitenkaan. Mieli tekisi silti kokeilla tätä, Korres kun on todella kiinnostava merkki. 


Tälläkertaa laatikon ainoa meikkituote oli Nudestix huulipunakynä sävyssä J Mama. Nudestixin kynät on tuttuja ennestään, mulla on pari sävyä jo olemassa. Tämä on kaunis nude, hieman rusehtava pinkki. Koostumus on kevyt ja kermainen, sopii siis hyvin arkikäyttöön. Tuotetta voi käyttää myös poskille, mutta se ei ole mun juttuni. 


Viimeisenä boksista paljastui näytekokoinen MakeUp Eraser meikinpoistoliina söpössä merenneitopakkauksessa. Mulla on tämä täysikokoisena ja yksi minikokokin, joten tämä jää avaamatta ja lähtee jossain tulevassa arvonnassa eteenpäin.

Löytyikö boksista kiinnostavia tuotteita?

Love, Mari

9 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia, mutta ei ehkä sellaisia "pakko saada" -tuotteita. Itse olen niin laiska etten edelleenkään Shipitoon ole jaksanut tehdä tuttavuutta minkä vuoksi jää tilaamatta boxit sun muut joita ei Suomeen suoraan saa, eniten ehkä näistä harmittaa tuo Boxycharm, jonka sisältö on tainnut aikalailla järjestäen olla täyttä kultaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxycharm on kyllä paras, sitä ei voita mikään! Kyllä sun kannattaisi siihen shipitoon tutustua :D

      Poista
    2. Tota boxycharmii ei vaa voi tilata nyt..

      Poista
  2. Nudepunat kiinnostaa aina. Tuossa näytti sävy tosi kivalle. -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nudet on myös mun heikkous, ne sopii aina ja kaikkialle! :)

      Poista
  3. Kivoja tuotteita! Olen törmännyt noihin Rahua hiustuotteisiin täällä mutta en ole vielä koskaan kokeillut - kerrohan sit tykkäätkö :) Nudestickissä on ihana sävy kesäksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron ehdottomasti, ne tulee varmasti löytymään vielä jostain postauksesta :D

      Poista
  4. Toi huulipunakynä näyttää kivalle ja kiinnostavalle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...