keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

ColourPop kokoelma

Heippa! Lupailin tuossa kuukauden suosikit postauksessa tulla esittelemään teille vielä erikseen nämä  aivan ihanat ColourPop tuotteeni. Olen näihin totaalisen koukussa, hinta-laatusuhde on jotain uskomatonta. Tässä nyt siis tulee kaikki tämän hetken ColourPopini (mutta eivät varmasti jää viimeisiksi, himotuslistallani on mm. ne uudet huulilakat :D). En muuten nyt lähtenyt swatchailemaan näitä, sillä niitä olisi tullut PALJON, mutta kertokaa ihmeessä jos haluatte swatcheja nähdä niin lisään ne tänne. ColourPop ei toistaiseksi toimita Suomeen, mutta näitä saa tilattua esimerkiksi "American address" välitysfirmojen kautta. Itse käytän Shipito.com palvelua, josta löydät postauksen täältä.


Kaikki ihanuudet


Aloitetaan "irtoluomiväreistä". Teknisestihän nämä ovat kaikki irtoluomivärejä, mutta loput ovat erilaisissa kokoelmissa, limited edition tuotteita. ColourPopin luomivärit ovat nimeltään Super shock shadow ja ne ovat pitkäkestoisia, kermaisia ja vähän elastisen tuntuisia. Näiden koostumus on aivan jotain uutta, vähän moussemaisia, mutta ei kuitenkaan. Super pehmeä koostumus levittyy helpoiten sormilla tai synteettistä karvaa olevilla siveltimillä. Purkki on myös pidettävä tiukasti suljettuna kun tuote ei ole käytössä, muuten saattaa kuivahtaa. 
Super shock luomivärejä tulee useissa eri lopputuloksissa, esimerkiksi; matte, pearlizer, metallic, ultra metallic, satin yms. joten jokainen varmasti löytää mieluisan omaan käyttöönsä. Nämä ovat uskomattoman pigmenttisiä ja ihan vaan kaikin puolin loistavia! 


Hankin itselleni nämä ihanat pastellinsävyiset luomivärit, koska ne olivat niin herkullisen sävyisiä ja sopivat loistavasti kesään. 

Ylärivi: Beauty call (matta), Hello (matta), In a pickle (matta)
Alarivi: Flux (matta), Cowboy (matta), Ibiza (helmiäinen)


Luomivärien ja lippiestixien lisäksi ColourPopilta löytyy nykyään myös aurinkopuutereita, poskipunia ja highlightereita. Minulla ei valitettavasti vielä ole yhtään highlight sävyä, mutta aurinkopuuterin ja poskipunan olen onnistunut kotiuttamaan. Nämä ovat koostumukseltaan samanlaisia kuin luomiväritkin ja levittyvät todella kauniisti. Tykkään käyttää näiden kanssa duo fiber siveltimiä, jolloin väriä tulee juuri sopivasti. Aurinkopuuteri minulla on sävyssä Poolside (satin) ja poskipuna sävyssä Holiday (matta)


Tänä kesänä julkaistiin kaksi kesäkokoelmaa. Tämä Mondays in Malibu on toinen niistä. Pakkaus sisältää kuusi uskomattoman kaunista luomiväriä ja ne säilytetään omassa pakkauksessaan. Toinen limited edition kokoelma oli Sundays in Silverlake, joka sisälsi kuusi lippiestixiä, sitä en hankkinut.


Ylärivi: Gecko (helmiäinen), Snakebite (ultra metallic), Sand swoon (satin luxe)
Alarivi: Mirage (helmiäinen), Prickly pear (metallic), Hot tamale (satin luxe)


ColourPop on tehnyt myös yhteistyötä eri kosmetiikka youtubettajien kanssa ja luonut ainakin nämä kolme luomiväri nelikkoa. Ensimmäinen näistä taisi olla Shaaanxo:n suunnittelema kaunis nelikko, toisena Kathleen Lightsin suunnittelema "where the light is?" nelikko  ja uusin tulokas on Coffee break with Danin suunnittelema "metamorphosis". Kaikki ovat todella kauniita ja monikäyttöisiä, luomivärit tuttua ColourPop laatua. 


Deluxe (helmiäinen), Rebel (matta), XO (helmiäinen), Selfie (matta)


Strength (satin), Bravery (matta), Hope (sheer opal), Kindness (sheer opal)


Blaze (metallic), Cornelious (matta), Glow (matta), Kathleenlights (helmiäinen)Super shock luomivärien lisäksi ColourPopin suosituimpia tuotteita ovat nämä Lippiestixit. Kaikki lippiestixit sisältävät E vitamiinia ja mango-, avocado- ja sheavoita ja eivät sisällä parabeeneja tai sulfaatteja. Nämä ovat pitkäkestoisia ja pigmenttisiä ja mikä parasta ne hoitavat huulia samalla kun näyttävät kauniilta. Useimpiin sävyihin löytyy myös sopiva rajauskynä.
Gossip rajauskynä, Gossip (satin), Westie (matta), Cookie (matta), BFF (glossy)

Kaikki ColourPop tuotteet ovat Cruelty Free!

Onko ColourPop sinulle tuttu? Oletko jo päässyt testaamaan näitä?

Love, M

4 kommenttia:

 1. En ole ikinä päässyt testaamaan, mutta tämän postauksen myötä himo näitä kohtaan vaan kasvaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ihan uskomattoman hyviä! Ja luomivärit 5 dollaria, sillä ei voi mennä vikaan! ;)

   Poista
 2. Ooo ovatpa kauniita ♥ Joskus pitäisi naputella tilausta, tosin rahaa menisi aivan tuhottomasti :'D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...