lauantai 18. heinäkuuta 2015

Kevään ja kesän loppuneet

Heippa! Tässä kevään ja kesän aikana on päässyt jokunen puteli tyhjentymään (hurraa!) ja tällä kertaa olen jopa muistanut säästellä tyhjiä purkkeja. Ajattelinkin nyt ensimmäistä kertaa blogissani esitellä loppuneet tuotteet, mitä niistä tykkäsin ja ostaisinko uudestaan. Mukana on ihonhoitoa, hiustenhoitoa ja pari meikkituotettakin. 


Tällainen läjä tyhjiä purkkeja löytyi allaskaapista, jonne olen niitä tunkenut. Se on aina ihan mahtava fiilis kun joku purkki tulee tyhjäksi. Niitä kun on niin paljon, että tyhjeneminen vie aina jonkin aikaa ja kuitenkin haluaisi päästä käsiksi jo seuraavaan kaapissa odottavaan tuotteeseen, malttamaton kun on.


Ensimmäisenä niitä ihonhoitotuotteita. The body shopin Pink grapefruit body sorbet on ollut käytössä viime kesästä lähtien. Okei, talvella en käyttänyt tätä lainkaan, sillä mielestäni tuote sopii paremmin kesään ja talvella tarvitsin tujumpaa kosteutusta. Tämän koostumus ja tuoksu oli todella hyviä, kesähelteellä viilentävä sorbetti tuntui ihanalta iholla. Tämän voi myös laittaa jääkaappiin, jolloin viilentävä vaikutus tehostuu. Voisin kyllä ostaa tuotteen uudestaan, haluaisin testata jotain muutakin tuoksua, mutta se taitaa jäädä sitten ensi kesään, sillä talvella ja syksyllä täitä ei tulisi käytettyä.

Victoria's Secret Midnight dare hydrating body lotion on ensimmäinen Victoria's secretin vartalovoiteeni, jonka ostin myöskin viime kesänä laivalta. Tämäkin on ollut käytössä melkein vuoden siis, todella riittoisaa ja kosteuttaa hyvin. Olen tykännyt ja uusi odottaakin jo kaapissa käyttöön ottoa, eri tuoksussa tosin.

Nivea in-shower body milk tuli joskus livboxissa. En itse niin välitä näistä in-shower tuotteista, rasvaan mieluummin itseni kunnolla suihkun jälkeen, joten en osta tätä lisää. En myöskään huomannut tämän kosteuttavan mitenkään erityisen hyvin.


Puhdistusaineitakin on päässyt muutama loppumaan. Mádara Purifying foamin sain joululahjaksi. Tämä syväpuhdistava puhdistusvaahto poisti meikin hyvin eikä kuivattanut ihoa. Oli myös hyvin pitkäkestoinen. Voisin kuvitella ostavani tätä lisää joskus, kun nykyiset kaapissa olevat pääsevät loppumaan. 

Neutrogena visibly clear pore & shine daily scrub näytteitä olen käyttänyt jo monta ja tykkään kyllä tuotteesta paljon. Se kuorii ihoa hellävaraisesti samalla hieman puhdistaen. Tämän pitäisi myös pienentää ihohuokosia, siinä en ole nähnyt suurta vaikutusta, mutta muuten kyllä tykkään käyttää tätä iltaisin kasvopesun jälkeen. Ostan varmasti täysikokoisen kun näytteet joskus loppuvat.

Lumene clear it up! Deep purifying wash face & eyes tuli myös livboxin mukana joskus viime syksynä ja tästä tykkäsin todella paljon. Tuote puhdisti meikin hyvin ja koostumus oli kivan geelimäinen. Ostan varmasti lisää kun edelliset loppuvat.

Louis Widmer Reinigungsmilch puhdistusmaito on myöskin livboxista tullut näyte. Tämä pyöri kaapissa todella pitkään käyttämättömänä ennen kuin otin osaksi aamurutiinia. Puhdistin tällä siis kasvot aamuisin, meikinpoistoon en kokeillut lainkaan. Tuote oli ihan perushyvä, mutta en usko hankkivani lisää tätä, ei sykähdyttänyt.


Hiustenhoitotuotteita on loppunut eniten tässä kesän aikana. Bangerhead Fresh me up! kuivashampoo on myöskin tullut livboxista. Kuivashampoita käytän paljon aina pesupäivien välissä, joten näitä kuluu minulla paljon. Bangerheadin versio ei ollut suosikkini, mutta kyllä se asiansa ajoi. En tule silti ostamaan lisää.

