torstai 19. huhtikuuta 2018

Laatikoiden kätköistä osa 1

Moikka! Tänään blogissani alkaa uusi postaussarja; Laatikoiden kätköistä. Tämä on mun versioni Youtubessa pyörivistä "shop my stash" videoista, jotka on yksiä mun lemppareita, niitä on tosi mielenkiintoista katsoa. Ideana on siis käydä ostoksilla omissa laatikoissaan ja löytää sieltä uusia tuotteita kokeiluun. Mun versiossa keskitytään pääasiassa ihon- ja hiustenhoitotuotteisiin, mutta ehkä joskus mukaan eksyy jokunen meikkituotekin. Päätin ryhtyä tähän "projektiin", koska mun ihonhoitolaatikkoni alkaa pursuta yli ja laatikossa on jo tosi vanhojakin avaamattomia tuotteita, jotka on vaan jääneet pyörimään sinne kun on tullut uutta testattavaa. 


Noin kerran kuukaudessa otan nyt tavoitteeksi valita tuolta laatikosta pari kolme tuotetta, joita testaan seuraavan kuukauden ajan. Sen jälkeen tulen kirjoittamaan teille kyseisistä tuotteista pienet arvostelut ja samalla valitsen uudet tuotteet seuraavalle kierrokselle. Toivon mukaan tän projektin avulla pääsen hieman karsimaan mun laatikon sisältöä, löydän kenties uusia ihania tuotteita käyttöön ja saan tuotettua teille hieman uutta ja erilaista sisältöä. Toivottavasti tää vaikuttaa kiinnostavalta :). Ja jos tuossa yllä näkyvässä kuvassa vilahtaa joku tuote, josta haluaisitte kuulla lisää niin toivetta vaan kehiin, otan sen mukaan seuraavalle kierrokselle.


Ensimmäiselle kierrokselle valitsin kaksi tuotetta, jotka molemmat on olleet laatikossa viime kesästä lähtien. Real Chemistry Luminous 3-minute peel tuli Lookfantastic beauty boxin mukana joskus viime kesänä ja mun on ollut tarkoitus testata tätä siitä lähtien. Tuote vaikuttaa tosi kiinnostavalta, toivottavasti toimii myös iholla.

K pour Karité repairing conditioner* on ranskalaista luonnonkosmetiikkaa ja siis hiusnaamio kyseessä. Sain tämän kokeiluun organicyou.fi verkkokaupasta tai oikeastaan heidän viime kesän pop up myymälästä, jossa kävin pyörähtämässä. Tuote on tarkoitettu kuiville ja vaurioituneille hiuksille ja se lupaa antaa hiuksille elinvoimaa, kiiltoa ja pehmeyttä. En ymmärrä miten tämäkin muka unohtui laatikkoon, mutta nyt vihdoin otan tän kunnolla testiin!



Kumpaakaan tuotetta kohtaan mulla ei ole mitään ennakkoasenteita, sillä en ole kuullut näistä mitään mistään. Sen vuoksi onkin tosi jännä päästä itse kokeilemaan ja muodostamaan omaa mielipidettä ilman mitään ulkopuolisia vaikutteita. 

Oletteko te testanneet näitä?

Love, Mari

14 kommenttia:

  1. Hauska idea. Itsellä on blogissa välillä aina shoppailuja omasta vaatekaapista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä parasta kun löytää omasta kaapista jotain unohduksissa ollutta :)

      Poista
  2. Huh. On siinä käytettävää. ☺️ Ihan kiva idea. Varsinkin, kun saat ehkä määrää karsittua. Oma tapa on lähinnä ostaa tarpeeseen ja käyttää ne aina loppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiveena olisi saada mahdollisimman paljon käytettyä. Kosmetiikkaa tulee ostettua paljon ja saan sitä myös jonkin verran eli kyllähän näitä kertyy.

      Poista
  3. Onpas sulla paljon kosmetiikkaa! Mulla on vain ne mitä käytän ja kun loppuu ostan uudet tilalle. Nuo kaksi tuotetta ei ole tuttuja, merkitkin ihan vieraita mulle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan sitä kertynyt, paljon enemmän kun ehtii käyttämään. Ilman blogia mulla olisi kanssa varmaan suht normaali varasto.

      Poista
  4. Mulla on kosmetiikat vaatakaapissa ihan sikin sokin eri laatikoissa, joten sieltä todella tekee löytöjä :D. Löysin esimerkiksi uuden meikkisienen, joten en muistanut omistavani ja se tuli juuri tarpeeseen.

    VastaaPoista
  5. Upea näky tuo sun varastosi:) Mulla ei ole ihan noin paljon, mutta ei ole kovin kaukana tosta:) Jotenkin tuollaisen varaston katseleminen on mieltä hykerryttävää, täytyy myöntää;) Kai se on jonkinlaista materialismia, mutta ei pahimmasta päästä ollenkaan!
    Kyseiset kaksi tuotetta eivät ole mulle tuttuja, mutta niistähän on sitäkin kivempi kuulla lisää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on kanssa jotenkin hauksa päästä kurkkaamaan aina toisten varastoihin, siinä on jotain kutkuttavaa :)

      Poista
  6. K Pour Karitelta olen käyttänyt jotain hiusjuttuja joskus ja muistini mukaan ihan tykkäsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mä olen nyt ainakin ekojen kokeilujen perusteella kanssa tykännyt tuosta.

      Poista
  7. Hei täähän on ihan mahtava idea! Jos et pahastu, niin saatan jossain vaiheessa lainata ja tägäillä teikäläisen inspiraation lähteeksi ;)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tietenkään, nappaa pois vaan! Odotan innolla mitä sun kätköistä löytyy! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...