torstai 12. huhtikuuta 2018

Huhtikuun Bette box

Moikka! Tänään me päästään kurkkaamaan huhtikuun Bette boxiin, jonka sain käsiini eilen. Kerrankin saan postauksen ulos edes suht ajoissa :D. Ehdin nähdä jo jonkin verran unboxauksia ja huomasin, että boksista oli liikkeellä ainakin kahta variaatiota, joista toinen vaikutti valitettavasti paljon huonommalta kuin toinen. No katsotaanpa kuitenkin kumman boksin minä sain ja mitä mieltä olin tuotteista. Oman Betten pääset tilaamaan tästä linkistä.*



Tässä kohtaa voin vinkata, että sain sen "paremman" boksin. Nämähän on mielipideasioita ja jonkun mielestä ihan varmasti se toinen versio oli paljon parempi kuin tämä, mutta itse olin tosi tyytyväinen, että sain tämän variaation. Ekana tuotteena boksista löytyi hiuksiin jätettävä hoitoaine Schwarzkopfilta. Pitkille hiuksille tarkoitettu hoitosuihke lupaa uudistaa haaroittuneita latvoja ja hoitaa hiuksia vaurioita vastaan. Kuulostaa lupaavalta! Kaikki suihkutettavat ja hiuksiin jätettävät tuotteet on aina tervetulleita, koska oon niin super laiska hiustenhoidossa. Testaan tätä tosi mielelläni ja kiva kun oli täysikokoinen.


Boksista löytyi myös Mossan täysikokoinen kasvoöljy, joka mulla itseasiassa onkin käytössä jo ennestään. Olen tykännyt tästä kovasti, etenkin talvella tämä oli kovassa käytössä. Öljy lupaa heleyttää, pehmentää ja kosteuttaa ihoa ja minä kyllä allekirjoitan nuo väitteet. Oon käyttänyt tätä eniten öisin ja aamulla herätessä kasvot tuntuu ihanan pehmoisilta ja hyvin kosteutetuilta. 


Kolmas täysikokoinen tuote putkeen! Mukaan oli pakattu tottakai myös Lumenea, se tuntuu olevan jo Bette boxin vakiokalustoa, mutta en valita. Tätä Nordic chic -sarjan color correcting peitekynää en ole koskaan vielä testannut, joten tosi mielenkiintoista päästä kokeilemaan. Mä en ihan hirveästi ole värikorjailua harrastanut, mutta miksipä ei, kyllä mun tummat silmäpussit sitä ainakin tarvitsee.


Seuraavaksi laatikosta löytyi yksi pari Bio 2 You silmänympärysnaamioita. Tämä brändi nähtiin boksisssa jo pari kuukautta sitten, mutta en ole vielä ehtinyt sitä voidetta kokeilemaan. Tämä vaikuttaa tosi kiinnostavalta ja testaan kyllä ehdottomasti, ihan lähiaikoina. Tuote lupaa nuorentaa ja kaunistaa silmänympärysihoa, kelpaa! Naamiot sisältävät kollageenia ja hyaluronihappoa ja ne vähentävät ryppyjä ja juonteiden näkyvyyttä.


Boksin viimeinen varsinainen tuote oli Iberon meikkisivellinsetti. Settiin kuuluu neljä matkakokoista sivellintä; luomivärisivellin, puuterisivellin, luomiväriapplikaattori ja ripsikampa. Boksin mukana tulleen kortin mukaan tässä on kaikki mitä tarvitset kauniin meikin tekoon. No, mä en ihan yhdy tuohon lauseeseen. Ainakaan näin kosmetiikkabloggaajan näkökulmasta tässä ei tosiaan ole kaikkea mitä tarvitsen ja täytyy sanoa, että laatu ei myös vastaa mun vaatimuksiini. Ainoa sivellin, joka näistä mun käyttööni jää on tuo litteä luomivärisivellin. Voin kuitenkin kuvitella, että jos olisi ihan "tavallinen" meikkaaja, eikä omistaisi 200 sivellintä, voisi tämä setti olla tosi tervetullut juttu, kaikki nämä on kuitenkin ihan käyttökelpoisia. 


Varsinaisten tuotteiden lisäksi boksiin oli pakattu tuoksunäyte Oscar De La Renta:lta. Bella Blanca -tuoksu ihastutti heti ensi nuuhkaisulla, tämä on juuri sellainen mistä tykkään ja voisin kuvitella ostavani ihan täysikokoisenkin. 

Huhtikuun boksi oli mun mielestä kaikenkaikkiaan onnistunut. Mun suosikkeja oli tuo hoitosuihke ja Lumenen peitekynä, myös Mossan kasvoöljy kuuluu suosikkeihin. Ainoa, mistä en niin välittänyt oli tuo sivellinsetti.

Miltä boksi vaikutti sun mielestä? Oliko sun boksissa samat tuotteet?

Love, Mari

*Affiliate linkki

15 kommenttia:

  1. Itse en ole tuon toisen boxin sisältöä nähnyt, kuullut vain mitä siinä on ollut - sen perusteella kyllä allekirjoitan, että pitkäaikaistilaajaboxi oli huomattavasti parempi sisällöltään.

    https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/04/bette-box-huhtikuu-2017.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon nähnyt siitä kuvia ja ei kyllä yllä ihan samalle tasolle mun mielestä, harmi juttu :(

      Poista
  2. Tuo Mossan tuote voisi olla ihan pätevä. Jostain siunaantui sen näytepakkaus, ja vaikutti kyllä ihan tuoksua myöden kivalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen siitä pitänyt kovasti, etenkin talvella se teki ihmeitä mun kuivalle iholle :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Joo, mulla ei oo valittamista :) Olisi kyllä harmittanut jos olisin saanut sen toisen version.

      Poista
  4. Tuota tuoksua pitää käydä nuuhkimassa! Kiitos vinkistä! ❤😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, mä rakastuin siihen heti! Täydellinen kesätuoksu :)

      Poista
  5. Mä sain juuri sen toisen boksin ja olihan tämä pitkäaikaistilaajien boksi toki parempi, mutta ei se toinen mielestäni huono kuitenkaan ollut :) Kiva kun oli niin paljon täysikokoisia tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että se toinenkin boksi oli mieluisa kuitenkin :). Täysikokoisista tuotteista mä annoin kanssa paljon plussaa tälle.

      Poista
  6. Multa löytyi täysin samat tuotteet kuin sulta ja tykkäsin tosi paljon! Toi Gliss-suihke on ihan älyttömän hyvää, helpottaa tosi paljon hiusten selvittämistä ja jättää ne pehmeän tuntuisiksi :) Mossan kasvoöljy oli kuitenkin ehdottomasti boksin paras tuote<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla, mä aion korkata tuon suihkeen käyttöön ihan parin päivän päästä kun saan vihdoin vanhan suihkeen loppuun :D.

      Poista
  7. Mossan tuotteet ovat minulle tuttuja ja niissä on todella hyvä hinta/laatusuhde!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen testannut vaan tätä öljyä ja naamiota/yövoidetta, mutta molemmat on tosi kivoja ja tekee mieli tutustua brändiin paremminkin.

      Poista
  8. Suosittelen johtamaan kauneusblogia instagramissa ja ostamaan instagram-seuraajia täältä https://viplikes.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...