keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Meikki-keskiviikko; Blood sugar

Kivaa meikki-keskiviikkoa! Tän päivän meikkilookissa testaillaan Jeffree Starin Blood Sugar -luomiväripalettia. Tämä on ensimmäinen meikki, minkä kyseisellä paletilla tein blogiin ja halusin aloittaa hieman neutraalimmalla lookilla. Teen tällä samalla paletilla vielä jonkun paljon värikkäämmän ja räikeämmän lookin myös, mutta tänään nähdään tälläinen arkikäyttöönkin sopiva hillitty look. Mikään ihan täysin luonnollinen tämäkään ei ole, luomilta löytyy kuitenkin hieman väriä ja shimmeriäkin, mutta mun silmissä tämä on työkelpoinen.


Käytin pohjameikkiin Idun Mineralsin Nordic Veil -meikkivoidetta, johon ihastuin vuodenvaihteen tienoilla. Meikkivoide on super peittävää, mutta se ei tunnu iholla paksulta. Lopputulos on mun mielestä tosi kaunis ja tämä meikkivoide onkin löytynyt mun kuukauden lemppareista, ellen ihan väärin muista. 

Kasvoilta löytyy myös mun pannuprojektin tuotteita, eli benefitin Hoolaa, Macin poskipunaa ja Too Facedin puuteria. Teen kovasti töitä, että saisin nuo tuotteet kulumaan edes pannuun.


Blood Sugar -paletin sävymaailma on todella inspiroiva, joten mun on välillä vähän vaikea hillitä itseäni tän kanssa. Tähän meikkiin käytin kuitenkin paletin vaaleita ja persikkaisia sävyjä, mun mielestä ne sopii hyvin arkimeikkiin etenkin näin keväällä. 

Käytin luomivaon varjostukseen vaaleaa nudea mattasävyä, jota tummensin hieman vaalealla rusehtavalla sävyllä. Sekoitin joukkoon persikkaista pinkkiä mattaa ja koko luomelle vielä hieman persikkaista shimmeriä. Sisänurkkaa korostin hohtavalla vaaleanpunaisella, jonka joukkoon sekoitin hieman mattavalkoista. 


Huulille halusin jotain nuea, mutta kuitenkin ehkä enemmän pinkkiin kuin ruskeaan taittavaa. Valitsin yhden mun suosikki sävyni eli ColourPopin Aquarius ultra satin lip -huulipunan. Mulla on Aquarius kaikissa mahdollisissa koostumuksissa, koska se on yksi mun kaikkien aikojen lemppari sävyni. Ultra satin punat on myös tosi miellyttäviä huulilla, ne ei tunnu yhtään niin kuivattavilta kuin täysin mattaiset versiot.


Haluatteko nähdä lisää meikkejä Blood Sugar -paletilla?

Love, Mari


Meikissä käytetyt tuotteet:

Laura Geller Spackle hydrating moisturizing under make-up primer
Idun Minerals Nordic veil foundation, Freja*
Urban Decay Naked skin concealer, light neutral
benefit Dew the Hoola liquid bronzer
RCMA no-color powder
Too Faced primed & poreless powder
benefit Hoola bronzer
Marc Jacobs O!Mega bronze, 102 Tantric
MAC mineralize blush, Subtle breeze
theBalm Mary-Lou Manizer

Jeffree Star Blood Sugar palette; Glucose, Sugarcane, Cake mix, Candy floss, Tongue pop, Sweetener
Stila kajal eye liner, Topaz
benefit Roller lash mascara

ColourPop ultra satin lip, Aquarius

Winky Lux brow pencil
Anastasia Beverly Hills clear brow gel

*Saatu pr näytteenä

11 kommenttia:

  1. Kiva nähdä tällä paletilla tehty neutraali meikki! Monissa kuvissa on Blood Sugarilla tehty tosi räväköitä meikkejä, niin hyvä nähdä että sopii myös neutraalimpaan käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietin pitkään että kummalla aloitan, mutta tosiaan niitä värikkäitä meikkejä on näkynyt selkeästi enemmän niin lähdin liikkeelle neutraalimmalla lookilla :)

      Poista
  2. Todella kiva arkinen meikki! Monesti itsekin tulee tehtyä samoilla sävyillä arkena meikki :D Ehdottomasti lisää meikkejä JS Blood Sugar paletilla, varsinkin niitä värikkäitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla :). Ja tänään ajattelin meikata tällä hieman värikkäämmin, joten ensi keskiviikkona nähdään toivottavasti jotain hieman erilaista :D

      Poista
  3. Ihana arkimeikki, näyttävä mutta ei kuitenkaan liian räikeä! Ja ehdottomasti lisää meikkejä tän paletin kanssa, myös niitä voimakkaampia ;) Sun meikkaustaitoja jaksaa ihailla vaan kerta toisensa jälkeen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) <3 Tällä on tulossa uutta meikkiä heti ensi viikolla, yritän tehdä jotain vähän värikkäämpää :)

      Poista
  4. Oi tää meikki sopii sulle kyllä ihan erinomaisesti!

    VastaaPoista
  5. Kaunis meikki! Kiva kun aloitit neutraalilla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...