lauantai 28. huhtikuuta 2018

LUSH Let the good times roll

Moi kaikki ja hauskaa lauantaita! Mainitsinkin jo aikaisemmin, että kävin viikko sitten pyörähtämässä Helsingissä. Aina kun pääkaupungissa piipahtaa, pitää tehdä myös visiitti LUSHille, koska meillä Turussa ei liikettä valitettavasti ole. Kävin uudessa Citycenterin liikkeessä ihailemassa paikkoja ja mm. äitienpäivä uutuuksia. Tällä kertaa pysyin kuitenkin tiukkana ja kaikista houkutuksista huolimatta ostin vain yhden tuotteen, josta puhutaan tänään. Let the good times roll.


Ensinnäkin, miten ihanan hauska nimi tuotteella! Lushin Let the good times roll on tuore puhdistusaine, joka soveltuu päivittäiseen käyttöön. Ostin itse pienemmän 100g koon, koska nämä tuoretuotteet eivät säily ihan niin pitkään, tässäkin taisi päiväys olla kesäkuussa. Tuoreputsari on tarkoitettu sekä kasvojen-, että vartalonpuhdistukseen ja se sisältää myös ihoa kuorivia ainesosia; polentaa ja maissijauhoja. 


Putsari kuorii ja ravitsee pintakuivaa ihoa hellävaraisesti ja sen sisältämä kaneli virkistää verenkiertoa. Parasta tässä on kuitenkin ehdottomasti tuoksu, tää tuoksuu niin tajuttoman hyvälle, että en voinut olla ostamatta. Tässä on ihanan erikoinen suolaisen ja makean yhdistelmä, vähän kuin kinuskia ja popkornia sekoitettuna. Jos tuote on vieras, suosittelen ehdottomasti käymään nuuhkimassa, tämä on täysin vastustamaton!


Koostumukseltaan putsari on kiinteää, taikinamaista, tätä tekee melkein mieli maistaakin vähäsen (ja miksei, ainesosiltaan tämä taitaa sopiakin myös syötäväksi. Ainakin melkein :D). Tuotetta otetaan kädelle pieni nokare, sekoitetaan se veden kanssa ja hierotaan kasvoille. Kuorivat rakeet tuntuvat iholla hieman karheina, mutta eivät mitenkään epämiellyttäviltä. Käytän tätä kasvojen puhdistuksen viimeisenä osana ja pesun jälkeen kasvot näyttää ihanan raikkailta. Vartalolle en tätä ole kokeillut, enkä varmaan raaskikaan kun niin pieni purkki on kyseessä, mutta voin kuvitella miten hyvin tämä toimii siinäkin. 


Tästä tuli kertaheitolla mun yksi LUSH suosikeista ja aion ehdottomasti käyttää jatkossakin, koostumus, tuoksu ja teho on kaikki kohdillaan. Tuotetta myydään 100g ja 250g pakkauksissa, 100g on hintaa 15,95€. Tuorenaamio on tosiaan säilöntäaineeton, mikä vaikuttaa sen säilyvyyteen. Se ei kuitenkaan vaadi kylmäsäilytystä, vaan pysyy hyvänä huoneenlämmössä. 

Mikä on sun LUSH suosikki?

Love, Mari

15 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Sormet ovat välillä nopeammat kuin pitäisi :D
      Olin siis kirjoittamassa, että tämä on aivan ihana tuote - itsekin tästä kaksi vuotta sitten postauksen olen väsännyt: https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/04/kaurakeksia-kasvoille-d.html

      (Miten tämä aika kuluukaan niin vauhdilla..?)

      Poista
    2. Aika menee kyllä ihan super nopeaa! Täytyykin käydä lukemassa myös sun juttu tästä :)

      Poista
  2. Tuoksu kuulostaa kyllä herkulta! En olekaan testannut yhtään Lushin putsareita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä nuuhkimassa jos satut Lushin lähettyville, tää on niin herkku! :)

      Poista
  3. En osaa nimetä Lushilta suosikkituotetta, niitä on liian monta :D Mutta nää tuoreputsarit on kyllä tosi kivoja, oon tykännyt ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin kovasti myös nyt ensi kokeilulla, täytyy testata myös niitä muita versioita :)

      Poista
  4. Kuulostaa ihanalta herkulta! Pitääpä testata!

    VastaaPoista
  5. Kaneli kuulosti ihanalta ainesosalta. ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aika harvoin törmään tuotteisiin, joissa on käytetty kanelia :)

      Poista
  6. Tää on aivan ihana tuote, niin hyvän tuoksuinen ja jättää ihon niin pehmeäksi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan täysin samaa mieltä, melkein harmittaa etten ole testannut tätä aikaisemmin :D.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...