tiistai 7. heinäkuuta 2015

Heinäkuun Livbox

Eilen kilahti heinäkuun Livbox smartpostilaatikkooni ja toki riensin hakemaan sen sieltä oikopäätä. Nämä kuukausittaiset yllätyspaketithan ovat aina kovin odotettuja, kuin olisi joulu joka kuussa. Heinäkuun teemana oli luonnosta inspiroituminen ja paketin olikin mainostettu sisältävän tuotteita, joissa on käytetty luonnosta peräisin olevia raaka-aineita. Boxissa piti olla myös yksi Karl Lagerfieldin suosikkituote, josta ei tosin ollut esittely kortissa mitään mainintaa. Selvitin kuitenkin mikä tuote on kyseessä ja se selviää tuolta alempaa. Tällä kertaa mukana oli myös yllätys pitkäaikaistilaajille, joka osoittautui suosikikseni koko paketista!


Ensivaikutelma boxista oli "vau, onpas täällä paljon tavaraa". Tuotteita tosiaan oli melko paljon, mikä on aina kiva, mutta muuten en ollut kovin vakuuttunut tällä kertaa. Olisin kaivannut tähän enemmän luonnonmukaisia ja ekologisia tuotteita, kun sitä niin kovasti oli mainostettu. Kaikki tuotteet jää kyllä omaan käyttöön ja ovat varmasti ihan kelpoja, mutta muuten boxi oli tässä kuussa vähän tylsähkö ja tavanomainen.

                    

Lumene Body refresh birch & honey refreshing foot cream (75ml / 4,90€) on virkistävä jalkavoide väsyneille jaloille. Imeytyy nopeasti ja hoitaa kuivia kantapäitä. Purkki on ihanan pirteän värinen, tykkään tästä pakkauksesta kovasti. Tuoksu tässä on todella voimakas, tulee mieleen joku eukalyptus tms. Voide on myös melko ohutta ja juoksevaa, itse pidän enemmän paksummista jalkavoiteista. (Nämä oli muuten juuri Citymarketissa tarjouksessa 3€!)

                    

ACO Face day moisturizing day cream (11€ / 50ml) on normaalille tai sekaiholle tarkoitettu päivävoide, joka pehmentää ja silottaa ihoa. Tuote imeytyy nopeasti ja tekee ihosta raikkaan ja terveen näköisen. Sopii myös meikinalusvoiteeksi, hajusteeton.

                   

Schwarzkopf Essensity Color & repair shampoo ja hoitoaine (14,90€ / 200ml hoitoaine tai 250ml shampoo) sisältävät puhtaita ja luonnollisia uutteita. Tarkoitettu värjätyille ja vaurioittuneille hiuksille, mutta ajattelin kyllä käyttää nämä omiin luonnollisiin hiuksiinikin. 

                    

Klorane Dry shampoo with oat milk (50ml / 6,40€) on se mainostettu Karl Lagerfieldin suosikkituote. Kyllä vaan. Odotin ehkä jotain hieman hienostuneempaa tai eksoottisempaa kuin kuivashampoota. Tuote itsessään on toimiva, poistaa liiallisen rasvan hiuksista ja antaa ryhtiä ja tuuheutta. 

                    

La Roche-Posay Lipikar gel-fluide (200ml / 17,10€) on geelimäinen vartaloemulsio, joka kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Auttaa hillitsemään ihon kutinaa. Tässä on raikas, vähän parfyyminen tuoksu, tykkään kyllä. Imeytyi ihoon nopeasti ja jätti ihon pehmeäksi. 

                    

Clarins Instant light natural lip perfector (12ml / 19,15€) oli se pitkäaikaistilaajille lähetetty extralahja. Tämä oli ehdottomasti boxin paras juttu. Huulikiilto, joka hoitaa ja suojaa huulia. Sävy on myös todella kaunis vaaleanpunainen. 

                    

Viimeisenä juttuna boksissa oli vielä Hula Honey I'm nuts & naughty pähkinäinen patukka. Tämä suolaisenmakea herkkupala oli kyllä oikeasti todella maistuva, toimisi varmaan hyvin pienenä välipalana laukussa tms.

Joko sinä sait omasi? Mitkä oli boxin suosikit/inhokit?

Love, M




7 kommenttia:

  1. Bokseissa oli näköjään pientä vaihtelua, koska sain ACO-voiteen sijaan Neutrogenan vaahtoputsarin. Nyt kun olen saanut vähän miettiä boksin sisältöä niin Clarins ja hiustuotteet olivat ehkä parhaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, niinhän näissä yleensä on joku vaihtoehtoinen tuote. Tälläkertaa mun kävi sitten hyvin kun tykkäsin tuosta ACO voiteesta paljon :). Miltä se Neutrogena vaikutti?

      Poista
  2. Mulle tää boxi oli oikein hyvä! Koska olin juuri aikeissa ostaa uutta päivä- ja jalkavoidetta ja molemmat tuli tuolta ja vielä vaikuttivat hyviltä.:)
    Ja hiustuotteet oli kaikki tarpeellisia.
    Muuten oli samat(ei pitkäaikaistilaajan lahjaa)paitsi mulla patukkana oli Baby I'm berry bomb! eli makuna oli villi karpalo,ihanan marjaisan makuinen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tai siis Baby,I'm Berry the Bomb ..:D:D

      Poista
    2. Päivävoide oli yksi mun suosikeista kyllä, vaikutti tosi hyvältä ja mulla on myös pian loppumassa ;).

      Poista
  3. Minun boksini sisälsi putsarin ja eri patukan. Suosikki oli ehkä jopa tuo shampoo ja hoitoaine. Ehkä huulikiiltokin, mutta pitää vielä testata sitä. :) Jalkavoide oli aika plääh. Mutta ihan ok boksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy itsekin ottaa shampoo testiin heti kun tuo vanha tuosta loppuu, vaikuttaa lupaavalta :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...