maanantai 27. heinäkuuta 2015

Meikkaa mut!

Viiminen lomaviikko pyörähti käyntiin tänään, hui! Mihin se kesä oikeen meni? Tässä pitäisi alkaa kai jo asennoitua työmoodiin, muttakun ei se kesä ole mun mielestä edes alkanut vielä. Saako murista tälle sateelle ja tuulelle ja kylmälle?!

Olipahan hyvin asiaankuuluva intro tällä kertaa. Päätettiin siis lauantaina Helmiäisen hohteessa -blogin Millan kanssa vähän meikkailla toisiamme. Ollaan Millan kanssa käyty jokunen vuosi sitten samaa koulua ja se oli vielä sitä aikaa kun en itse meikannut ollenkaan. En siis yhtään, en edes omistanut meikin meikkiä, ellei lasketa jotain tilaajalahjaksi saamaani poskipunaa tms. Näihin aikoihin kun lähdimme ulos iltaa viettämään oli Millalla tapana laittaa mun meikit. Viisi vuotta myöhemmin on osatkin vaihtuneet, nykyäänhän meikkaaminen on mulle rakas rakas harrastus ja intohimo ja keräilen meikkejä, kuten moni teistä tietääkin. Joten nykyään minä annan Millalle vinkkejä mitä kannattaa hankkia ja niinpoispäin. Tästä innostuneena lähdimme siis kokeilemaan miten toistemme meikkaus nykyään sujuu. Minähän en Millaa ole aiemmin meikannutkaan ja tuli kyllä taas huomattua kuinka paljon vaikeampaa toisen ihmisen meikkaaminen on. Täysin eri kasvonmuodot, ihonsävy ja piirteet kyllä vaikuttavat. Huomasimme myös miten erilaiset tavat meillä on meikata. Sen pidemmittä puheitta mennään niihin kuviin ja meikkeihin!

P.S laskiko joku kuinka monta kertaa tekstissä oli "meikata/meikit" mainittu? :DMilla on ihonsävyltään minua paljon vaaleampi, joten meikatessa piti tarkkaan miettiä, etten käytä liian tummia tuotteita, joita normaalisti käyttäisin itselleni. Meikkivoiteena käytimme Millan omaa meikkivoidetta, en nyt yhtään muista mikä se oli mutta olkoot. Peiteaineeksi käytin MACin pro longwear concealeria sävyssä NW15, se oli yksinään Millalle sopivan vaalea. Olisin ehkä käyttänyt NC sävyä, mutta sattuneesta syystä sellaista ei kaapistani löydy.


Peiteaineen kiinnitin banaanipuuterilla ja puuteroin kasvot kevyesti MUAn irtopuuterilla. Varjostukset tein Anastasian contour kitin vaaleammalla sävyllä. Poskipunana taisi olla MACin subtle breeze ja highlighterina MACin soft & gentle. Millalla on hyvin erottuvat poskipäät, joten varjostuksia ei olisi välttämättä tarvinut ollenkaan, pelkkä aurinkopuuterilla kasvojen lämmittäminen olisi riittänyt. Halusin kuitenkin kokeilla varjostaa myös eri muotoisia kasvoja kuin omiani. 


Silmämeikkiin käytin Anastasian Tamanna -palettia ja Makeup Geekin luomivärejä. Millan silmien meikkaaminen kävi melko samalla tavalla kuin omienikin, sillä Millalla on myös hieman painavat luomet, ei tosin yhtä paljon kuin minulla. Ripsaria ei tarvittu ollenkaan pidennysten vuoksi ja en laittanut ripsaria myöskään alaripsille tällä kertaa. Vesirajalle nudea kajaalia ja ylärajaus mustalla luomivärillä melko utuiseksi.


Huulipunaksi valitsin Ofran huulilakan sävyssä Laguna beach. Jälkeenpäin ajateltuna olisin voinut ensin pohjustaa huulet jollain tasoittavalla tuotteella, sillä tuo huulilakka oli hieman kuivattava, sävy on kyllä kaunis!

Tällaisen meikin sain siis aikaiseksi Millalle, mitäs te tykkäätte?


Ja sitten siihen Millan minulle tekemään meikkiin. Oikeastaan Milla teki minun meikkini ensin ja muistan huomanneeni miten eri tavalla toinen meikkaa kun mihin itse on tottunut. Esimerkiksi aurinkopuuterin, poskipunan ja highlighterin käyttö eroaa meillä huomattavasti. Yksi esimerkki tästä on se, että Milla käytti highlighteria alahuulen alla, jonne minä laitan taas aurinkopuuteria. Myös poskipunaa Milla käytti runsaammalla kädellä kuin itse olen tottunut ja myös hieman eri alueelle. Oli kyllä tosi hauskaa ja jännää olla taas pitkästä aikaa toisen meikattavana! Kyllä siinä rentoutuu kivasti kun saa vain istua ja toinen touhuaa naaman parissa.


Silmämeikkiin Milla valitsi minulle sinisen eri sävyjä. Kiva, koska itse en kovinkaan usein tee sinisiä meikkejä, en kyllä tiedä miksi. Käytössä oli ainakakin Makeup revolutionin colour chaos -paletti ja Anastasian artist paletti. Myös MUAn pastellipaletista käytettiin vaaleaa sinistä sävyä.


Huuliin Milla päätyi laittamaan Haus of Dollsin 'She' huulipunaa ja pääkke Cargon huulikiiltoa, jonka sävyä en nyt tähän hätään muista, hups.

Mitäs mieltä te olette valmiista meikistä?

Love, Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...