perjantai 31. heinäkuuta 2015

No mirror -makeup tag!

Nyt ollaan jännän äärellä, nimittäin blogini ensimmäinen video on nähtävissä. Kyllä vaan, ja myötähäpeän tunne on valtaisa, mutta onko joku saanut heti ekalla kerralla täyden kympin? :D Videossa on moni asia pielessä, kuvakulma on huono, tarkennus aivan väärässä paikassa ja valotus vaihtelee miten sattuu. Huomasin myös, etten osaa olla luonnollisesti kameran edessä. No, virheistä oppii ja ensi kerralla sitten paremmin. Halusin kuitenkin tämänkin jakaa teille, koska kyseessä on se ihka ensimmäinen ja nyt se säilyy muistona hamaan tulevaisuuteen. 

Halusin siis tehdä "No mirror -makeup tagin" ja alunperin ajattelin tehdä sen tavallisena postauksena kuvien kera, mutta videolla näkee ehkä vaiheittain paremmin mitä tein ja missä meni pieleen. Nauttikaahan siis tästä huumori pläjäyksestä ja linkatkaa mulle omia postauksianne tai videoitanne aiheesta! :)Tässä vielä pari kuvaa lopputuloksesta. Koittakaa olla välittämättä varjoista, oli hieman hankaluuksia kuvata parvekkeella, kun aurinko paistoi ja satoi vettä. Suomen kesä. Vaikeinta meikin tekemisessä oli ehdottomasti eyeliner ja kulmat. Oli todella vaikea hahmottaa missä kulmat menee ja oikeaa muotoa ja kuvista näkeekin, että menin roimasti yli. Myös rajaus näyttää kolmevuotiaan tekemältä. Löysin kyllä ripsen tyven, mutta oli todella vaikeaa saada rajauksesta suora/siisti. Huomasin myös, että toisen silmän eyeliner on mennyt osittain myös alaluomelle :D.
Pohja onnistui mielestäni ihan hyvin, ei mitään kamalia meikkivoidekökköjä tai über punaisia poskia. Korostukset ja varjostukset myös melkein kohdillaan. Ripsarin ja kajaalin laitto alavesirajalle sujui myös ongelmitta. Myös huulipuna ja kiilto osui jotenkuten kohdilleen, hurraa! 
Tästä voimme siis päätellä, että hätätapauksessa kevyen perusmeikin saa aikaan myös ilman peiliä, mutta on se vaan niin hyvä olla!
Love, Mari

8 kommenttia:

 1. Kiva video ja lopputulos on todella hyvä ilman peiliä tehdyksi! Pohjan tekeminen ilman peiliä ei varmaan tuottaisi itsellenikään suuria vaikeuksia, mutta silmät ja kulmakarvat kyllä :D
  Bongasinko videolta Narsin Ligh Reflcting Powderin? En ole päässyt vielä livenä kokeilemaan, mutta vaikuttaa todella hyvältä! Multa löytyy Too Facedin Candlelight Powder, mutta siinä "glitteri" on välillä vähän turhan intensiivistä ja Nars vaikuttaa vähän käytännöllisemmältä. Minkälainen väri ja hohde Narsissa on (jos siis oikea tuote videolla)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos :). Itse koen tästä suurta myötähäpeää, varmaan tottumiskysymys.
   Tuo Narsin puuteri oli se ihan perinteinen kivipuuteri, sävyssä beach. En ole tuota light reflectingia vielä päässyt itsekään testailemaan!

   Poista
 2. Siis miten on mahollista, oon miettiny jo puol vuotta että teen ekan videopostaukseni siitä että meikkaan ilman peiliä :D Hahah on vissiin hyvä idea!
  • Life à la Annika •

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! Mäkin oon miettinyt tätä jo todella pitkään, nyt vihdoin sai aikaiseksi kuvata. :) Kivaa oli ja ehkä se häpeäkin siitä laantuu kun tottuu katsomaan itseään. Tee ihmeessä!

   Poista
 3. Vitsit sulla onnistu ihan sika hyvin!:) Pitää itsekin muuton jälkeen kokeilla onnistuuko:D Mulle ainakin rajauksen ja ripsarin laitto tulee tuottamaan ongelmia..:D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, oli hauskaa! Jotenkin sitä vaistomaisesti yritti etsiä peiliä ja kun ei löytynyt oli pakko luottaa vaistoihin. :) Rajaus oli kyllä vaikea!

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...