Batisten kuivashampoot ovat suosikkejani ja niitä onkin kulunut yksi täysikokoinen ja yksi matkakokoinen. Näistä suosikiksi on myodostunut tuo XXL volume, joka on minulla tälläkin hetkellä käytössä täysikokoisena. Tulen siis ostamaan lisääkin!

Dermosil leave-in conditioner suihkehoitoainetta olen käyttänyt jo kaksi pulloa. Tykkään tuotteesta todella paljon, se selvittää hiukset hyvin ja jättää ne terveen tuntuisiksi. Tällä hetkellä tätä ei löydy kaapista, mutta varmasti ostan lisää jossain kohtaa.

Dove oxygen moisture shampoo ja hoitoaine tulivat näytekokoisina livboxista ja tykästyin näihin todella paljon. Nämä ovat tällähetkellä suosikkini marketti shampoista ja hoitoaineista ja hoitoainetta ostinkin jo täysikokoisen. Hiukset tuntuvat pesun jälkeen todella sileiltä ja kosteutetuilta ja näyttävätkin hyvinvoivilta. 

Argan care healing smoothie hair mask on myosin livboxista tullut näyte, jonka pääsin käyttämään vasta nyt kesällä. En normaalisti juurikaan käytä hiusmaskeja, joten tämän pienen näytteenkin käyttäminen kesti jonkin aikaa. Tuote oli hyvää ja hiukset tykkäsivät tästä, mutta en usko että tulee ostettua lisää, en muistaisi käyttää.

Schwarzkopf BC oil miracle hiusöljystä olen tykännyt todella paljon. Tätä tarvitsee aivan pienen pisaran koko hiuksiin ja tuote todella kosteuttaa ja ravitsee hiusta. Käytössäni on nyt sama tuote eri tuoksussa, joten kyllä, ostaisin tätä lisää. 


Suihkusaippuoita on loppunut kaksi. Dermosilin berry therapy blackcurrant oli todella riittoisa suihkugeeli. Tuoksu ei ollut oma suosikkini, joten en osta tätä lisää. 

The body shopin wild organ oil suihkugeelin sain joululahjaksi ja test tykkäsin paljon. Tuoksu oli miellyttävä, saippua vaahtosi hyvin ja tuntui puhdistavan kunnolla. Näitä on kaapissa odottamassa eri tuoksuissa, ostaisin siis lisää. 


Kasvovoiteita on kesän aikana loppunut nämä kolme. Lumene bright now vitamin c shine control cream-gel vaikutti todella lupaavalta, koostumus tuntui iholla hyvältä ja viilentävältä ja tuoksu oli miellyttävä. Tämä ei kuitenkaan sopinut omalle pintakuivalle iholleni, ei kosteuttanut riittävästi. Öljyiselle iholle varmasti loistava tuote.

ACO Face young mattapinnan jättävä päivävoide toimi ihan kohtalaisesti. Tässä oli kuitenkin samat ongelmat kuin edellisessä, ei kosteuttanut tarpeeksi. Tuoksu oli miellyttävä ja koostumus perinteinen voidemainen. Pumppupullosta plussaa, mutta en osta lisää ainakaan tätä mattapinnan jättävää.

Vichy aqualia thermal kosteusvoide näyte oli todella hyvä, tämä kosteutti juuri sopivasti ja jätti kasvot terveen näköisiksi ja hyvinvoiviksi. Ostan tätä ehdottomasti lisää jos jossain vastaan kävelee. 

Kaikki ylläolevat kasvovoiteet ovat tulleet livboxissa!


Meikkituotteitakin on päässyt pari loppumaan, mikä on aika harvinaista. BareMinerals prime time primer tuli aloituspakkauksen mukana näytekokoisena ja tämä oli todella hyvää tavaraa! Piti meikin paikallaan kauniina ja peitti myös ihohuokosia hyvin. Voin kuvitella ostavani tämän myös täysikokoisena.

Anastasia Beverly Hills brow wiz tuli myös tiensä päähän pari päivää sitten ja nyt onkin paniikki saada äkkiä uusi! Tämä on ehdoton luottotuotteeni kulmien tekemiseen ja ostan kyllä uuden heti lähipäivinä kunhan keksin mistä sen saan nopeiten. Oma sävyni on ollut medium brown, voi olla, että kokeilen seuraavaksi yhtä vaaleampaa.

Oliko tuttuja tuotteita?

Love, Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...