lauantai 16. helmikuuta 2019

OGX Bonding 'Plex

Iloista viikonloppua kaikille! Tänään jutellaan hetki uusista hiustenhoitotuotteista, jotka sain testiin tammikuussa. Verkkokauppakeskus Stoorla lähetti ihanan paketillisen uusia OGX hiustenhoitotuotteita ja olen näitä nyt testaillut useamman viikon. 

OGX on muuten Yhdysvalloissa 5. suurin hiustenhoitobrändi, sitä en itsekään tiennyt. Mulle merkki oli ennen tätä vielä kohtalaisen vieras, vaikka nimen olen kyllä kuullutkin. Sarja tarjoaa korkealaatuisia tuotteita kaikenlaisille hiustyypeille ja erilaisiin tarpeisiin.

Postauksen tuotteet saatu pr näytteenä.

OGX restoring bonding 'plex

Sain kokeiltavaksi merkin uuden restoring+ bonding 'Plex -sarjan shampoon, hoitoaineen ja bonding cream -syvähoitoaineen. Shampoo- ja hoitoainepullot ovat valtavia pakkauksiltaan, 385ml kummassakin. Nämä jättiläiset eivät kyllä mihinkään reissukassiin mahdu, mutta näistä riittää käytettäväksi kotioloissa pitkäksi aikaa. Kaikilla bonding 'Plex tuotteilla on hintaa 11,90€ eli varsin edullisista tuotteista kyse.

Bonding 'Plex sarjan tuotteet ovat barabeenittomia ja sulfaatittomia ja pakkaukset on valmistettu kierrätetystä muovista.
OGX restoring bonding 'plex

Bonding 'Plex shampoo on rakennepaikkaava ja hellävarainen käyttää. Shampoo vaahtoutuu runsaasti ja nopeasti ja se tuntuukin ihanan ylelliseltä. Mä rakastan hyvin vaahtoutuvia shampoita, tuntuu kuin ne pesisivät hiukset tehokkaammin. Shampoo lupaa myös pehmentää, vahvistaa ja silottaa hiuksia ja mä kyllä allekirjoitan väittämät, etenkin tuon vahvistamisen. Pesun jälkeen mun hiukset tuntuvat myös jotenkin tuuheammilta ja ilmavilta.

Shampoo myös ehkäisee hiusten värjäyksen ja käsittelyn huonoja vaikutuksia käyttämällä tehoaineena hyväkuntoisissa hiuksissa luonnostaan esiintyvää kystiinia, joka muodostaa hiusten pinnalle suojaavan kalvon.

OGX restoring bonding 'plex

Bonding 'Plex hoitoaine toimii erinomaisesti yhteen sarjan shampoon kanssa ja tehostaa shampoon vaikutusta. Hoitoaine vahvistaa kuivia hiuksia ja kosteuttaa hiusta. Hoitoaine auttaa myös rakentamaan uusia sidoksia hiussuomujen välille. Tämän käyttö on ollut todella miellyttävää, pieni määrä riittää pitkälle ja vaikutusaika on riittävän lyhyt, 3-5 minuuttia. Käytön jälkeen hiukset tuntuvat silkkisen pehmeiltä ja tämä antaa hiuksille myös hieman kiiltoa.

OGX restoring bonding 'plex

Bonding 'Plex bonding cream hoitovoide on ehkä mun suosikkini koko joukosta. Tätä käytetään pyyhekuiviin hiuksiin ja voidetta ei huuhdella pois. Super helppoa eli juuri mun käyttöön sopivaa! Voide silottaa ja korjaa hiusta ja antaa hiuksille suojaavan "kalvon", joka suojaa hiusta mm. auringolta ja tuulelta ja muilta luonnon haittavaikutuksilta. 

Hoitovoide levittyy hiuksiin vaivatta ja jättää jälkeensä sileän pinnan, joka on helposti harjattavissa. Näissä kaikissa on muuten myös miellyttävä mieto tuoksu, en vaan saa päähäni, että mikä se tuoksu oikein on. Sellainen hoitolashampoo tyyppinen. 

Millaisia hiustenhoitotuotteita sinä suosit käytössä?

Love, Mari 

14 kommenttia:

  1. Hyvä kun muistuttelit näistä, mulla nää odottaa edelleen korkkaustaan, koska sen verran useampi puteli oli jo valmiiksi avattuna :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korkkaapa nämä kokeiluun, olisi kiva lukea myös sun mietteitä ;).

      Poista
  2. Näiden pullot on musta jotenkin superkivat, vaikkei kylläkään kovin käytännölliset muotonsa ja suuren koonsa vuoksi :D Tykkäsin niistä OGX:n kookossarjan tuotteiden tuoksusta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo sitä kookossarjaa vielä kokeillut, ne odottelee kaapissa korkkaamista :). Kookos on kyllä aina mun mielestä hyvä :D.

      Poista
  3. Oon noita pulloja katsellut kaupassa, ne on niin söpöjä ja pulleita! Ehkä vielä jonain päivänä.

    VastaaPoista
  4. Siis mun piti tätä sarjaa joskus kokeilla, mutta ihan täysin unohdin. Mä kävelen aina ihan laput silmillä kaupassa näiden hyllyjen ohi joten aina sit vaan nämä mainokset muistuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa pitää silmät auki ensi kerralla, nää on kokeilemisen arvoisia :)

      Poista
  5. Jotain tuon sarjan tuotteita oonkin kokeillut, tykkäsin kyllä paljon! Tällä hetkellä tutkailen luonnonkosmetiikkapuolen hiustenhoitopuolta ja etsin suosikkeja sieltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! :) Ja hei jos etsit luonnonkosmetiikasta laadukasta sarjaa, suosittelen kurkkaamaan Vieso:n, ihan huippuhyvä! Oon kirjoittamassa siitäkin postausta lähiaikoina :)

      Poista
  6. OGX on tuotemerkkinä sellanen, et oon kirjottanu siitä jo useemman kerran, näitäkin on kyllä kokeiltava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tajua miten tää oli mulle mukamas niin vieras :D.

      Poista
  7. Onpa taas tällä saralla uusi tuote. Osaatko neuvoa, mistä löytyisi lapselle sopivia, ihoystävällisiä hiustenhoito tuotteita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapselle mä voisin suositella esimerkiksi tätä Sophie la giraffen vaahtoavaa putsaria: https://kauppa.jolie.fi/product/1476/sophie-la-girafe-baby-hair--body-wash--vaahtoava-puhdistustuote :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...